Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar mrb rahim filminden o kadarda korkmanıza gerek yok rahat olun.ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım ve 15 gün sonra bebişim gelcek inşallah.allahım hepinize versin kucaklarınızı boş bırakmasın.

rahim filmi ne zaman ve hangi aşamada çektirilir acaba?

rahim filmi 1 yıl korunmasız ilişkiye girildigi halde gebelik olmayan kişilere doktor tarafndan önerilir ileri bir tetkik asılama yapılacaksa tüplerin acık olması gerekir film bunun için cekiliyo zaten tüp bebek yapılacaksa gerekli diil ama asılama kararı alınırsa asılamadan önce hemen cekilmeli cünkü tüpler tıkalıysa asılama yapılmaz direkt tüp bebek yapılır

buarada ben filmi çektirdim ve bugün öğrendimki hamileyim.neyapazağımızı bilmiyoruz.umarım bir soun olmaz.o kadar bekledik allahım bize yardım etsin.

valla canım bende film cekildim dr 1 ay korun cok yogun radyasyon aldın bebek olursa sorun olur dedi bende korunuyorum bu ay sen hemen mi kaldın peki umarım bi sorun cıkmazbilmiyorumkismile

cnm sevindim adına,umarım sağlıcakla kucağına alırsın,kendini hiç strese sokma dikkat et yorma ayrıcaa...darısı bnm gibi isteyen arkadaşlarıma inş
AEO

bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
hangi aşamadan sonra rahim filmi çekiyorlar
benin hormon tetkiklerim eşimin sperm tathlili temiz çıktı
yumurtlama takibimde de sorun yok
yani kaliteli yumurtam oluyormuş
ama yine de 8 aydır bebeğim olmuyor
,bu rahim filmin, ne zamn çekiyorlar

cnm şuan çektirmen gerek,hormon tahlilleri ve s. testi sonucu temiz çıktığına göre ondan sonraki aşama hsg...
dilerim en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişia.s.ni..

Son düzenleme:
TeŞekkÜrler turkaz
yarın adetımın 3. GÜnÜ bebek olmazsa 3. GÜn gel demıŞtı .
Bakalım ne olcak yarın gıdeceĞım
Çok radyosyon olduĞu ıÇın 1 ay korunuluyormuŞ doĞru mu.
Pekı rahım fılmı Çektırınce bebıŞ oluyor mu???

cnm bazı doktorlar korunun diyo bazıları sana bırakıyor belli olmuyo yanii
umarım en yakın zmanda hamile kalırsın,bu arada hsg çektirdikten sonra hamile kalma olasılığın ilk üç ay artıyormuş sanırım böyle demişti dr...

benim doktorum kesinlikle korunacaksın dedi asırı radyoayon oldugu icin sonra canımız sıkılır bebek olursa allah korusun dedi bizde korunuyoruzzzz bence sizde korunun sonradan üzülmek var vicdan azabı da cabası

rahim filminde rahim yernden oynadıgı için ve kanallar tamamen temizlendigi için bebek olasılıgı artıyor ama dedigim gibi 1 ay korunduktan sonra olması şart

rahim filminde rahim yernden oynadıgı için ve kanallar tamamen temizlendigi için bebek olasılıgı artıyor ama dedigim gibi 1 ay korunduktan sonra olması şart

canım ben şubat ayında çektirmiştim. önümüzdeki ay başlıcaz çalışmalara. acaba bu rahim filmi sonrası kolay hamilelik etkisi hala devam eder mi. bilmiyorumkismile

ben den idrar testide isteyebilir ama
bundan öncekinde idrar da vermiştim
aç gidince bayılıyomda ondan merak ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…