• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar ben anestezili istiyorum.normalde ben simir testi bile veremem.vajinal ultrasonda bile kıvranıyorum. en iyisi anestezili. rahat rahat. bende mayısta cekilcem.ama çok korkuyorum

kızlar ben anestezili istiyorum.normalde ben simir testi bile veremem.vajinal ultrasonda bile kıvranıyorum. en iyisi anestezili. rahat rahat. bende mayısta cekilcem.ama çok korkuyorum

madem anestezili nie korkuyosun uyucaksın canm evet ultrasonda bile acı varsa bayıl bencede doktorun kim bende izmirdeyim gecen hafta cektirdim cok rahattı birazda doktorun davranısına baglı kimisi cok hoyrat davranıo

ben menemende özel sada hastanesine gidiyorum ama değiştircem. mayıstan itibaren irenbe tüp bebek merkezine baslıcaz eşimle. sen hangisine gidiyosun canım

ben erol tavmergen türkiyenin ilk tüp bebek doktoru tavsiye ederim mükemmel asılaman orda olur ozaman heralde dimi

adını duydum canım. nerde çlışıyor ve ücret ne kadar. irenbe hakkında bilgin duyumun nasıl bir izmirli olarak

valla alsancakta özel muayenehanesi var 200 tl türkiyede ilk tüp bebegi yapmıs ve ege tüp bebek merkezi baskanı kendisi izmirdeki tüp bebek merkezlerine güvenmiyorum ben pek cok tanıdıgım gitti irenbe ye iyice arastır derim pek iyi diil duyumlarım bende asılama yaptırcam aslında irenbe de cok daha ucuz ama ben erol beyi tercih ettim

adını duydum canım. nerde çlışıyor ve ücret ne kadar. irenbe hakkında bilgin duyumun nasıl bir izmirli olarak

senin sorunun ne bu arada bende pko var yumurta cok ama catlamıyo klomen kullandım 1 kere olmadı bu ayda kullancam olmazsa önümüzdeki ay asılama rahim filmim de cekildi temiz inş seninde temiz cıkar

iyi akşamlar kızlar.hayatımda hiç olmadığım kadar kötüyüm.ben ki kendimi çok cesur ve dayanıklı görürdüm.taaa ki rahim filmi çekilene kadar.canı tez biri olmamama rağmen felaket canım yandı.ben çekilene kadar gayet rahattım.doktor oldu bittiye getirdi biraz da sanırım bilmiyorum.çok acele etti.ben masada çığlık çığlığaydım.hemşire bayıldım zannetti.ses ver diyor bana ama benim dünyayla irtibatım kesildi bir kaç dakika.uzun süre kalkıp yürüyemedim.hala felakat şekilde ağrım var.sizde de oldu mu bilmiyorum ama ağrı resmen omuzlarıma kadar çıktı.kasıklarım belim...çok çok kötüyüm.kendi ağzımla bu filmi istediğime inanamıyorum.canıma kastım varmış herhalde.hemşire 3-4 gün sonra alırsınız sonucu ama açık göründü tüpler dedi.bu ay aşılama yapmayacakmış doktorum bir daha ki ay yaparız olmazsa eğer dedi.acı duymayan arkadaşlarım çok çok şanslı o zaman .geldiğimden beri yatıyorum.şimdi de uyumaya gidiyordum bir uğrayıp anlatmak istedim sizlere...hadi kızlar ben yatmaya gidiyorum .sabaha kadar toparlarım inşallah.yoksa okula gidemeyeceğim...öpüldünüüüüüüüüüüzz

iyi akşamlar kızlar.hayatımda hiç olmadığım kadar kötüyüm.ben ki kendimi çok cesur ve dayanıklı görürdüm.taaa ki rahim filmi çekilene kadar.canı tez biri olmamama rağmen felaket canım yandı.ben çekilene kadar gayet rahattım.doktor oldu bittiye getirdi biraz da sanırım bilmiyorum.çok acele etti.ben masada çığlık çığlığaydım.hemşire bayıldım zannetti.ses ver diyor bana ama benim dünyayla irtibatım kesildi bir kaç dakika.uzun süre kalkıp yürüyemedim.hala felakat şekilde ağrım var.sizde de oldu mu bilmiyorum ama ağrı resmen omuzlarıma kadar çıktı.kasıklarım belim...çok çok kötüyüm.kendi ağzımla bu filmi istediğime inanamıyorum.canıma kastım varmış herhalde.hemşire 3-4 gün sonra alırsınız sonucu ama açık göründü tüpler dedi.bu ay aşılama yapmayacakmış doktorum bir daha ki ay yaparız olmazsa eğer dedi.acı duymayan arkadaşlarım çok çok şanslı o zaman .geldiğimden beri yatıyorum.şimdi de uyumaya gidiyordum bir uğrayıp anlatmak istedim sizlere...hadi kızlar ben yatmaya gidiyorum .sabaha kadar toparlarım inşallah.yoksa okula gidemeyeceğim...öpüldünüüüüüüüüüüzz

canım gecmis olsun ama bukadar acıması normal degil vajinal muayenede de acıyormuydu acıyorsa buda acır bişi diyemem ama vajinal muayenede acı cekmeyen biri bundada cekmez devlet hastanesindemi cektirdin yoksa:O

canım gecmis olsun ama bukadar acıması normal degil vajinal muayenede de acıyormuydu acıyorsa buda acır bişi diyemem ama vajinal muayenede acı cekmeyen biri bundada cekmez devlet hastanesindemi cektirdin yoksa:O

hayır canım normal muayene de acı falan duymuyordum.bunda bilmiyorum neden böyle oldu.tıp fakültesinde yaptırdım...bir daha mı???tövbeeeeeeeeeeeeeeeee :olmaz: :olmaz:

artık geldi geçti de benim felaket akıntım var.hele de bugün...anlamadım 3 gün oldu çektireli acaba film kanalları falan mı temizliyor da akıntı oluyo...sen de yaşadın mı bu durumu ?

meraba canım bende ayın 5 inde çekildim benimde çok zordu bi ara ölüyorum sanmıştımm 2 defa arka arkaya çekildii çok şükür tıkalıymıştı açıldı şükürler olsun benimde 1 hafta oldu akıntı normakmiş canım sorun yokmuş yanee.
çok geçmiş olsun kıslar hepinize Rabbim kucağımızı doldursun inşallahh

artık geldi geçti de benim felaket akıntım var.hele de bugün...anlamadım 3 gün oldu çektireli acaba film kanalları falan mı temizliyor da akıntı oluyo...sen de yaşadın mı bu durumu ?

yok canım akıntı olmadı bende tüplerde iltihap falan varsa onlar akıyordur muhtemelen iyi bişi yani bence benim hiç akıntım olmadı hatta pembemsi olabilir dedi doktor oda olmadı

kızlar filmden korkmayın
ben şubat ayında narkozsuz çektirdim
ama mecburdum
dr temiz çıktığını 6 ay içinde hamile kalma olasılığının arttığını söyledi
ALLAH hepinize versin nisanda hamile kaldım doğal yoldan
drum prof.sedat kadanalı idi erzurumda idi
şimdi istanbulda çalışıyor mükemmel bir drdur
hepiniz dualarımdasınız ALLAH kucaklarımızı doldursun

buarada ben filmi çektirdim ve bugün öğrendimki hamileyim.neyapazağımızı bilmiyoruz.umarım bir soun olmaz.o kadar bekledik allahım bize yardım etsin.

cnm ya sen adetten hemen sonra çektirmedin mi
nasıl anlamadın,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
kötüyü düşünme sakın sen pozitif ol ve dikkat et kendine
AEO

allah analı babalı büyütsün canım benim de sağ tüpümde yapışıklık varmış laparoskopi nasıl oluyo acaba

Kusura bakma canım konuyu takip etmeyi unutmuşum. Laparoskopi ameliyat ortamında tüplerin kontrol edilmesi varsa tıkanıklık açılması. Benim göbek altından 1 cm kadar yer açmışlardı kasınta da şırıngayla açılmış gibi kasıktaki kayboluyor. İki dikiş vardı iyileşti şimdi. Karından ve kasıklardan girilip tüplere bakılıyor. O an baygın olduğun için hiçbişey duymuyorsun. Uyanırken ağrı oluyor biraz. Ağrı kesici yapıyorlar problem olmuyor. Hastanelerde yapılan en basit ameliyatlardan biri öyle bişey yapılacaksa korkma hiç rahat ol... Sonrasında da dikişlere dikakt etmen gerekiyor. Banyoları ayakta yapmak gerekiyor ve nemli bırakmamak gerekiyor o bölgeyi. Ben 3 gün rapor almıştım. 5 gün sonra işe başladım. Üstelik ameliyattan sonra 2. gün şehirlerarası yolculuk yapmıştım problem olmamıştı. Sadece bir süre şişkinlik oluyor gazdan dolayı.

Back