• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

birde ben rahim filminin anestezili cekilmesine karsıyım daha hamile kalıcaz dogum sancısı cekicez sezryan olsak dikişler acıcak bence kendimizi alıstırmalıyız bu agrılara 2 dklık bi işlem içinde vücuda uyusturucu almak cok mantıklı diil

arkadaşlar :ben 5. aşılamamı olcam ama bana rahim filmi çekmediler gerek duyulmadı sebep olarakta geçmişte batın yani karın ameliatım olmadığındanmış...şimdi ben napayım,bana çevrem ve burdaki arkadaşlar çektir diyor .doktoruma dedim hayır gerek yok dedi üstelik ben niğde de yaşıyorum ama ankara da tedavi görüyorum doktorumuda uzun araştırma sonucu en iyi diye bulduk güveniyorum kendisine.ben aslında tüp bebek istiyorum dr.da 5. aşılamadn sonra dedi rahim filmi konusunda ne yapmalıyım.........

arkadaşlar :ben 5. aşılamamı olcam ama bana rahim filmi çekmediler gerek duyulmadı sebep olarakta geçmişte batın yani karın ameliatım olmadığındanmış...şimdi ben napayım,bana çevrem ve burdaki arkadaşlar çektir diyor .doktoruma dedim hayır gerek yok dedi üstelik ben niğde de yaşıyorum ama ankara da tedavi görüyorum doktorumuda uzun araştırma sonucu en iyi diye bulduk güveniyorum kendisine.ben aslında tüp bebek istiyorum dr.da 5. aşılamadn sonra dedi rahim filmi konusunda ne yapmalıyım.........

canım ne duruyosun yaaa cektir hemen belki sonradan tıkandı bilinmezki ne biçim doktormus valla anlamadım rahim filmi olmadan hiç bir prof hareket etmio izmirde dedikleri hep aynı rahim filmi olmadan asla asılama yapmayız cünkü eger tıkalıysa bosuna yağmıs olcaz bosuna para vereceksiniz offf of cektir hemen

güzelim bence sen doktorunu degiştir yaşla ne alakası var tüplerün devlet hastanesindeki drlar allah cezalarını kaldırsın böyleler bende gittim hiç bişi yok dedim ama pko cıktı bende 27 yasındayım ayrıca kist gebelige engel kist varsa tedavi bile vermio doktorlar ben anlayamadım bence baska dr a git cünkü doktorlar rahim filmi olmadan asılama cok yanlıs sadece para tuzagı diyor tüpler tıkalıysa asılama tutmaz zaten haybeye yapılmıs seninki bende asılama yaptırcam yarın film cekiliyo filmsiz yapmam dedi doktro cünkü tüpler tıkalıysa bi anlamı yok asılamanın direkt tüp bebek olcak ayrıca eşinin spermi gercekten düsük cıkmıs nasıl sorun yok anlamadım onuda

bak şimdi huzursuz oldum yaaaa.giden zamana mı yanayım yoksa paralarıma mı? bu ay da öyle olsun bakalım yine aşılama yapacak doktor.bu arada eşime bal-polen-arı sütü karışımı yediriyorum.inşallah faydası olur.ortalama 500 e maloluyo aylık bu işlemler bize.bir de birşey sorayım aşılama için kullanılan malzemeyi her ay yeniden mi alıyoruz?tek seferlik değil mi onlar..CADIARZU

bak şimdi huzursuz oldum yaaaa.giden zamana mı yanayım yoksa paralarıma mı? bu ay da öyle olsun bakalım yine aşılama yapacak doktor.bu arada eşime bal-polen-arı sütü karışımı yediriyorum.inşallah faydası olur.ortalama 500 e maloluyo aylık bu işlemler bize.bir de birşey sorayım aşılama için kullanılan malzemeyi her ay yeniden mi alıyoruz?tek seferlik değil mi onlar..CADIARZU

yaaaa adetten hemen sonra cekilio film cektirmeden asılama yaptırma bidaha parana yazık doktoruna kız hatta yaaa valla bilmiyorum canım ben daha yeni yaptırcam asılama

5 asılama ne demek yaaa hemde hsg cekmeden kimse de uyarmadı mı seni yaaa offffffff cektir hemen sonra asılamayı dene lütfen bosuna para harcama hsg 200 300 tl bişi zaten cok diilki insallah acık cıkar ama cıkmazsa o doktoru döv bence saclarını yol

güzelim bence sen doktorunu degiştir yaşla ne alakası var tüplerün devlet hastanesindeki drlar allah cezalarını kaldırsın böyleler bende gittim hiç bişi yok dedim ama pko cıktı bende 27 yasındayım ayrıca kist gebelige engel kist varsa tedavi bile vermio doktorlar ben anlayamadım bence baska dr a git cünkü doktorlar rahim filmi olmadan asılama cok yanlıs sadece para tuzagı diyor tüpler tıkalıysa asılama tutmaz zaten haybeye yapılmıs seninki bende asılama yaptırcam yarın film cekiliyo filmsiz yapmam dedi doktro cünkü tüpler tıkalıysa bi anlamı yok asılamanın direkt tüp bebek olcak ayrıca eşinin spermi gercekten düsük cıkmıs nasıl sorun yok anlamadım onuda

ayrıca ilaç vermeme sebebi kistin kist olunca tedavi verilmio cünkü canım

kızzzzzzzzzlaaaaaaaaar rahim filmim cekşldi cok şükür acık tüpler ve var ya hiççç acımıo o kadar rahat ki anlatamam drla sohbet ettik cekim esnasında cok rahattı sadece ilaç verirken gaz agrısı gibi bi agrı oldu okadar hiç korkulacak bişi diil yaaa 3 gündür yaptıgım stres bosunaymıs jinekolojik muayeneden farksız neredeyse cok acıdı diyenleri anlamadım vallaa jinekolojik muayenede acı duymuyorsanız hiç endiselenmeden cektirin cokkk mutluyummmm

saniyelik sürmüyor ama çokta canın acımıyor. benide çok korkutmuşlardı hatta narkozlu olmam konusunda ikna etmeye çalışmışlardı ancak ben narkozdan daha çok korktum. rahim filmi çektirmenin acısı alttan muayene olduğun kadar. yani kendini kasmadığın sürece acı filan olmuyor. ama bittikten sonra belinde ve kasıklarında ağrı oluyor tabiki. doktorum bana leke gibi kanaman olabilir demişti ama benim ilk gün bayağı kanamam olmuştu.

kızlar nihayet ben de çektirdim hsg :dance:
anestezili çektirdim ondan bile korktum tansiyonum falan düştü bayılıyordum nerdeyse
ama hiç gerek yokmuş hiçbir şey hissetmedim bile
kanamam falan da olmadı
sonuç da temiz çıktı çok şükür
doktor bana duş alma falan gibi şeyler söylemedi, sadece bugün uzan, dinlen dedi
hiç korktuğum gibi olmadı

kızzzzzzzzzlaaaaaaaaar rahim filmim cekşldi cok şükür acık tüpler ve var ya hiççç acımıo o kadar rahat ki anlatamam drla sohbet ettik cekim esnasında cok rahattı sadece ilaç verirken gaz agrısı gibi bi agrı oldu okadar hiç korkulacak bişi diil yaaa 3 gündür yaptıgım stres bosunaymıs jinekolojik muayeneden farksız neredeyse cok acıdı diyenleri anlamadım vallaa jinekolojik muayenede acı duymuyorsanız hiç endiselenmeden cektirin cokkk mutluyummmm

hadi canım gözün aydın , darısı başıma..

canım ne duruyosun yaaa cektir hemen belki sonradan tıkandı bilinmezki ne biçim doktormus valla anlamadım rahim filmi olmadan hiç bir prof hareket etmio izmirde dedikleri hep aynı rahim filmi olmadan asla asılama yapmayız cünkü eger tıkalıysa bosuna yağmıs olcaz bosuna para vereceksiniz offf of cektir hemen

arkadaşım bugün doktorumla konuştum hayır dior kafanı hiç karıştırma gerek yok sana dior -bnm asıl problemim yumurtlama olmaması yumurtaların gelişmemesi bu yüzden tüplerle ilgisi yok ben klomen kullandığım zaman yumurtalarım gelişio ama bu seferde klomen rahmimi inceltio embiryo tutunamıor yani bnm 2 sorunum var biri olsa diğeri olmuor bnm anne olma şansım çok az gibi görünüor..:(

arkadaşım bugün doktorumla konuştum hayır dior kafanı hiç karıştırma gerek yok sana dior -bnm asıl problemim yumurtlama olmaması yumurtaların gelişmemesi bu yüzden tüplerle ilgisi yok ben klomen kullandığım zaman yumurtalarım gelişio ama bu seferde klomen rahmimi inceltio embiryo tutunamıor yani bnm 2 sorunum var biri olsa diğeri olmuor bnm anne olma şansım çok az gibi görünüor..:(

iyidw canım benimde sorunum yumurtaların gelişmemesi valla ben anlamadım senin doktoru nasıl emin oluyo ki belki hamile kalıcan yumartalar gelisince ama tüpler tıkalı tüplerle ilgisi yok die bisiyi nasıl söylüyosun ki bunu cektirmeden bilemezsin kac tane arkadas var senin gibi bi cektiriyorlar film tüpler tıkalı valla yine sen bilirsin ama emin olmak icin cektir derim

kızlar rahim filmi çektirmemin 4. günü. bugün çok yoğun bir akıntım var. yumurta akı gibi uzuyor. sizde de oldu mu? normal midir? eyvahedigeldismile

Mihrace05 Benim doktorumda hsg filmi ve hormon testleri vs. olmadan aşılama veya yumurtlama ilacı vermedi.ben 4 yıl dogum kontrol hapı kullandım bırakalı 10 ay oldu buzamana kadar doktor bekle demişdi.sonrada tahlilileri yaptırdık.bence senin doktrounda bir gariplik var her yaşda insanın tüpleri kapalı olabilir birde buna bakmadan neye göre ilaç veriyor banada anlamsız geldi bencede sen sor.

Son düzenleme:
doktorunun film istememesi ilgimi cekti eger bebek olmuyorsa her arastırma yapılmalı canım doktoruna neden istemedigini bi sor cok sacma geldi bana sonucta bebek olmuyor dimi benim doktorum özellikle rahim filmi dedi tüpler tıkalıysa bosuna ugrasırız klomenle asılamayla dedi bi arastır derim

Benim doktorumda hsg filmi ve hormon testleri vs. olmadan aşılama veya yumurtlama ilacı vermedi.ben 4 yıl dogum kontrol hapı kullandım bırakalı 10 ay oldu buzamana kadar doktor bekle demişdi.sonrada tahlilileri yaptırdık.bence senin doktrounda bir gariplik var her yaşda insanın tüpleri kapalı olabilir birde buna bakmadan neye göre ilaç veriyor banada anlamsız geldi bencede sen sor.

kızlllarr selam,

hsg çektircek arkadaşlar hiç korkmadan gidip biran önce çektirin. Öyle çok acıma sözkonusu deil. rahimden içeri bir sıvı enjekte edilior o sıvı verilirken biraz gaz sancısına benzer bişi yaşayabilirsiniz onun dışında korkcak acıcak hiç bişi yok hepinize geçmiş olsun

hiiiç acımadı benimki ayn jinekolojik muayene gibi ama tabi doktorun hoyrat davranmaması cok önemli kiminin coook acıyormus genelde de malesef devlet hastanelerinde böyleymiş:(:(

Mihrace05 Benim doktorumda hsg filmi ve hormon testleri vs. olmadan aşılama veya yumurtlama ilacı vermedi.ben 4 yıl dogum kontrol hapı kullandım bırakalı 10 ay oldu buzamana kadar doktor bekle demişdi.sonrada tahlilileri yaptırdık.bence senin doktrounda bir gariplik var her yaşda insanın tüpleri kapalı olabilir birde buna bakmadan neye göre ilaç veriyor banada anlamsız geldi bencede sen sor.

bende dedim canım arakdasa ama doktor hayır demiş bence para alsın die yapıo film olmadan asılama resmen sacmalık yaa

Back