Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

nalan_nalan sağol canm yarın sabah 9 da çektiricem bende bakalım biraz korku var ama ne olduğunu görmek için sorunun katlanıcam

kızlar rahim filminde cokta korkulacak bişi yok bende cektirdim rahat olun sadece ilac tüplere verildigi andan sonra icinizden 10 a kadar sayın kendinizi kasmayın rahat olun etraftaki duyumlarada aldırış etmeyin

--------------------------------------------------------------------------------

DIKKAT
Kizlar ben 5.mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kaybettim,kürtajla aldilar sonra 7 ay hamile kalamayinca doktora cok israr ettim taki KK sayfalarinda okuduklarimla rahim filmi istedim,gerek yok kanallarinda birsey olsa hamile kalamazdin dedi sonunda ikna ettim cektirdim....sol tüp kapali,sag tüptede cok az gecis oldugu cikti,cok sok oldum ..doktor hamile kalamzsin,kürtaj sonrasi enfeksiyonda olmus,hissetmemeis olabilirsin, laparaskopi olacaksin dedi sevk kagidi yazdi..o ay adet olup bittikten sonra amelyat olacaktim...ama adet olmadim 1 hafta gecti stresten sandim neyse test yapim dedeim baktimki hamileyim...30 aralikta hamile oldugumu ögrendim..
doktor HSG cekiminde sag tüpün acilmis ve ordan yumurtlayincada hamileleik olmus dedi...dünyalar tabiki benim oldu..2010 yili benim yilim olacak sandim taki 23 martta bebegim 17 haftaliken kalbinin durdugunu ögrenene kadar,sunu sanciyla dogum yaptim,5 gün hastanede yattim cok ama cokkk acilar cektim..simdi arastiracaklar bakalim ne cikacak..ben almanyadayim,burda ha diyince kontrollerini yaptiramiyorsun hersey randevu,doktor onayli olmali,cok zamn kaybettiriyorlar..
Diyecegim o ki hamileleik gecikirse mutla HSG-rahim filmi cektirin--kanallar baktirin ben cektirdigim ay hamile kaldim,ama nasipte yokmus yasimda 38 benim...Ama yoluma devam edip mutlaka birgün anne olacagim Allahin izniyle tabiki..

arkadaşlar izmir dokuz eylül hastanesinde sskdan yararlanarak çektirdim hsgyi. Ağrı konusuna gelince sanırım kullanılan makine önemli. Benim malesef çok ağrım oldu ve kendimi çok kastığım için küçük bir spazm geçirdim ama 1 saate geçti. sonraki ilk üç gün oturarak banyo ve cinsel ilikşki yok dedi doktor. Henüz sonucu almadım korunup korunmamak konusunda doktorum ne diyecek bilmiyorum.

selam kızlar.
bu saatte yazımı gören olur mu bilemiyorum ama rahatlamaya çok ihtiyacım var((
geçen yıldan beri rahim filminden kaçıyordum ama yarın çekilmek zorundayım artık..ve çok fazla korkuyorum..burada yazılanların hemen hepsini okudum.okumaz olaydım..başıma ne geliyosa çok arastırmaktan geliyor zaten:gitme:
kimisinin yazısı içimi rahatlatırken.kimisininki de kanımı dondurdu.
öncelikle bazı arkadaslardan ricam,sadece kendim için degil de diger çekilecek olanları düşünerek çok abartmadan yazmanız...tabiki yalan da söylemek istemiyorsunuz acıdıysa acıdı diyorsunuz ama daha farklı şekilde anlatırsanız burayı okuyanları bu şekilde korkutmazsınız..kimisi ölüyorum sandım bile yazmış...
neyse çektiren herkese çok geçmiş olsun...bende istanbul avrupa yakasındayım..yarın öglen AVRUPA ŞAFAK HASTANESİNDE çektirecegim kısmetse...dayımın kızı da orada çektirdi ve pek anlamadıgı söyledi iyi geçmiş yani...sizlerden orada çektiren var mı?
biliyorum cevap gelmeyecek bu saatte kimseler yok çünkü sitede ama bi umut işte...:a015:

selam kızlar...bende sonunda filmi çekilebildim...belki inanmayacaksınız ama nasıl oldu nasıl bitti hiç anlamadım ben..burada okuyup okuyup kendimi korkuttugum için de çok pişmanım...giderkende ne agrı kesici içtim ne bişey...merak edenler için nerede çekildigimi de yazayım..istanbul avrupa şafak hastanesinde dr.ALı KURTLAK çekti..valla dayımın kızıda orada cekildi ve hiç anlamadıgını söylemişti..çok şükür hiç de korkulacak gibi degilmiş..çıktıktan sonra da tüm gün gezdim evime tül baktım:)sadece şuanda belimde ve kasıklarımda hafif agrılar var adet olacakmışım gibi..
çekilecek arkadaslarım lütfen rahat olun..ben bile çekilebildiysem inanın herkes çekilir yani...
oraya yattıgım an derin derin nefes aldım gözlerimi kapadım doktorun deidklerini yaptım hiç bişeyde anlamadım...

selam arkadaşlar..
bende filmden kaçan biriydim :)) çok tırstıgım için erteliyordum artık daha fazla kaçamadım ve bugün çektirdim.RADYOTOM diye bir yer var istanbul fındıkzade de..daha önce burada başkalarıda bahsetmişti, bende araştırdım ve en acısız burda çektirebiliceğimi düşündüm..ıyi ki gitmişim :) hiç amaa hiç birşey hissetmedim.masya yattıgımda kalbim ağzımda çarpıyordu sanki korkudan ama dr. başlıyorum deyipte hiç bir acı hisssetmediğimi görünce çok rahatladım..

hemen işlem bitti zaten.çalışanlar çok iyi, herşeyinizle ilgileniyorlar.dr. çok esprili ve eğlenceli biri.. odaya girip çıkmam 20 dk falan sürdü ama bunun 15 dakikası muhabbet :)))

korunma olayını sorduğumda diğer röntgen cihazlarına göre radyasyonu düşük bi çekim yapıyoruz dedi.herşeye eskisi gibi devam edebilirsiniz korunmaya gerek yokdedi
zaten ben reglin 6. günü gittim.yumurtlayana kadar bişey kalmaz herhalde.ama daha karar veremedim korunsam mı korunmasam mı..bakıcaz artık :)

herkese tavsiye ederim RADYOTOMu :)

bende çektirdim bende aslında yazılanlaır okuyun ca biraz panik olmuştum ama yazılanlar kadar ağrım olmadı daha doğrusu ağrım olmadı ama çok heyecanlı idim doktorum kendini sıkma falan dedi neyse zaten içinize sıkılan sıvıyı hissediyosunuz yani ben hissettim ve ekrandan bende gördüm n eolduğunu doktorda sana anlatıyo zaten kısaca sonuç iyi buda beni çok mutlu etti durmak yok yola devam yani bakalım ama benim doktorum bu ay korunun dedi gelecek ay devam :)))))) allah isteyen hekese bebişleirni versin amin.

kızlar rahim filminden sonra doktorunuz 1 ay korunun dedi mi acil cevap

merhaba; acil demişsin ama anca fark ettim evet doktor bir ay korunun dedi ışın almışız onun etkisinden dolyı dedi.bu arada ben bişey sorcam benim ilk günler pek ağrım olmadı ama şimdi kasıklarımda bir gerinme gibi ağrı var acaba nedendir doktorum normal edi ama ama pek normal gelmedi hiç kimse devam eden ağrıdan bahsetmemiş işlem sırasındaki ağrıdan bahsetmiş ben anlamdım işlem sırasında ağrım olmadı ama şimdi dış gebelik geçirdiğim yerde bir ağrı oluyo aynı dış gebelik gibi sizce neden

kızlar bende cektiricem haftaya izmirde önereceginiz yer varmı ve fiyat istiyorum

izmirde en ucuz özel yer bayraklıda bir görüntülme merkezi central hospital 200 tl. Onun dışındakiler genelde 350 tl. Ben sskdan faydalanmak için dokuz eylül hastanesinde çektirdim anestezisiz oldu. pek tavsiye edemicem.
Bu arada doktorum korunmana gerek yok dedi

bende çektirdim iki hafta önce
keşke ağrımadı deseydim ama çok acıdı
sanırım bu acı işi kişiye göre bünyeye göre değişiyor

Herkeze merhabalar. Ben daha yeni üye oldum. Cumartesi günü bende hsg filmi çektirdim. Medicanada ve anestezili.onun için ağrıyı hissedmedim. Herkez birşey söyleyince korkdum ve anestezili yaptırdım. iyide oldu. ama sonrasında kanla beraber çok fazla su geldi. Doktor herşeyin normal olduğun söyledi.bizde 10 aydır korunmuyoruz ama bebiş olmadı hala. hormon testide yaptırdım oda normal şimdi geriye eşimden alacakları sperm testi kaldı.bana hsg filminden sonra 1 hafta korunun dedi iltahap falan olmasın diye dedi doktor. bebiş isteyen herkeze ve bana en kısa sürede nasip etsin tanrım.çok istiyorum çok.

bende çektirdim iki hafta önce
keşke ağrımadı deseydim ama çok acıdı
sanırım bu acı işi kişiye göre bünyeye göre değişiyor

Ben de ocak ayında çektirdim. Çok ağrı çekmedim. Sebebi tüplerin tıkalı olmasıymmış. Sıvı geçişi olmadığı için ağrı hissetmemişim. Sonrasında laparoskopiyle açıldı. Hamileyim 5 haftalık çok şükür. Darısı isteen arkadaşlarımızın başına.

allah analı babalı büyütsün canım benim de sağ tüpümde yapışıklık varmış laparoskopi nasıl oluyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…