- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
merhaba ben de yenı katıldım aranıza..doktor bendende rahım fılmı ıstedı ama ben kac aydır ertelıyorumm korkudan.ama narkozla olcam rn sonunda sanırım..narkozla olna varmı aranızda..
merhabalar aranıza yeni katıldım. hsg yi adetin kçıncı günü çektirmek lazım ben 22 sine randevu almıştım adetim 5 gün sürüyo 22 si 7. günü oluyor 1-2 gün gecikse bişey olurmu
merhabalar aranıza yeni katıldım. hsg yi adetin kçıncı günü çektirmek lazım ben 22 sine randevu almıştım adetim 5 gün sürüyo 22 si 7. günü oluyor 1-2 gün gecikse bişey olurmu
gokce01 senın gıtme gunun normal.bende regl bıttıkten 2 sonra gıttım.hemsıre 3 gun sonrada olabılır demıstı .ama sakın stres yapma kendını kasma olurmu.ınşlh bı sorun cıkmaz
Canım ben martın 1inde adet oldum bana doktorum engeç martın 11ine kadar oda öğleye kadar çekilmesi gerek dedi burdan hesapla canım bende martın 8inde çektirdim.
bende bu gün çektirdim. ankara tıp fakültesinde sıvı enjekte edilirken çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum. ama sonrasında hiçbir şey yok çok hafif adet sancısı gibi ağrılar var onun dışında çok şükür iyiyim.
kızlar rahim filmini devlet hastahanesinde çektirince sigorta karşılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?