- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
çok teşekkür ederim nurunayn anladım tarif ettiğin yeri. ben de yarın doktoruma gidicem nereyi önericek bakalım SSKdan yararlanmak istiyom aslında. Ama ege üniversitesinde muayene olmuştum pek haşin davranıyolar birde saatlerce sıra bekliyosun. dokuz eylülü araştırıyım. randevuyu hemen veriyolur mı yoksa 1 ay sonrasına falan mı atıyolar. Bu arada benim eşimin de aynı sendromu var ama artık kavga öpücük hallettmeye çalışıyoz onu :))
Korkulacak biirşey yok aslında. Mutlaka ağrı olur benimde oldu. Hatta çekilirken ağladım bile ağrıdan. Ama sonrasında geçiyor. 8 yıllık evliyim çocuğum yok. iki ay önce çektim. hiç bi sorun yoktu dedi doktor. Tıkanıklık falan yoktu yani. Üzerinden bir ay geçti ve HAMİLEYYİİİMMMM:))) üSTELK HİÇ BİR İLAÇ KULANMADAN VE YUMURTLAMA TAKİBİ YAPMADAN
Korkulacak biirşey yok aslında. Mutlaka ağrı olur benimde oldu. Hatta çekilirken ağladım bile ağrıdan. Ama sonrasında geçiyor. 8 yıllık evliyim çocuğum yok. iki ay önce çektim. hiç bi sorun yoktu dedi doktor. Tıkanıklık falan yoktu yani. Üzerinden bir ay geçti ve HAMİLEYYİİİMMMM:))) üSTELK HİÇ BİR İLAÇ KULANMADAN VE YUMURTLAMA TAKİBİ YAPMADAN
merhaba meryaz, ben de geçen ay hsg çekildim.Dr. tek tüpümün açık olduğunu söyledi, veee şimdi HAMİLEYİMMMMM hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?