- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
valla sizin zor geçmeyebilir...
ama bari inanmayın, abrtıyorlar gibi şeyler demeyin..
bi insan canı yanmadan yandı diyebilirmi bence bu saçma bişeydir..
ha çekilecek insanları korkutmamak macıyla diyorsanız doğru ama bünyeden bünyeye değişiyor demekki bı çekim ..
ayrıca sizede geçmiş olsun ALLAH şifa versin..
hayır kesinlikle inanmamazlık değil. ben farklı makinalarda çekildiğinden dolayı ya da bünyeye göre olabileceğini diğer yazdığımda belirtmiştim.tabi bide doktor faktörü var. işi bilmeyen biri yaptıysa içeriyi zedelediğinden de ağrı olabiliyor.
sadece işinin ehli doktor, son teknoloji makina ve relax bir şekilde yaptırmalarını tavsiye ediyorum bu durumda ağrı olsa bile minimum olur.
arkadaslar ben cumartesi rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.hastaneye gittiğiniz gün bütün işlem halloluyormu yanidoktora görünüyosun ondan sonra hemen çekiliyormu.bide eşim sperm testi yaptırcak oda aynı sekilde mi oluyoryani bütün işlemler bir günde bitermi?
teşekkür edrim sabahtan beri hastane arıyorum.aynı gün halletmem için sonunda buldum.eşimede randevü aldım.doktor bana bir ilç ismi söyledi ampulmus.onu al öyle gel dedi.ilacını kendinmi alıyorsun?
az önce hastaneden geldim kızlar çok şükür filmim temiz çıktı darısı rahim filmi çektireceklerin başınaaaa kaydirigubbakcemile2 doktorum 3 ay beklicez büyük ihtimalle hamile kalırsın eğer kalamazsan tedaviye başlıcaz dedi... inşallah tedaviye gerek kalmadan bebişm gelir.
Kızlar ben de rahim filmi çektirdim. İşlem öncesi çok korkuyordum. Hatta tansiyonum düştü, müthiş bir baş ağrısı... Doktor normal muayenede de kullanılan spekulum adı verilen aleti takarken kendimi kastığım için canım yandı, sonrasında yine kendimi çok kastığım için spekulum çıktı :) Ama bütün sancı bu kadarmış HSG'ye has bir sancı, yanma, acı v.s. hiçbirşey hissetmedim. Kendimi sakinleştirip serbest bıraktım. Kendimi korkuttum kendimi kasarsam canım yanar diye :) Hiç bir şey hissetmedim. Doktor ilk andaki kendimi kasmama bağlı olarak sonrasında işlemi probleme çevireceğimi düşündüğü için sakinliğime o bile şaşırdı. "Bitti" deyince "ne yani bu muymuş??" dedim. Sonrasında da 1 damla bile kan gelmedi. Ağrım olmadı. Sakın korkmayın. Ben masadan kalktım alışverişe gittim. Söylenenlere kulak asmayın.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?