Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım tüpün tıkalı olmasına üzüldüm.diğer tüp açık nasıl olsa inş en yakın zamanda tüm arzuların gerçekleşir.....
bu arada senle aynı durumdaydım.bende uzun bir zaman erteledikten sonra karar verdim ve gittim çekim günü gelene kadar neler yaşaadığımı anlatamam. keşke bu topik e hiç girmeseydim hiç okumasaydım bu ne dedim. korkudan bir gün önce dr aradım sen yarın gel istersen yine de vazgeçebilirsin dedi.ertesi sabah gittim giyinip masaya çıktım aletleri içeri taktıklarını düşünüyordum.biraz zaman geçti hafif bi baskı hissettim sanırım ağrı başlıyor dedim kendimi kasmışım o arada dr dediki: kasma kendini aleti çıkaracam?????? aaa dedim bittimi bu kadar mı...evet dedi aleti çekti ve bir spanç verdi hafif kanaman olabilir dedi.
yani bu kadarcık şey için kendimi yıpratmışım çok üzüldüm.diğer çekilecek arkadaşlarda korkup çektirmemezlik etmesinler istiyorum

valla sizin zor geçmeyebilir...
ama bari inanmayın, abrtıyorlar gibi şeyler demeyin..
bi insan canı yanmadan yandı diyebilirmi bence bu saçma bişeydir..
ha çekilecek insanları korkutmamak macıyla diyorsanız doğru ama bünyeden bünyeye değişiyor demekki bı çekim ..
ayrıca sizede geçmiş olsun ALLAH şifa versin..

hayır kesinlikle inanmamazlık değil. ben farklı makinalarda çekildiğinden dolayı ya da bünyeye göre olabileceğini diğer yazdığımda belirtmiştim.tabi bide doktor faktörü var. işi bilmeyen biri yaptıysa içeriyi zedelediğinden de ağrı olabiliyor.
sadece işinin ehli doktor, son teknoloji makina ve relax bir şekilde yaptırmalarını tavsiye ediyorum bu durumda ağrı olsa bile minimum olur.

kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim...
evet haklısın bide bence bu bünye meselesi kiminin canı sıkıdır kimi narindir bu yüzden de olabilir..
ama bence kimse bu fikmden kaçmasın herkes çektirsin ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

arkadaslar ben cumartesi rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.hastaneye gittiğiniz gün bütün işlem halloluyormu yanidoktora görünüyosun ondan sonra hemen çekiliyormu.bide eşim sperm testi yaptırcak oda aynı sekilde mi oluyoryani bütün işlemler bir günde bitermi?

rahim filmini aynı gün çekmiyorlar. dr kendi çalışma günlerine göre ayarlayıp sana belli bir gün veriyo. eşindende test istedikten sonra o hemen verebilir.yalnız sperm testi vermeden önce 3 gün ilişki perhizi veriyorlar.ona uygun giderseniz hemen verir.geçmiş olsun

teşekkür edrim sabahtan beri hastane arıyorum.aynı gün halletmem için sonunda buldum.eşimede randevü aldım.doktor bana bir ilç ismi söyledi ampulmus.onu al öyle gel dedi.ilacını kendinmi alıyorsun?

teşekkür edrim sabahtan beri hastane arıyorum.aynı gün halletmem için sonunda buldum.eşimede randevü aldım.doktor bana bir ilç ismi söyledi ampulmus.onu al öyle gel dedi.ilacını kendinmi alıyorsun?

evet canım ismini bilmiyorum ama bana 3 tane aldırtmışlardı.sosyal güvencen varsa ilaçları film için gittiğinde yazdırırsın doktora.aynı gün yaptırcak yer bulduğun için sevindim.

selam pretty benim de gelecek aya rahim filmi çektirmem gerekebilirmiş sen nerde çektirmiştin ben sskdan yararlanmak istiyorum ne kadardı ücreti?

merhaba benim de gelecek ay rahim filmi çektirmem söz konusu olabilir siz nerde ne kadara çektirmiştiniz ben sskdan yararlanmak istiyorum da

@delininen delisi
canım kusura bakma uzun zamandır gıremedım yazamadım ben sıncan lokman hekım hastanesınde yaptırdım ınan amacım korkutmak degıl dı ama ne yapayım dogruları yazdım tavsıyem anestezı al bıde medıcana hastanesını tavsıye ederım suan 8 aylık hamıleyım ben oraya gıdıyorum cnm bol sanslar.

Son düzenleme:
dagkelebegı meraba oncelıkle ben cektırdıgım ıcın yazıyorum arkadas orda soylenenlere kulak asma demıs fakat benden sana tavsıye kesınlıkle anestezı al ınan zor bı ıslem kımı ınsanda fılmde hemen cıkmıyor bırkac defa denıyorlar bende de bole oldu bı kere denese bıle zor bıse bırde medıcana hast.tavsıye ederm normalde 10 dk.lık bır ıslem ac karnına gıtmeyın zaten dr.solıcektır kanama falan da olmuyor bol sanslar

ben iki gün önce çektirdim.korkudan mideme kıramplar girdi.ama korkulacak birşey yok inanın.derin derin nefes aldım tamam ağrı oluyor ama okdarda değil.adet sancısının biraz daha şiddetlisi.zaten işlem bitince ağrıda kalmıyor.kas gevşetici iğne yaptılar.balkide onunda faydası olmuştur.çok şükür tüplerim açıkmış.

Kızlar ben de bu ay çektirmeyi düşünüyorum. Merak ettiğim şeyler var. Acaba emekli sandığı bunu karşılıyor mu? Karşılamıyorsa ücreti aşağı yukarı ne kadar? Bir de sonuç kaç günde çıkıyor? Tecrübesi olanlar cevap yazarsa sevinirim. opuyorumnanaktan

Önümüzdeki Ayda ben çektiricim....Dün doktorumla görüştüm..
Kesinlikle sen dayanamassın dedi..Genel anestazi altında Çektiricez dedi.
ılaç ve ampullerinde isimlerini verdi onları al dedi
ankara denge.tunalıda..orda yaptırıcaz...400TL sadece anestazi ve rahim filmi

Bu arada rahimde kontrol edilecekmiş o an.
Şubatta çektirince yazarım artık kızlar.

mrb kızlar size bişey sormak istedim fikrinizi almak istiyorum ben geçenlerde internette bi yerde okumuştum şuan yerini bulamadım hangi sayfa olduğnu bilmiyorum bu işlemi uygulayan arkadaş hamile kaldığını söylemiş yapılan işlem bildiğimiz VıCKS buharlaşan merhemi biraz temiz gazlı beze sürüp rahmine yerleştirmiş ne kadar durdu bilmiyorum buharlı suyunada oturulabilir içeri temas ettiğinden tüplerde tımanıklık varsa açıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru bi zararı olurmu bilemem ama arkadaş uygulamış ve hamile kalmış siz ne diyorsunuz bu konuda yorumlarınızı bekliyrum arkadaşlar..

arkadaslar bende cektirdim rahım ıcı fılmını bence anestezıye fılan gerek yok arkadaslar adet sancısı cekıyorsanız onun bıraz daha fazla sancı cekıorsunuz okadar ama bende cektırırken farklı bı olay oldu oda rahımden gonderılen ılaca karsı alerjım varmıs ben bayagı kotu olmustum anlamadılarda alerjı olabılecegını anladıklarındada alerjı ıgnesı yedım kendıme oyle gelmıstım ama korkmayın bu olayda herkeste olmuyor tabı bınde bır oda bana dek gelmıstı onun harıcınde kendınızı kasmayın korkulcak ınanın bı olay degıl acı duyuyorsunuz ama bu dayanılmayacak bı acı degıl kı ben acıya hıc dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…