Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Kaan Aydos'a gittiğimizde benim de rahim filmi çektirmemi söylemişti.Normalde ben de bir sorun yok ama ne olur ne olmaz çektir demişti.
Ben de biraz kararsızım.Bugün reglimin 2.günü.Çektirmeye karar verirsem pazartesi çektirmem lazım.Ardından da ilaçsız aşılamayı deneyeceğiz.Aşılama öncesi radyosyan almanın olumsuz bir etkisi olur mu? filmin olumlu bir etkisi olur mu? durduk yere çektirmek doğru mu?
Sizce çektirmeli miyim? Kafam karıştı...

arkadaşlar allah aşkına kötü tecrübesi olanlar aynen yazmasın.tamam bilmeden gitmek kötü ama bunları bilerek beklemek inanın daha kötü.
ben yarın öğleden sonra çektirecem,öncedende biçok yorum okudum ama bu topiği yeni buldum.inanın şu an ellerim titriyo ve korkudan ağlıyorum.yarın naparım bilmiyorum

canım bu topic açılalı 2 yıl a yakın olmuş.tıp teknolojileri her gün gelişiyor.bu kadar öldük öldük dirildik diyenler bence eski mak. çekinmişler.bende çektirmeden önce okudum ve korkudan resmen öldüm.bir gün öncesinden idamlık gibi, kurbanlık koyun gibi hissettim.bu kadar sıkıntıyla zar zor çekinmeye gittiğim rahim filmi bu çektiğim sıkıntıların yanında bir hiçti. gelir gelmez hemen yazdım buraya... beni korkuttular bari diğerleri etkilenmesin diye ama nafileeeeeeeeeeeee
inşallah sonuçların güzel çıkar..

arkadaşlar,size tek tavsiyem kesinlikle kendinizi sıkmayın.korkmayın diyemiycem korku oluyo elbette.bende okuduklarımdan sonra oturup ağladım ama hepsi boşaymış.
ellerim zangır zangır yattım masaya,önce aletler yerleştirildi çok az bi acı hissettim,sıvıyı verdiklerindede kasıklarımda biraz ağrı oldu,doktor tamam bitti deyiverdi.yani az bi acıyla ve kısa bi sürede şükürki bi problem olmadığını anladım.
nergise katılıyorum,bence o acı çekenler eski makinelerle çekinmiş olmalılar.
korkmayııııııııııııııııııııııııııııııın

kısa ve öz söylüyorum o zaman ağrı eşiği düşük olanlar anesteziyle
dayanıklılarsa anestezisiz çektirsin...
herkese Allah şifa versin

ben sırf burda okuduklarımdan dolayı gecen sene ocak ayından berı kacıyordum cektırmekten en son agustos ayında drum mutlaka cektırmem gerektıgını soyleyınce caresız cektırıyım dedım ama ancak 2 hafta once cektırebıldım yanı yıne kactım..

ama oyle anlatıldıgı gıbı degıldı, kı benım canm aşırı tatlıdır..

3 kere sıvı verıyolar fılmı cekıyolar.. agrı oluyoı ama oyle dayanılmayacak gıbı de degıl acıkcası ama.. drunuzdan rıca edın cekımden sonra sıze bı agrı kesıcı ıgne vurdursun bakın bakalım hıc bıseyınız kalıyomu..
kanama olayına gelınce kanama oyle cok cok olmuyo ama verılen sıvıyla bırlıkte geldıgı ıcın cokmus gıbı gelıyo ınsana. dıkkat edın acık renk bı kanama cunku suyla karısık.. rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun..

selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

hayırlısı canım bu hayatta en önemli şey huzur bunu unutma...
evet burada bir sürü insan bebek özlemi çekiyor biliyorum ama bazı şeyler varki değeri kaybedilince Anlaşılıyor...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah evliliğimizi mutluluğumuzu daim etsin inş...

hanımlar inanın çok kolay birşey bence yaptıracak olanlar hiç tedirgin olmasın ben yaptırdım insan hissetmiyo bile sadece kendinizi serbest bırakın

arkadaslar merhaba bu benim 2.ayım tedavide pcoluyum bu ay klomen+glukuphage içtim ama yumurtam yine büyümedi doktor rahim içi film çekeceğiz dedi iğneyle tedaviye başlıyacakmış yumurta büyütmek için bu iğneler nasıl oluyor hergğnmğ vuruluyoır film çektirmektende korkuyorum inşallah hayırlısı olur..

kızlar size bişey soracağım ben geçen ay film çektirdim zor geçti ama hamdolsun tüplerim açık çıktı bu ay adet olmam gerikiyodu ama olmadım bu gün 6 gün oldu geçeli eşimin ısrarı üzere test yaptım 2 gün geçince negatif çıktı bende hiç bi adet belirtisi yok sadece belim ağrıyor ama adet ağrısı gibi değil benim adet ağrımda uzanırken bile fena olurum bu öyle değil..
neyse çektiren arkadaşlar sizdede cektirdikten sonra gecikme oldumu eğer oldu ise ne kadar oldu bu gecikme normalmi yarın dr me soracagım korkmaya başladım bi aksilik var diye..

selam kızlar
saat 15:00 de rahım fılmım vardı sımdı anlatayımmm:
ozelde 250 lıraya cektırdım.duz bı yere yatırdılar.fılmın alt kısmına yanı.neyse bıseyı rahımıme soktular..bu arada doktor sureklı konusturmaya calısıyordu.normal bı agrı gıbıydı.sonra ılacı gonderdıler o anda bı agrı oldu ah dedım sonra bırden gectı bu kadar.o agrıda nasıl ınsan ıshal olunca tuvaletı gelınce sıkısırda tuvalaete kosmaya calısır yaa ıste ole bı agrı:))) burda okuyup gıttım cok korkmustum aslında ama ınanın fasa fısoymus cok abartmıs burdakıler.en azından bende bısı olmadı.sonradan enfeksıyona karsı bı antıbıyotık ıgne yaptılar popomdan yemınle o daha cok acıdı:))) bı saat sonra sonucumu aldım.sukurler olsun ıkı tarafta acık...
ınanın kızlar hıc abartılcak korkulcak bırsey yokmus...

valla arkadaşım geçmiş olsun ama bazı arkadaşlar acı çekmişki yazmışlar benim tansiyonum düştü dr bile anladı..
demekki bünyeden bünyeye değişiyor bu film acısı ama benim anlamadığımbende özelde öektirdim ve 250 lira aldılar benden bide 50 liraya ilaç ama ben ilacı evde unuttuğum için kendileri hastaneden kullandılar ben geçen ay çektirdim 10 gün oldu adet olmayalı test yaptım adet değilim dr normal diyor acaba çektiripte aranızda bu kadar gecikmesi olan varmı...
cevaplarsanız sevinirim..

tansıyon bendede oynadı.hfıf bı bas donmesı ve kusucak gıbı bı durum oldu ama derın derın nefes aldırdılar hemen gectı...gıttıgınızde kasmayın arkadaslar kendınızı...şöle dusunun gıdıpte yapanların benden ne farkı var???

offf çok korkuyorum ya vajinam rahmim o kadar darkı bunu bile bile dr bana anestsizmi yapacak hsg yi bilmiyorum inş bende başarırım bu olayıda kurtulurum.

Rahim filminde temizi görmek herşeye değer. Bende hiç adet gecikmesi olmadı. 10 gün adet gecikmesi bayağı fazla. Kanda gebeliğe bakılmalı, yoksa söktürücü içmelisin Allah korusun kist olabilir.

merhaba kızlar bugün rahim filmi çektirdim sol tüp tıkalı malesefki
öncelikle ben hikayemi anlatmak istiyorum 2.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadım 1.5 yıl önce dr rahim filmi istedi bune ki dedim k k ya geldim allahım bayılanlar korkudan ölenler ytaptırıp kendine gelmeyenler off neler neler ve hep tıkalı değilse adet sancısı tıkalıysan yandın. yok basınçlı su veriliomuş falan. neyse ben bunları okudum ve gitmedim dr a bıraktım tedaviyi korkudan. aradan 1.5 yıl geçti 2 hafta önce adet geçikmesi die gittim 7 cm sol over da kist 5 cm sag overda kist (hemen adet söktürücü falan 5 lik sag over kisti gitti. zurnanın zort dediği deliğe rahim filmine geldi sıra sabahtan beri çektigim ikenceyi anlatamam gözlerim kan canagı oldu aglamaktan neyse gittim yattım bayılabilirim ama sonrea dr tek tek gösterdi bu aletle rahimi açıcaz bununla ilaç vericez dedi aa bi baktım normal jin. muane aletleri tam 3 defa işlem tekrarlandı 3 ayrı film çektirdim toplam 10 sürmedi ve agrı yok bayılmadım ayılmadım tıkalı oldugu halde ölmedim. hatta erkek kardeşim evlenecek ona eşya almaya gittim film den sonra.
Allah rızası için inanmayın bunlara oradaki dr larda dedi bu netteki siteler yüzünden bu korku kızlar acı neye benziyo biliomusunuz adetlisiniz ve çok tuvalete sıkıştınız sanki idrar bırakınca rahatlıyabileceginiz bir agrı lütfen kimse ertelemesin anasteziye falanda gerek yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…