- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
slm arkadaşlar bede aranıza yeni geldim herkeze merhabaaa..
ya bende rahim agzı yarası var.daha bebek sahibi diilim, oyuzden herhangi bişey yapılmıyor.. ilaç tedavisi önerdi doktorum.23 yaşındayım16 aydır evliyim, ilk 7 ay korundum ve bıraktım hapı bebek sahibi olmak istiyorum.ama olmuyo sebeplerini merak ediyorum doktorum bu ay 21,gün testi ve bu ilaçlı film cektirelim dedi ama biraz arastırdım vee cook korkuyorumm.nekadar sürüyoo vee bu acısı ne derecee bana yardımcı olurmusunuzz:a015::a015:
:sinifsinif:melis arkadasım haklısın onun tedavisi buymuş ama ben daha cocuk sahibi olmadıgım için 3 dk gittim hepside önce dogum diyorlarr.suanda zaten kullanıyorum ilaçlarımı adetime 4 gün var ve ilaçlarım bitcekrahim agzı yaram için olanlar.ve doktor adetin 8-11
arası cektirelim dedi.paylasımları okudum daha kötü cok korktum napcamı bilmiyor..
:sinifsinif:melis arkadasım haklısın onun tedavisi buymuş ama ben daha cocuk sahibi olmadıgım için 3 dk gittim hepside önce dogum diyorlarr.suanda zaten kullanıyorum ilaçlarımı adetime 4 gün var ve ilaçlarım bitcekrahim agzı yaram için olanlar.ve doktor adetin 8-11
arası cektirelim dedi.paylasımları okudum daha kötü cok korktum napcamı bilmiyor..
arkadaslar ben cektırdım kusura bakmayın ama korkun ıgrenc bıseee canım cok yandı fılmde cıkmadı 10 dklık ıslem 1.5 saat surdu 10 dk da surse felaket canım yandı
mutlaka anestezı alın ben almadııma cok pısmanım ayrıca rahım fılmıı cektırdıkten sonra leke falanda gelmıyor ac karnna cektırmeyın sakın zaten dr.sızı bılgılendırcektır bol sanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?