Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar

daha önce size sormuştum çektirsemm çektireyimmi 1 yıl oldu demiştim

şimdi 16 ay oldu meleğim gelmedi
ben de kendi ısrarlarımla dr. a c.tesi çektirecem, umarım hamile kalma şansım artar sizlerin çoğuna baktım, filmden sonra çoğuuz 1-3 ayda hamile kalmışsınız, tabi rabbimi takdiri, ama bir umut işte

ben daha önce yara donudurttuğum için sanıyorum onun gibi bir ağrı
bir de hamile kalma şansı artıyor ya ben de filmden sonraki ilk adetimde tedaviye devam ediyim diyorum, siz ne dersiniz??

rabbim tez zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlara kavuşturur inşalllah,

mrb arkadaşlar ben doktorumu değiştirdim ve rahim filmi çekilmesini tavsiye ettim oda yeni evli olduğum için tüplerde bi problem olmayacağını söyledi. tüplerin kapalı olmasıyla evliliğin yılının bi bağlantısı var mı?

canım şöyle alakası olabilir:

Tüpler neden tıkanır?

Daha önce karından, özellikle de kadın üreme organları yani yumurtalık, tüp ve rahimden geçirilmiş ameliyatlar önemli bir neden. Örneğin yumurtalık kisti, çikolata kisti, dış gebelik, miyom ya da rahim düzeltme ameliyatları, bağırsak tıkanıklığı, çocukluk çağında uygun yapılmayan apandisit ameliyatları tüplerin tıkanmasına neden olabiliyor. Yapılacak her türlü yanlış cerrahi müdahale ileride kısırlık nedeni olarak karşımıza çıkabilir. Bir başka önemli neden, özellikle bel soğukluğu gibi cinsel temasla bulaşan enfeksiyonlar. Yine kürtaj sonrası iltihabi hastalık ya da karın içi iltihabi olaylar ve verem hastalığı tüpleri tıkayabilir

yani belki doktorun evliliğinin ilk dönemleri olduğu için herhangi bir enfeksiyon olma olasılığının düşük olduğunu düşünmüştür
ama bana sorarsan hiç vakit kaybetme bu doktorlar sürekli geciktiriyorlar..
bak beni de geciktire geciktire neredeyse 1 yılım heba oldu benden tavsiye...

merhaba arkadaşlar

dün rahim filmini çekildim

çekerken dr. a 2 gündür akıntım var dedim , enf var ant. başlarız bişi olmaz dedi
neyse ağrı kesici falan da atmadım, ama atmadığıma pişman oldum,size tek tavsiyem bu olacak muhakkak ilaç atın,

arkadaşlar 2 tüpte açık çıktı ama ben diyorum ki herlade hafif bi daralma vardı ve açıldı
çünkü baya ağrım oldu çekilirken
çok mutluyum o kadar hafifledimki
ilk adetimi bekliyorum
iğne tedavisine başlayacağız

bende çektircem adet olmayı bekliyorum adet sonrası da çekiliyomuş.ama ben dayanamam diye anestezi alacam . aslında tam da bir anestezi değil sedasyon la yapılacak. inşallah bir sorun çıkmaz...

Bazı arkadaşlar hsgden sonra şunu yapabilir miyim bunu yapabilir miyim demişler. Ben hsgyi devlet hastanesinde hiçbir anestezi olmadan çektirdim. Akşamına kayınvalidemler ve annemlere yemek verdim. Ertesi gün de akşam görümcemin düğününe gittim ve de hiç oturmadım. Yani gerisini siz düşünün. Sadece öncesinde ağrı kesici hap alın, bir de bir haftaya kadar adetin son günündeki gibi lekelenmeler ve hemen adetten önceki gibi çok az sancımalar oluyor. Bana hsgden sonraki 1 ay korunun dendi.

Bir de tiroit hastaları hsg olmadan önce endokrincilerine sorsunlar. ıçinize verdikleri maddede iyot var ve o iyotun bi kısmı emiliyor. Özellikle hiperi olanların değerlerini daha da yükseltebilir. Allah herkesin yardımıcısı olsun.

aaa bana kimse 1 ay korunun demedi ... ama zaten regl oldum bu ay hamiş değilmişim ekim ayında çekilmiştim ben de.. çok şükür tüpler açık çıktı.. ama geçen aydan beri akıntım çoğaldı aslında sürekli var yumurtlama akıntısı gibi hep, filmden dolayı böle olan var mı ??

yaa ben buu filmi çektirirken yemin edrim ilaç verirken rahimden bayılmışım..tansiyonum düşmüşş
acıdan yaa zor duu bana göreee

yaa ben buu filmi çektirirken yemin edrim ilaç verirken rahimden bayılmışım..tansiyonum düşmüşş
acıdan yaa zor duu bana göreee

Geçmiş olsun evet herkezin ağrı eşiği farklıdır.Kimsii hiç acı hissetmez kimisi felaket olur :1ninca: Rahim şekli yapısı,doğum yolu yapısı dar vs.durumlardada olabilir dr söyledi bana :1ninca: iyiki anestezi almışım

keşke bende anestesii alsaymışım.uyur bişede hatırlamazdım...
hatırladıkça tüüylerim ürperiyoo canım yaa çok acıı geldi bana...ama anormal bi durum çıkmadı.sadece sol yumurtalıktan ilaç biraz zor geçmiştiii:bbo:

Kızlar benim dr da rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi çok korkuyorum fakültede anestezi ile çekmiyorlarmı bilginiz varmı?

arkadaşlar eğer rahim filmi çektirecek olan varsa muhakkak anestezi altında olun. ben bu filmi çektireli 5 yıl oluyor ama acısı hala dün gibi aklımda. o zamanlar anestezi verilebildiği hakkında bir bilgim yoktu ve körü körüne doktora güvenerek çektirdim bu filmi ama bin pişman oldum.

ağrı eşiğim düşük değildir ameliyat oldum hiç ağrı çekmedim sezeryan oldum yine ağrım sızım olmadı dikişlerim bile açıldı onda bile acı hissetmedim

slm bende 2 yıl önce çektirdim ama ağrısı dün gibi aklımda çektirecekler mutlaka anestezi yaptırsın ben sonunda dayanamayıp bayıldım

kızlar rahim filimi çekindim sabah 8 de. beni o kadar korkuttular ki anlatamam.ama hiç ağrı duymadım.yok şöyle ağrııyo yok böyle acıyoo..... hayır efendim...5 dk bile sürmedi ve kesinlikle hiç ağrımıyor. korkudan çekinmeyecektim...heleki böyle bir hATA yapmamışım. çekinecek olanlar kesinlikle ertelemeyinnn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…