- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
ezgim eşim subay olduğu için askeri hastanede çektiricektim ama randevu almak için aradım radyoloji bölümü yok:uhm:
hürrem canım çok saol allah bütün isteyenlere senin gibi anne olmayı nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar benİm kanallarım aÇık aÇık ÇÜnkİ hamİle kalıyorum benİm nİye rahİm fİlmİm İstenİyor ben hala bİ anlam veremedİm benİm karnımda ÖlÜyor sİzlerde bÖylr bİr durum yaŞayan arkadaŞlar varmı benİ bİraz bİlgİ
lendİrİrsenİz sevİnİrİm yoksa zaten korkuyorum hİÇ gİtmek fİlmİ Çektİrmek İstemİyorum
hürrem hikayeni okudum ve gerçekten çok etkilendim demekki imkansız diye birşey yok.sen tam kafandan bebek fikrini silmişken o sana süpriz yapmış.Allah onu sana bağışlasın ve darısı tüm isteyenlerin başına olsun.:Saruboceq:
merhaba kızlar yarın bende yarın doktora gidicem çektirmek için ya benim adetlerim çok sancılı geçiyo hsg testinide ssk yaptırıcam acaba çok cnm yanar mı ssk yaptıranlar var mı aramızda bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Peki nerede çektirdin cnm?Benim de bu hafta çekilecek.Korkudan ölmek üzereyim.Kızlar ben de rahim filmi çektirdim. İşlem öncesi çok korkuyordum. Hatta tansiyonum düştü, müthiş bir baş ağrısı... Doktor normal muayenede de kullanılan spekulum adı verilen aleti takarken kendimi kastığım için canım yandı, sonrasında yine kendimi çok kastığım için spekulum çıktı :) Ama bütün sancı bu kadarmış HSG'ye has bir sancı, yanma, acı v.s. hiçbirşey hissetmedim. Kendimi sakinleştirip serbest bıraktım. Kendimi korkuttum kendimi kasarsam canım yanar diye :) Hiç bir şey hissetmedim. Doktor ilk andaki kendimi kasmama bağlı olarak sonrasında işlemi probleme çevireceğimi düşündüğü için sakinliğime o bile şaşırdı. "Bitti" deyince "ne yani bu muymuş??" dedim. Sonrasında da 1 damla bile kan gelmedi. Ağrım olmadı. Sakın korkmayın. Ben masadan kalktım alışverişe gittim. Söylenenlere kulak asmayın.a.s
Peki nerede çektirdin cnm?Benim de bu hafta çekilecek.Korkudan ölmek üzereyim.
Cnm benim,ben de çok özledim seni.Güzel bebeğini öp benim için koklaya koklaya;Hürremcim yaaa çok korkuyorum.Hem filmi çektirmekten hem de sonucundan.İnşallah hayırlısı ile çektirir,güzel sonuçlar alırım.tuanayım...canım....hayırlısı olsun meleğim... çok özledim seni...mafoldumben
Cnm benim,ben de çok özledim seni.Güzel bebeğini öp benim için koklaya koklaya;Hürremcim yaaa çok korkuyorum.Hem filmi çektirmekten hem de sonucundan.İnşallah hayırlısı ile çektirir,güzel sonuçlar alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?