Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ezgim eşim subay olduğu için askeri hastanede çektiricektim ama randevu almak için aradım radyoloji bölümü yok:uhm:

canım Askeri hastaneyi hiç bilmiyorum.dediğim gibi ben anadolu hastanesinin radyoloji bölümünde çekindim askeri hastanede farklı olabilir.peki ne dediler hangi bölümde çekiyorlarmış?Ama sana tavsiyem gitmeden önce bir konuş mutlaka çekime doktorun da girsin çünkü bazı hastanelerde sadece röntgen teknisyeni çekiyor.ya da imkanın varsa özelde çekil.kolay gelsin canım.

hürrem hikayeni okudum ve gerçekten çok etkilendim demekki imkansız diye birşey yok.sen tam kafandan bebek fikrini silmişken o sana süpriz yapmış.Allah onu sana bağışlasın ve darısı tüm isteyenlerin başına olsun.:Saruboceq:

Kızlar benım kanallarım aÇık aÇık ÇÜnkı hamıle kalıyorum benım nıye rahım fılmım ıstenıyor ben hala bı anlam veremedım benım karnımda ÖlÜyor sızlerde bÖylr bır durum yaŞayan arkadaŞlar varmı benı bıraz bılgı
lendırırsenız sevınırım yoksa zaten korkuyorum hıÇ gıtmek fılmı Çektırmek ıstemıyorum

Merhaba gülay rahim filmi sadece kanalların açık veya tıkalı olduğunu anlamak için çekilmez.Ayrıca rahim ağzına veya rahme uygulanan bir müdahale sonrasında (kürtaj gibi) adet kanamalarının kesilmesi ya da çok azalması durumunda rahim ağzı kanalındaki muhtemel bir tıkanıklığın veya rahim içersindeki muhtemel bir yapışıklığın değerlendirilmesinde, tekrarlayan düşüklerde rahimde doğumsal bir gelişim kusuru bulunup bulunmadığının belirlenmesinde de yaygın olarak kullanılır.Bu yüzden doktorun rahim filmini istemiştir.Rahim filmi daha önceden de yazmıştım korkulacak bir işlem değil ama tabi iyi bir yerde çektirirsen.Çektirmen senin için faydalı olacaktır.Bunu stres yapmadan biran önce çektirmelisin.Şimdiden geçmiş olsun canım.

okuduğuna çok sevindim hikayemi.. imkansız diye bişi yok gerçekten yeterki RABBİM ol desin... bu her ne olursa olsun....RABBİM ÇOK BÜYÜK... DERDİMDEN BÜYÜK RABBİM VAR... değilmi?

bazı şeyleri aşmak için ; sakin ,sabırlı ve stressiz olmak şart...bunu yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum...ama benimde isyanın eşiğine geldiğim günlerde oldu.... anladımki hiç bişi değişmiyor böle yaparak... sükunet şart.. stres yok...nasıl olacak bilmiyorum ama şart...
RABBİM hepimizi dilerim MUCİZELERİYLE AYDINLATMAYA DEVAM EDER...
sağlık ve mutluluk dileği ile. herşey gönlünce olsun...:Saruboceq:

merhaba kızlar yarın bende yarın doktora gidicem çektirmek için ya benim adetlerim çok sancılı geçiyo hsg testinide ssk yaptırıcam acaba çok cnm yanar mı ssk yaptıranlar var mı aramızda bana yardımcı olurmusunuz lütfen

sevda canım çektirdinmi nasıl geçti bende büyük ihtimalle sskda çektirecegim bilgilendirirsen bizi sevinirim canım sanada çok geçmiş olsun

Kızlar ben 2 saat önce hsg çektirdim. ssk da değil, özele gittim. adet sancılarım ağrılı olur ama aşırı ağrılı olmaz. bi ağrı kesici alırım 1 saatte geçer ağrım.ağrı eşiği çok düşük olanları bilemem ama bence korkulacak bişey yok. ilaç enjekte edilirken biraz yanma oldu o kadar.

Bu arada bi arkadaşım ssk da çektirdi 2 ay önce onun çok acımış canı dolayı ve o bana ssk da verilen ilaçların çok acıttığını söyledi. özelde verilenler ise acıtmıyormuş dedi. ben 60 ytl ye aldım ilacı. eğer imkanınız varsa özelde yaptırın derim. yaptıracak arakadaşlar şimdiden geçmiş olsun. rahat olun lütfen...

1,5 yıl vajinismusla uğraştım ve 5 ay önce anestezi almadan hsg çekildim. Ben cesaret ettiysem ve anezteziye gerek yok diyorsam herkes çekilebilir sanırım. :)

Kızlar ben de rahim filmi çektirdim. İşlem öncesi çok korkuyordum. Hatta tansiyonum düştü, müthiş bir baş ağrısı... Doktor normal muayenede de kullanılan spekulum adı verilen aleti takarken kendimi kastığım için canım yandı, sonrasında yine kendimi çok kastığım için spekulum çıktı :) Ama bütün sancı bu kadarmış HSG'ye has bir sancı, yanma, acı v.s. hiçbirşey hissetmedim. Kendimi sakinleştirip serbest bıraktım. Kendimi korkuttum kendimi kasarsam canım yanar diye :) Hiç bir şey hissetmedim. Doktor ilk andaki kendimi kasmama bağlı olarak sonrasında işlemi probleme çevireceğimi düşündüğü için sakinliğime o bile şaşırdı. "Bitti" deyince "ne yani bu muymuş??" dedim. Sonrasında da 1 damla bile kan gelmedi. Ağrım olmadı. Sakın korkmayın. Ben masadan kalktım alışverişe gittim. Söylenenlere kulak asmayın.a.s

Peki nerede çektirdin cnm?Benim de bu hafta çekilecek.Korkudan ölmek üzereyim.

ben 2 yıl önce çektirdim sag kalçada antibiyotik ignesi vuruluyor sol kalçada agrı kesici ben narkoz almak istemedim yalnız antibiotik ignesi yakıyo biraz okadar aleti rahimime taktıklarında acıda az o kadar ki ben çok nazlıyımdır çektirdikten sonra dıarıda dolaştım okadar korkulacak birşey degil geçmiş olsun herkeze

OhhhhihoyyytSen çok yaşa alkisalkisalkisanestezialkisalkisalkis
Harikasın sen:lepi: sen olmasan o flimi çektiremezdimnaniknaniknaniknanik

tuanayım...canım....hayırlısı olsun meleğim... çok özledim seni...mafoldumben
Cnm benim,ben de çok özledim seni.Güzel bebeğini öp benim için koklaya koklaya;Hürremcim yaaa çok korkuyorum.Hem filmi çektirmekten hem de sonucundan.İnşallah hayırlısı ile çektirir,güzel sonuçlar alırım.

oyy tuanayım... korklam bitanem ya...
benim ki kabus gibi geçti ama ben bilinçsizdim.. klasik yöntemle çeklimiştim... ve benim ağrı eşiğim çok yüksek...ayrıca dr um anesteziye karşıydı...tüm bunlar bir araya gelince bertbat geçti...ama çok arkadaşım duymamiş bile...
dilerim seninde çok kolay geçer güvenemiyorsan anestezi al derim...
sonuçtan niye korkuyorsun....tüplerin tıkalı ise açacak dr.sonra hatta az bi sıkıntı varsa.bazılarında hsg çekilme aşamasında açılıveriyor tüpler...
ve şimdi güzel olan...ben nisan ayının sonunda hsg çekilmiştim... ve aüustos ayında hamiş kaldım.... hsg den sonra hamiş kalmanın kolaylaştığıda söleniyor.. dilerim sana da böle olur...
her daim aklımda ve duamdasın meleğim...
doğum hikayemi okudu mu?
bu arada bizim durum iyice sarpa sardı....senağlama

Kızlar bÜyÜk gÜn geldı Çattı kÜrtajdan sonra ılk adetımı bugun gÖrmeye basladım yarın hastaneye gıdıp randevu alacagım tabı sızlerın anlattıklarınıza gÜvenıp gıdıyorum sıze gÜnÜ alınca yarın yazarım herŞeyın hayırlısı hakkımızda

slm kızlar bende bugün çektirdim hsgyi anestezisiz önceden baya bi korkuyodum fakat o kadar da korkulacak bişi diilmiş sadece ilacı enjekte ederken bi yanma ve kramp girio o kadar zaten ben yarım saat sonra yürüyerek evime bile döndüm ayrıca sonuçlarım temiz çıktı buda beni ayrıca mutlu etti tabikihihoyyyt nese sakın kasmayın arkadaşlar hepimiz bu sancılı günlerin meyvelerini en kısa zamanda alırız inş.

yala3567 çok sevindim sonuçların temiz çıktıgına inşallah güzel haberler gelir yakında..
ben de çektirmek istiyorum rahim filmi herkes gibi korkuyroum cesaretimi bir türlü toplayamıyorum.
benmuayene aşamasında bile kasanlardanım..o spekulum takılırken veya takıldıkdan sonra bacaklarını hiç kıpırdatmaman gerekmiş..ben of ben bilmiyorum..hayırlısı olsun artık..bişekilde çektirecegiz..
iyi bir laboratuar arıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…