• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım korkma aynı vajinal muayene gibi alet yerleştiriyorlar ordan ilaç veriyorlar adet sancısı gibi 1-2 dk hissediyorsun geçiyor sonra eve git yat uyu rahat ol ben öyle kastım ki kendimi aleti kırıyordum rahat ol jinekolojik muayene gibi düşün ben erkene aldırdım fark verdim 75lira ama adanada balcalıda yaptırdım başka yer nasıl bilmiyorum

ben istanbuldayım ve nekadara mal olcak bilmiyorum korkuyorumda sanırım önümüzdeki ay çekilicem çnk günü geçio buay çok pahalı ya du bakalım neler çıkçak

Kızlar ben 15 ay korunmadım ve hamile kalamadım. 15 mayısta HSG çekilmiştim. Ardından doktorum bana serophene ve progestan verdi. Adetin 3. günü başlayacaksın dedi. Bekle bekle 28. günde 1 hafta süren lekelenme tarzında kanamam oldu ve 7. günde bitti. İlaçları içemedim. Pazar günüydü. Eşim nöbetçi eczaneden test aldı ve sonuç pozitifti. :))) Ertesi gün doktoruma gittim. Kan testim de pozitifti. Şu an 7 haftalık hamileyim. :CüvCüv: İlk günlerde kanamam olduğu için progestan verdi. Onu içiyorum. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek istiyorum inşallahhhh...
Diyeceğim o ki, ben, hsg sonrası hamile kalanlardanım. Tüplerim açık çıkmıştı ve ben o ay "bu ay olmasın" demiştim radyasyon aldım belki zararı olur diye düşünerek... Gerçi doktorum sorun olmaz demişti ama benim kafam hamileliğe odaklı değildi. Rahat olduğum için de hamile kaldım. Darısı isteyen herkesin başına inşallahhhhh...:teytey:

Valla arkadaŞlar ne yalan sÖyleyeyım ben acayıp acı hıssettım kasıklarımsankı patlayacak gıbıydı Çok kÖtÜ oldum bayılacaktım gerÇekten ıĞer arkadaŞlarımı bılmem ama ben bu acıyı daha Önce hıÇ yaŞamadım

slm kızlar birşey sorucam geçen ay bende çektirdim rahim filmi dayanılmıcak bir acı değil ama ağrılı benim sorum rahim filminden sonra adet de geçikme olurmu 2 gün geçti benim daha olmadım geçenlerde bir ark.3 gün falan geçikme yapar filmden sonra demişti doğrumudur yaşayan varmı kafam karıştı benim

slm kızlar birşey sorucam geçen ay bende çektirdim rahim filmi dayanılmıcak bir acı değil ama ağrılı benim sorum rahim filminden sonra adet de geçikme olurmu 2 gün geçti benim daha olmadım geçenlerde bir ark.3 gün falan geçikme yapar filmden sonra demişti doğrumudur yaşayan varmı kafam karıştı benim

Benim hiç gecikmem olmamıştı:1rolleyes:

KLızlar korkmayın 10 dakika kadar sürüyor vajinal muayenedeki gibi aletle açıyorlar bir saniye Eşek arısı sokmuş gibi sancın oluyor dermişim :roflol:

Inanin kizlar ben su narkoz olayini anlamadim..yani bu islemde nicin narkoza gerek duyuldugunu cozemedim bir turlu..ben yutdisindayim gecen hafta cektirdim rahim filmini..buradaki adi xray..yani yazilarinizi okuyunca acaba ben mi yanlis bisi cektirdim diye de hatta supheye dustum bir an...sonrasinda burada diger arkadaslarin yazilarini okudugumda, benim gibi bu isi 10 dk.lik basit bir jinekolojik muayene olarak degerlendirenlerin sayisinin oldukca fazla oldugunu gorunce suphemin ne kadar yersiz oldugunu farkettim...ve yaptirmamis olan arkadaslara da tavsiyem lutfen yersiz sekilde abartilara kendinizi kaptirmayin...smeer testi kadar basit bir islem..narkoza falan da gerek yok..hos yurt disinda zaten narkoz sansinda yok...son derece basit bir olay max 10 dk. suruyor..sadece regl baslangicinda hafif bir agri hissedersiniz ya icinizde oyle bir agri oluyor zaten max 5 dk suruyor bu agrida...hepsi bu...lutfen abartilara inanmayin..kendinizi kasarsaniz agri hissedersiniz tabi..rahat olun

rahat olun sadece kendınızı kasmayın 5 dak.dayanamıyorsunuz çocuk nasıl doğuracaksınız kaydirigubbakcemile3

günaydın
bende dün çektirdim hsg.yi ve korktuğum gibi olmadı.dr.um bayandı.Tatlı dili ve işlemi anlatması sayesinde rahat geçti.sonucumda çok şükür temiz çıktı.Gerçektende max.10dak.

arkadaşlar benim tanıdıgım 2 kişi de narkozsuz rahim filmi çekildi.Biri Şafak Hastanesi'nde böyle bir acı daha yok diyor du ki dayanıklı olduğu halde çok berbat bi şeymiş.Diğeri de Amerikan Hastanesi'nin yönlendirdiği klinikte o cok ısrar etmişti narkoz istiyorum diğe diğer arkadaşımdan çok etkilenmişti çünkü dr zor ikna etti ve muayene kadar rahattı iyiki narkoz almamışım diyor.Bu arkadaşım da acıya dayanıksızdır.

Inanin kizlar ben su narkoz olayini anlamadim..yani bu islemde nicin narkoza gerek duyuldugunu cozemedim bir turlu..ben yutdisindayim gecen hafta cektirdim rahim filmini..buradaki adi xray..yani yazilarinizi okuyunca acaba ben mi yanlis bisi cektirdim diye de hatta supheye dustum bir an...sonrasinda burada diger arkadaslarin yazilarini okudugumda, benim gibi bu isi 10 dk.lik basit bir jinekolojik muayene olarak degerlendirenlerin sayisinin oldukca fazla oldugunu gorunce suphemin ne kadar yersiz oldugunu farkettim...ve yaptirmamis olan arkadaslara da tavsiyem lutfen yersiz sekilde abartilara kendinizi kaptirmayin...smeer testi kadar basit bir islem..narkoza falan da gerek yok..hos yurt disinda zaten narkoz sansinda yok...son derece basit bir olay max 10 dk. suruyor..sadece regl baslangicinda hafif bir agri hissedersiniz ya icinizde oyle bir agri oluyor zaten max 5 dk suruyor bu agrida...hepsi bu...lutfen abartilara inanmayin..kendinizi kasarsaniz agri hissedersiniz tabi..rahat olun

:delphin:Seninde doğum yolun ve rahim ağzı girişin dar olsaydıı böylee konuşmazdın:delphin:o zaman görürdüm senin nasıl acı çektigini:delphin:

arkadaşım bence bu kişiden kişiye değişiyor, ben burdaki rahat yaptıran arkadaşları örnek alarak yengemin anestezi ısararına rağmen anestezisiz yaptırdım,AMAN YARABBİ O NE BİÇİM BİR ACIDIR -tatlicadiarzu- dağılmıştım resmen...ben her ay deli gibi adet ağrısı çekip yataklara düşen bir insanım...bu çok farklı bir ağrı idi..sözün kısası herkes böyle ağrı çekcek diye bişi yok ama anestezisiz de yaptırıyorsanız en azından gitmeden bikaç ağrı kesici alıp gidin derim ben kızlar..inşallah kimseye böyle ağrılı denk gelmez...

benide bu gün eşşek arısı soktu :))) yani rahim filmi çektirdim adet sancısı çeken arkadaşlar varsa onlar için rahat geçer ben kendimi kastığım için ve korktuğum için ilaç yayılırken acıyı hissettim midem de bulandıı..ama acı 5 dakka..sonra çıktım oradan gezdim tozdumm hiç bişi olmadı...total olarak bakarsak süperdii...

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta çektirdim çok ağrılı olmadı dün sonuçları doktora gösterdim açık dedi.bi daha ki ay adetimin ikinci günü gel dedi.klomen ve iğneye devam edicekmişiz.ve doktor dediki %25 dir klomen ve iğneyle gebe kalma şansı umarım şans bize güler benim merak ettiğim hsg den sonra gebe kalma şansının ne olduğu bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa tecrübelerinize ihtiyacım varopuyorumnanaktan allah herkezin gönlüne göre verir inş........

kızlar banada dr hsg dedi bugün
ama ölüyorum korkudan oyüzden anestezili çekilecem
devlet hastaneleri anestezili çekiyormu
özel hastaneler nekadara çekiyor

Back