- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
kızlar lütfen bana yardımcı olun bana rahıme kamerayla bakacagız dedıler adetının bırıncı gunu gel gun verelım adetın bıttıgı gün yapacagız dedıler bu ne oluyor ve çok canım yanarmı lütfen yardım edın cevap yazın
merhaba gülay..sanırım dediğine göre sana histeroskopi yapacaklar.bu işlem çok ince kameralı bi sistemle rahimin içine bakma işlemi oluyo..eğer rahimde herhengi bi problem varsa (septum yani perde gibi..) yine bu yöntemle alıyolar.ama sakın korkma çok basit bi işlem..zaten lokal veya genel anestezi ile yapılan bi işlem yani hiç ama hiç bi şey hissetmiyosun..ben genel anestezi altında 2 kere septumdan yani perdeden dolayı bu ameliyatı oldum..istersen histeroskopi diye yazarak netten bi araştırabilirsin.o zaman eminim sende okuyup anlayınca çok rahatlıyacaksın..şimdiden geçmiş olsun umarım herhangi bi sorun saptanmaz..:enbuyukkk:
benden istenen hsg bu ne oluyor benım bıldıgım bu çocugu olmayanlara yapılıyor benımkı oluyor karnımda ölüyorlar geçen hafta salı günü kürtaj oldum bu 2ci oldu
ben buldum gülaycım hgs de rahim içinde terslik varmı düşü engel ne diye bakacak sanırım ama özelde yaprır özel hastanede yaptırdım ben 225 milyon ilkkini özelde çektirdim 350 milyondu 120 milyonda muaine hözel hastaneye git derim canım ben
arkadaşlar ben de 2 gün önce çektirdim size doktorunuz tüplerin açık olup olmadığını kendisi mi söyledi yoksa röntgen gibi bi şey mi verdi?
slm arkadaşlar bende çektiricem rahim filmi gebelik tedavisi görüyorum özelde muayne oluyorum ama fimi askeri hastanede çekinicem hastanenin hangi bölümünde çekiniliyo bu film kadın doğum uzmanı muayne edipmi çekiyo:uhm: ne olur yardım edin özelde çekinsem maliyeti ne kadar olur acaba ben çok korkuyorrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmafoldumben
slm arkadaşlar bende çektiricem rahim filmi gebelik tedavisi görüyorum özelde muayne oluyorum ama fimi askeri hastanede çekinicem hastanenin hangi bölümünde çekiniliyo bu film kadın doğum uzmanı muayne edipmi çekiyo:uhm: ne olur yardım edin özelde çekinsem maliyeti ne kadar olur acaba ben çok korkuyorrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmafoldumben
merhaba ben de Eskişehirde çektirdim.Ben emekli sandığına tabi olduğum için ücretsiz çektirdim.Anadolu hastanesinde radyoloji kısmında çektirdim ve toplam 10 dk ancak sürdü çok kolay geçti hiç canım yanmadı.çekimi kadın doğum uzmanı yapıyor yanında bir hemşire ve röntgen görevlisi oluyor.korkma kendini kasarak gidersen her an canın yanacak diye beklersin.korkacak bir şey değil.yarım saat öncesinden ağrı kesici içip gitmen seni rahatlatır.Askeri hastane için birşey diyemem ama oraya giden bazı arkadaşlarım çok memnun kalmadılar.fakat rahim filmini çektirmediler orda bu yüzden seni yanıltmak istemem.sağlık güvencen yoksa ücret ne kadardır onu bilmiyorum.umarım seninki de rahat geçer.şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?