- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #5.101
bana korunma demişti korunmadım ama gebelik de olmadı.Selam arkadaslar. Ben bu ay rahim filmi cektirdim anestezili. Doktorum bu ay korunmami soyledi. Adetimi bekliyorum simdi. Siz de film cekilen ay korundunuz mu?
Teşekkur ederim canim. Cok isteyince bir ay boş beklemek cok zor geliyor. Bu ay korunalım bakalım. Yoksa icim rahat etmeyecek.bana korunma demişti korunmadım ama gebelik de olmadı.
Selam arkadaslar. Ben bu ay rahim filmi cektirdim anestezili. Doktorum bu ay korunmami soyledi. Adetimi bekliyorum simdi. Siz de film cekilen ay korundunuz mu?
Canım hiç ağrı olmadı sonrasında. Birkaç gün hafif kanama oldu. Çok kıs bir işlem ve kısa uyutuyorlar hemen uyanıyorsun. Ayrıca anestezi olmadan yapılan hsglerde ağrıdan dolayı çok kasarsan kapalı görünebiliyormuş. Hiç endişe etme çok kolay bir işlem canım.Benim de film çektirmem gerekiyor. Doktor genel anestezi yapacağız dedi. Nasıl oldu, ne kadar sürdü, zorlayıcı mıydı? Bilgi verebilir misiniz?
hiç sıkıntı yapma . Eğer panik biriysen ya da ağrı eşiğin düşükse en rahatı canım. Sonrasında kanaman oluyor normal adet gibi düşün. Yarım saat bile sürmemiştir benimki öncesi ve operasyonla. Hamile kalma şansın daha çok artıyorBenim de film çektirmem gerekiyor. Doktor genel anestezi yapacağız dedi. Nasıl oldu, ne kadar sürdü, zorlayıcı mıydı? Bilgi verebilir misiniz?
Doktorum çok iyi memnunum ama bn mahvoldum resmen işlem bitti kusmaktan içim disama çıktı çok canim yandi tupler tikalymis neyseki açmışlar valla bnm ki özel bir hastaneydi aletler ne kadar ileri teknoloji bilmiyodum ama canımın ne kadar çok yandığını unutamıyorum2 kere cekildim ilki 5 sene eveldi, uyutulmadan çünkü uyumak istemiyordum, neyse ilki nde hic bi şey anlamadim desem yeridir, radyonomda çekildim, birde gecen yil cekildimki allah kimseye yasatmasin boyle bir aci yok hastane inledi sesimden hatta çeken doktor bunun sonucunu bende görmek istiyorum dedi, netice birşey cikmadi ama oldum resmen. Demem o ki çekilen yer çok önemli son sistem varsa hic bi şey anlasilmiyor.
Çok geçmiş olsun sizinki yapisikliktan belki de AĞRIDI, bende bisry cikmadi zaten o ilaç verirken falan hissetmedim bile benim o spekulum takarken korkunçtu nasil soktuysa gozlerimden kivilcim cikti hayatimda öyle bir agri aci yasamadimDoktorum çok iyi memnunum ama bn mahvoldum resmen işlem bitti kusmaktan içim disama çıktı çok canim yandi tupler tikalymis neyseki açmışlar valla bnm ki özel bir hastaneydi aletler ne kadar ileri teknoloji bilmiyodum ama canımın ne kadar çok yandığını unutamıyorum
Yapisiklila tıkanıklık aynı şey mi bilmiyorum ama tıkanıklık olduğunu söyledi açtılar çok şükür ins.çektiğimiz acıya değer siz hamile kalabildinizmi pekiÇok geçmiş olsun sizinki yapisikliktan belki de AĞRIDI, bende bisry cikmadi zaten o ilaç verirken falan hissetmedim bile benim o spekulum takarken korkunçtu nasil soktuysa gozlerimden kivilcim cikti hayatimda öyle bir agri aci yasamadim
Yapisiklik varsa aciliyor, bende hic bi şey cikmadi canim, hamileyim ama tüp bebek benimki. Se de inşallah kalirsin çok zor şeyler yasiyoruz.Yapisiklila tıkanıklık aynı şey mi bilmiyorum ama tıkanıklık olduğunu söyledi açtılar çok şükür ins.çektiğimiz acıya değer siz hamile kalabildinizmi peki
Hayirli olsun cnm ins.sağlıkla kucağına alırsın evet zor şeyler ne diyelim rabbim in vardır bir bildigi bn de o günleri görürüm ins.Yapisiklik varsa aciliyor, bende hic bi şey cikmadi canim, hamileyim ama tüp bebek benimki. Se de inşallah kalirsin çok zor şeyler yasiyoruz.
Anastezili cektirin ben çok aci çektim riske girmryin, o anestezide öyle çok normal anestezi değil bir uyku hali gibi korkmayin.Merhaba kızlar, bende bu cuma günü çektiricem rahim filmi. Korkuyorum, Anestezili olucak, öyle olmasını istedim ama doğru mu karar verdim bilmiyorum, acı eşiğim düşük, ağrıya dayanamazsam kendimi kasarsam diye korktum. Muayenelerde bile kasılıyorum.
Anastezili cektirin ben çok aci çektim riske girmryin, o anestezide öyle çok normal anestezi değil bir uyku hali gibi korkmayin.
Anestezili hiç acın olmuyo cnm bende öyle çektirdim yarım saat kendime gelmemi beklediler sonrasında çıktım direk bitek sobrasında biraz kanaman oluyo o kadar hiö korkmaHemen kalkılabiliyor mu ayağa, sonrası nasıl oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?