- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #5.081
anastezili değil canım inşlalah benimde olmaz ve inşallah fayda görürüz bakalım ne olacak.korkuyorum burda çeşit çeşit yazı var onları okudukça moralim daha da bozuluyorTuplerde tikaniklik yoksa cok agrin olmaz canim ins anesteziliyse zaten haberin olmaz :) benim tikaniklik varmis ondan agrim oldu sonrasinda.
Kendin mi istemedin anestezili olmasini? gerci c kollu makineyle cekilince aci olmuyormus ama seninki bizim cektirdiklerimizdense agrin olabilir.. Kişiden kişiye cok degisiyor.anastezili değil canım inşlalah benimde olmaz ve inşallah fayda görürüz bakalım ne olacak.korkuyorum burda çeşit çeşit yazı var onları okudukça moralim daha da bozuluyor
valla sormadı ki canım detaylı konuşmadık doktora.devlette yaptırıyorum ben doktordan genelde gidenler memnun hiç acı duymayanda var acı oluyor diyende.doktor zaten az sürecek dedi 5 dklık birşey dedi ama ben de korku başladı bakalım hayırlısı o ayakları hanı açıpda oturuyoruz ya öyle bir yere mi oturuyoruz :) cahil kaldım iyicede :)Kendin mi istemedin anestezili olmasini? gerci c kollu makineyle cekilince aci olmuyormus ama seninki bizim cektirdiklerimizdense agrin olabilir.. Kişiden kişiye cok degisiyor.
Bende cektirdim sifir aci sifir agrimerhaba hanımlar bende yarın için gün aldım rahim filmi çektireceğim yarın sabah.ama bir korku var içimde adetimde çok ağrılı geçer benim.acı eşiğim düşük değil fazla ama korkuyorum işte.bana destek olacak birileri var mı ?
merhaba hanımlar bende yarın için gün aldım rahim filmi çektireceğim yarın sabah.ama bir korku var içimde adetimde çok ağrılı geçer benim.acı eşiğim düşük değil fazla ama korkuyorum işte.bana destek olacak birileri var mı ?
inşallah canım ya makina nasıl bilmiyorum ki çektiren birkaç arkadaşım var aynı yerde kimi memnun ağrı olmadı o kadar çok diyor kimide çok oldu diyor sanırım kişiden kişiye göre değişiyor işte bakalım yarın sabah göreceğiz bizde nasıl olacak inşallah kolay ve çabuk atlatırımbende senin gibiydim çok korkuyordum ki birde ağrı eşiğim düşüktür, anestezili yapayım dedim dr um hiç gerek yok dayanırsın dedi gözümü kararttım anestezisiz yaptırdım ama çok fazla ağrı olmadı sadece spekulum takılırken biraz canın yanıyor sonra insan alısıyor birde benim tüpüme ulaşamadı rahmimde septum olduğu için baya uğraştı ama dayandım öyle dayanılmayacak bir ağrı değil gözünde büyütmemeye çalıs bide film çektirmeden ağrı kesici aldım dr a da sordum iyi yapmıssın dedi , sonradan araştırmalarımda öğrendim ki makina da etkilymiş ağrı için yani yaptırcağın yere göre de değişiyormuş ,inşallah sorunsuz atlatırsın
ayy böyle yorumları gördükçe keyfim yerine geliyor canım valla çok sağol yarın yazarım burdan inşalllah nasıl geçtiğini.Bende cektirdim sifir aci sifir agrivajinal muayene bile benim canimi hafif acıtır bunda hic bisey hissetmedim umarim iyi gecer ve sonu iyi olur
Yok canim normal film cekilen makineler var ya duz zemin onun uzerine yatiyosun. Naptin bu arada bugun mu cektireceksin?valla sormadı ki canım detaylı konuşmadık doktora.devlette yaptırıyorum ben doktordan genelde gidenler memnun hiç acı duymayanda var acı oluyor diyende.doktor zaten az sürecek dedi 5 dklık birşey dedi ama ben de korku başladı bakalım hayırlısı o ayakları hanı açıpda oturuyoruz ya öyle bir yere mi oturuyoruz :) cahil kaldım iyicede :)
evet canım bugün çektirdim acımadı desem yalan söylerim ama ben bu zamana kadar alttan da hiç muayene olmadım bu yüzden gerildim çok şükür ki tüplerim açık çıktı bende çift rahim olayı var bu yüzden rahim ağzını bulmakta zorlandı doktorYok canim normal film cekilen makineler var ya duz zemin onun uzerine yatiyosun. Naptin bu arada bugun mu cektireceksin?
Hadi gecmis olsun,sevindim acik cikmasinaevet canım bugün çektirdim acımadı desem yalan söylerim ama ben bu zamana kadar alttan da hiç muayene olmadım bu yüzden gerildim çok şükür ki tüplerim açık çıktı bende çift rahim olayı var bu yüzden rahim ağzını bulmakta zorlandı doktor
sağol canım açık dedi bakalım ne kadar doğruysa.biraz çekerken zorlandığı için inanasım gelmedi pek hayırlısı artık ne diyeyim.ya birşey soracağım sana akıntın nasıldı filmden sonra benim biraz kokulu akıntım gelmeye başladı ilaç da vermedi doktorum acaba bir antibiyotik alsam mı?Hadi gecmis olsun,sevindim acik cikmasina
Bana da vermedi antibiyotik kanamam 2 gün sürdü sonra pembe lekelenmeler oldu hepsi 5 gune bitti..suan iyiyim canim. İlac kullanmadimsağol canım açık dedi bakalım ne kadar doğruysa.biraz çekerken zorlandığı için inanasım gelmedi pek hayırlısı artık ne diyeyim.ya birşey soracağım sana akıntın nasıldı filmden sonra benim biraz kokulu akıntım gelmeye başladı ilaç da vermedi doktorum acaba bir antibiyotik alsam mı?
rahim filmi çektirenlere bişey sorcam çektirdiğiniz ay doktorunuz korunun dedimi çünkü ilaç veriyolar kanallara bide röntgen çekiiyo ya
canım ben de aynı şeyi yaşadım daha önce de söylemiştim rahim filminden hemen sonra da yoğun kanamam olmuştu..reglimde de çok kanamam oldu..pıhtı pıhtımerhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çektirdim dün adet oldum malesef ama aşırı kanamam var rahim filminden sonra bu normal mı yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?