- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #5.121
Anestezili yarım saatte k alkiliyorr, diğer türlü hemen kalkiyorsunn kanama olmadı bende çoğu kişide olmazHemen kalkılabiliyor mu ayağa, sonrası nasıl oluyo?
Bence iyi bir karar almissin bn cektitlei1 hafta oldu bn aneztwsiz çektirdim ve cok canim yandi ayrıca kanam da oldu seni korkutma istemem ama bnm yaşadıklarım bu ayrıca işlem bittikten sonra bi süre kustum 1 saat de ağrı oldu ilk 2 saat adet kanaması gibiydi daha sonra 5 gun kahverengi çok az akıntım oldu bitti sonra bide gaz oluyo 2 gün falan tabi herkes bunları yaşayacak değilMerhaba kızlar, bende bu cuma günü çektiricem rahim filmi. Korkuyorum, Anestezili olucak, öyle olmasını istedim ama doğru mu karar verdim bilmiyorum, acı eşiğim düşük, ağrıya dayanamazsam kendimi kasarsam diye korktum. Muayenelerde bile kasılıyorum.
Bence iyi bir karar almissin bn cektitlei1 hafta oldu bn aneztwsiz çektirdim ve cok canim yandi ayrıca kanam da oldu seni korkutma istemem ama bnm yaşadıklarım bu ayrıca işlem bittikten sonra bi süre kustum 1 saat de ağrı oldu ilk 2 saat adet kanaması gibiydi daha sonra 5 gun kahverengi çok az akıntım oldu bitti sonra bide gaz oluyo 2 gün falan tabi herkes bunları yaşayacak değil
İnşallah bende de olmaz. Endişeliyim, ağrı olursa diye korkum. İnşallah hayırlısıyla atlatırım bunu daAnestezili yarım saatte k alkiliyorr, diğer türlü hemen kalkiyorsunn kanama olmadı bende çoğu kişide olmaz
Canm bildiğim kadarıyla aneztezili olanlar çok agrisi olmuyo işlem sırasında pek hossetmiyosun aneztezinin etkisi geçtikten sonra kimişinde adet sancisi olmuş ağrı kesici iğne yapiyolar zaten düşün bnm o kadar kötü geçti 2 saat sonra avm yemek yemeye gittik özel bölgemde yaşayacağın bi sıkinti yok bn gerçekten çok kötü geçirdim ama bitti gitti yani hiç bnce strese girme bnde senin gibi dusunuyodm dedim direk eve gelrim falan gezdim bile yaniZaten benim de acı eşiğim çok çok düşük, eşim de sen dayanamazsın anestezili olsun dedi. Ben ona rağmen hala korkuyorum... benim için adetin 7. günü oluyo, tam bitti derken yeniden başlıycak demek ki,
Bu arada tüp bebek tedavisine başladık, Gonal f , lucrin kullanıyorum. Aynı gün diğer doktorla da randevum olucak. Düşüncesi bile stres yaptırıyor bana zaten.
1 saate çıktı bnimki her yerde aynı değil ama daha kısa sürede çıkanda var ins.iyi geçer ve temiz çıkar canimAmin inşallah, faydalı olur umarım birşey de çıkmaz. Filmin sonucu hemen çıkıyor mu?
10 dakikada veriliyorAmin inşallah, faydalı olur umarım birşey de çıkmaz. Filmin sonucu hemen çıkıyor mu?
ben geçen hafta acıbademde 750 liraya yaptırdım. anestezili idi benim ki..merhaba, ben de ilk kez pazartesi günü çektireceğimstresten sormak aklıma gelmemiş hiç hastaneye. özel hastanelerde ücretler hakkında hiç bilgim yok. ortalama ne kadardır bilgisi olan var mı?
Anadolu yakasindaysaniz maltepe tip merkezi uyguna cekiyormerhaba, ben de ilk kez pazartesi günü çektireceğimstresten sormak aklıma gelmemiş hiç hastaneye. özel hastanelerde ücretler hakkında hiç bilgim yok. ortalama ne kadardır bilgisi olan var mı?
Anestezili en iyi bana da lokal yaptım demişlerdi ama hissettim bayabende dün yaptırdım medical parkta anestezili 850 tl idi.
Aynen bnmm yaşadıklarımı anlatmışsın kişiden kişiye co değişiyo ins.bende bebeğime kavusurumMerhaba ben de deneyimimi paylaşmak isterim. Korkutmak gibi olmasin ama ben rahim filmi deneyimim çok sancılı oldu. Adet gecikmesi için gittiğim saçma sapan bir doktor tarafından uterus septum olabilir teşhisi konuldu yani rahimimin orotasında bir duvar olması durumu. Başka bir doktora gittiğimizde ultrasonda böyle bir şeyin görülemeyeceğini en iyisinin rahim filmi olacağını belirtti bende kabul ettim iki seçenek sundu aneztezili ve aneztezisiz olarak ben vücuduma anestezi girmesini istemediğim için aneztezisiz tercih ettim.
Bir radyoloji merkezinde çekildim. Metal bazı aksamlar yerleştirildikten sonra (bu sirada cok canim yanmadi) bir sıvı enjekte ediliyor ama inanılmaz ağrı ve acı verdi bana kişisine göre değişiyormuş o anda film çekildi doktorum bana kıpırdama filmi göreceğim dedi film 2 dk içinde geldi fakat tüpün biri tikaliymis tekrarlamalıyım dedi ve sıvıyı tekrar enjekte etti hiç bu kadar bağırdığımı hatırlamıyorum tekrar film geldi hemen bu sefer oldu dedi ve aksamları çıkardı. O kadar acı çekmiştim ki yerimden kalkamadım hüngür hüngür agladım ve acıdan istifra ettim o anda. Sonuç olarak rahimimde bir sıkıntı görülmedi. Ocak ayında çekilmiştim Mart ayında hamile kaldim.
Korkutmak istemem ama aneztezili tavsiye ederim acı esginiz düşük olabilir
Inşallah bir an önce sana da bebek nasip olur :)Aynen bnmm yaşadıklarımı anlatmışsın kişiden kişiye co değişiyo ins.bende bebeğime kavusurum
İnş. Canm çok sagolInşallah bir an önce sana da bebek nasip olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?