Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Kızlar bende çektirdim anestezili bile yapıldığını duyunca iyice korkmuştum ama cidden anestezi almayı gerektircek bir işlem değildi. Toplamda 5 dk sürüyorsa soyun giyin acıyı hissettiğiniz süre 1 dk yı geçmiyor. Kalkıp yürüyerek gittim işlem sonrası.

Bence iyi bir karar almissin bn cektitlei1 hafta oldu bn aneztwsiz çektirdim ve cok canim yandi ayrıca kanam da oldu seni korkutma istemem ama bnm yaşadıklarım bu ayrıca işlem bittikten sonra bi süre kustum 1 saat de ağrı oldu ilk 2 saat adet kanaması gibiydi daha sonra 5 gun kahverengi çok az akıntım oldu bitti sonra bide gaz oluyo 2 gün falan tabi herkes bunları yaşayacak değil

Zaten benim de acı eşiğim çok çok düşük, eşim de sen dayanamazsın anestezili olsun dedi. Ben ona rağmen hala korkuyorum... benim için adetin 7. günü oluyo, tam bitti derken yeniden başlıycak demek ki,
Bu arada tüp bebek tedavisine başladık, Gonal f , lucrin kullanıyorum. Aynı gün diğer doktorla da randevum olucak. Düşüncesi bile stres yaptırıyor bana zaten.

Canm bildiğim kadarıyla aneztezili olanlar çok agrisi olmuyo işlem sırasında pek hossetmiyosun aneztezinin etkisi geçtikten sonra kimişinde adet sancisi olmuş ağrı kesici iğne yapiyolar zaten düşün bnm o kadar kötü geçti 2 saat sonra avm yemek yemeye gittik özel bölgemde yaşayacağın bi sıkinti yok bn gerçekten çok kötü geçirdim ama bitti gitti yani hiç bnce strese girme bnde senin gibi dusunuyodm dedim direk eve gelrim falan gezdim bile yani

Kizlar bakin ben birinde çok agri çektim ama en azindan kisa sürüyor bitince birşey kalmiyor, stres yapmayin tedavinizi rahat geçirin, rabbim bu yolda olanların kucagini bos birakmasin inşallah.

merhaba, ben de ilk kez pazartesi günü çektireceğim stresten sormak aklıma gelmemiş hiç hastaneye. özel hastanelerde ücretler hakkında hiç bilgim yok. ortalama ne kadardır bilgisi olan var mı?

Selam kızlar, dün Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Çocuk kısmında rahim filmi çekildim. İlk sayfada anlatılanları çok önemseseydim emin olun özelde bir dolu para vererek çektirecektim sırf anestezi için. Kiminle ağrı oluyor kiminde ağrı olmuyor diye anlatılıyor. Ağrıya ne sebep oluyor bilmiyorum. Tüpler kapalı olunca ya da cihazlar denip duruyor. İnanın emin değilim.

Ben size tecrübemi anlatayım. İşlem iki dakika bile sürmedi. Sıvı verilirken adet sancısı geldi. Hafif bir tansiyon oynaması gibi de hissettim. Bu duygu 30 saniye sürmedi. Dr bitti kalkabilirsin dedi. Yarım gün kahverengi akıntı geldi, sanırım alet takılırken olan bir doku kanaması oluyor. Verdikleri ağrı kesici yavaş salınımlı olduğundan anesteziye ihtiyaç olmuyor. Evde öğleden sonra ağrım oldu, hemen verdikleri ağrı kesiciyi içtim o etki etmeye başlayınca zaten o da hafif kaldı, bugün hiç ağrım yoK, hassasiyet hissediyorum sadece.

Kaç yıldır özellerde tüp bebek paraları verdim. Bu işlemi de özelde yaptırmak istemedim artık. Çok şükür devlet hastanesinde sorunsuz ağrısız oldu bitti maşallah şeklinde işlemi uyguladılar.

Burdan ekonomik olarak bu parayı vermek istemeyen arkadaşlara duyururum.

Merhaba ben de deneyimimi paylaşmak isterim. Korkutmak gibi olmasin ama ben rahim filmi deneyimim çok sancılı oldu. Adet gecikmesi için gittiğim saçma sapan bir doktor tarafından uterus septum olabilir teşhisi konuldu yani rahimimin orotasında bir duvar olması durumu. Başka bir doktora gittiğimizde ultrasonda böyle bir şeyin görülemeyeceğini en iyisinin rahim filmi olacağını belirtti bende kabul ettim iki seçenek sundu aneztezili ve aneztezisiz olarak ben vücuduma anestezi girmesini istemediğim için aneztezisiz tercih ettim.

Bir radyoloji merkezinde çekildim. Metal bazı aksamlar yerleştirildikten sonra (bu sirada cok canim yanmadi) bir sıvı enjekte ediliyor ama inanılmaz ağrı ve acı verdi bana kişisine göre değişiyormuş o anda film çekildi doktorum bana kıpırdama filmi göreceğim dedi film 2 dk içinde geldi fakat tüpün biri tikaliymis tekrarlamalıyım dedi ve sıvıyı tekrar enjekte etti hiç bu kadar bağırdığımı hatırlamıyorum tekrar film geldi hemen bu sefer oldu dedi ve aksamları çıkardı. O kadar acı çekmiştim ki yerimden kalkamadım hüngür hüngür agladım ve acıdan istifra ettim o anda. Sonuç olarak rahimimde bir sıkıntı görülmedi. Ocak ayında çekilmiştim Mart ayında hamile kaldim.
Korkutmak istemem ama aneztezili tavsiye ederim acı esginiz düşük olabilir

Aynen bnmm yaşadıklarımı anlatmışsın kişiden kişiye co değişiyo ins.bende bebeğime kavusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…