- 1 Eylül 2015
- 135
- 181
- 23
- 38
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.861
Oncelikle hayırlı olsun. Bende geçen hafta cektirdim hsg bir sonraki gün başladık çalışmalara. Ben antibiyotik kullanmıyorum sen kullandın mi acaba
İnşallah canım hayırlı sekilde atlat güzel sonuclar al inşallah30 nisanda regl olmam gerekiyor regl bitince çekinirim cnm ama klomen kullanıştım kist yaptı dr adetle atarsın dedi belki kist regl geciktirebilir.inş cnm hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişlerimiz
benimde o yüzden bu ay hiç umutlu değilim düşünmüyorum fazla yani saldım gitti amann ne zaman isterse gelsin kafayımı yicez elbet gelecekAmin inşallah canım ama benim iyiden iyiye beklentim düşüyo
Degilmi ya ben bu ay bişey yapmayı düşünmüyorum artık yarında doktora gitcem bakalım nedicek kontrole 3 günü hormon bakcak herhalde öyle gün asırı diyede kendimi yıpratmıcam artık eşimde cok kızmaya başladı kendini cok dinleyip yıpratıyosun diyebenimde o yüzden bu ay hiç umutlu değilim düşünmüyorum fazla yani saldım gitti amann ne zaman isterse gelsin kafayımı yicez elbet gelecek
evet benim eşimde yeter artık rahat bırak diyor dr larda aslında öyle diyor hayata herşey normalmiş gibi devam edicez düşünmicez yapabilirsek nealaDegilmi ya ben bu ay bişey yapmayı düşünmüyorum artık yarında doktora gitcem bakalım nedicek kontrole 3 günü hormon bakcak herhalde öyle gün asırı diyede kendimi yıpratmıcam artık eşimde cok kızmaya başladı kendini cok dinleyip yıpratıyosun diye
Aynen tatlım bugun doktora gittim işte klomen başlayalım dedi ama stresten uzak durman gerek dedi ben biraz süre istedim kendşmi toplamam gerek biraz yoruldum stresten uzak durmam lazım kısmet diyorum artıkevet benim eşimde yeter artık rahat bırak diyor dr larda aslında öyle diyor hayata herşey normalmiş gibi devam edicez düşünmicez yapabilirsek neala
ben kk yada girmicem artık kafamdan bebek mevzusunu çıkarıcm inşallah sende yaparsın dediklerini hayırlısı artık spora başladım ben hem zihnimi hem bedenimi rahatlatıp hemde fazlalıklardan biraz kurtulayım diyorumAynen tatlım bugun doktora gittim işte klomen başlayalım dedi ama stresten uzak durman gerek dedi ben biraz süre istedim kendşmi toplamam gerek biraz yoruldum stresten uzak durmam lazım kısmet diyorum artık
Saol canım sanada tatlım dogru diyosunben kk yada girmicem artık kafamdan bebek mevzusunu çıkarıcm inşallah sende yaparsın dediklerini hayırlısı artık spora başladım ben hem zihnimi hem bedenimi rahatlatıp hemde fazlalıklardan biraz kurtulayım diyorum
bol şans canım
Kaça çektirdiniz acabaKizlar merhaba bugun bende hsg cektirdim sisli echomarda korkulacak bi durum yok hic agri sizi duymadim herhangi bi agri kesici almadim adet sancisi gibi bile degil cok hafif hissedilen bir sizi gonlunuzu ferah tutun.
Cnm bnmde düzensiz ama geçen ay film cektrdm bnde 10gunluk gecikme var ya gebelik yok filmle alakalı olabilir mi gecikme bu kadarmesela ben martta çekildim sol tupum açıldı ama tutmadı gene ve sekiz gün gecikmeli geldi ama çok güzel geldi duzensizim çünkü bu ayda nasip bakalım :)
evet canım filmden sonra olabiliyo dedim ya benimde 8 gün geçmişti bu ayCnm bnmde düzensiz ama geçen ay film cektrdm bnde 10gunluk gecikme var ya gebelik yok filmle alakalı olabilir mi gecikme bu kadar
Bende çok korkuyorum anestezeli çektirecemBendende rahim filmi istendi zeytinburnu semiha şakirde tüp bebek raporunu cikarmak icin gerekliymis ama ben cok korkuyorum vajinusmusu zor bela yenmis biri olarak smear testinde bile cok kastim sizce nerede yaptiriyim onerisi olan varsa cok sevinirim
evet canım filmden sonra olabiliyo dedim ya benimde 8 gün geçmişti bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?