- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.881
Bi de canım 8 gün geçti diyorsun ya o sürede ağrı sizi var mıydı adet olacak gibievet canım filmden sonra olabiliyo dedim ya benimde 8 gün geçmişti bu ay
yoktu valla canım adet olcak gibi hissetmedim tek göğüs uçlarında sizi vardı bugün ben doktora gittim tekrar smear testi istedi tam yapcakti enfeksiyon var dedi olmadı fitil kullancam bitsin gitcem ve klomen vercekmisBi de canım 8 gün geçti diyorsun ya o sürede ağrı sizi var mıydı adet olacak gibi
Anestezidende korkuyorum isin kötüsüBende çok korkuyorum anestezeli çektirecem
git bakalım canım hayırlısı olsunBende adet oldum tam vaktinde geldi geçıkma olmadı bakalım doktora gideceğim
Bendede klomen kulladığım için yumurta çatlamamış kiste dönüşmüş ama dr gebelik düşündüğün için dogum kontrol hapı vermeyecem adetle atarsın dedi bu adetle olmazsa diğer adette kesin atarsın dedi keşke regl bekleseydinArkadaşlar kafam karıştı bilgisi olan yardım etsin lütfen. Yumurtam çatlayamadı ve kistim oluşmuş doktorum doğum kontrol hapı verdi bu ay rahim filmini de aradan çıkaralım mı Dedi bende tamam dedim. Ama okuduklarıma göre filmin çekildiği ay gebe kalma ihtimali yüksek e bende bu ay korunuyorum malum kist var. Bi diyorum aradan çıksın Bi diyorum diğer aya bırakayım yardım edin lütfen
Peki arkadaşım oldu mesela bu ay hamile kaldın o kistte Duruyo sıkıntı olmaz mıBendede klomen kulladığım için yumurta çatlamamış kiste dönüşmüş ama dr gebelik düşündüğün için dogum kontrol hapı vermeyecem adetle atarsın dedi bu adetle olmazsa diğer adette kesin atarsın dedi keşke regl bekleseydin
Yok cnm yumurtalık kistinde sıkıntı olmuyormuş gebeliğe engel değilmiş hatta gebelik kistti eritiyormuş eritmese bile doğumda kistide alıyorlarmışPeki arkadaşım oldu mesela bu ay hamile kaldın o kistte Duruyo sıkıntı olmaz mı
kürün ne olduğunu bzıımle paylasırmısın ?Çok sağolun kızlar mesajlarınız için..benim kimyasallarda operasyon olmadı adetle vücut attı..bir de doktorum 2. kimyasaldan sonra önümüzdeki ay tekrar dene tutarsa progesteron veririm düşmesini onleriz dedi.ben biraz telaşlandim genetik anomali varsa neden düşmesini önlüyoruzki dedim.hoca bunun üzerine testler ve HSG yi yapalım dedi.yani ilk başta o da gerek görmemişti HSG yebugün Saraçoğlu nun bürosu var oturduğum şehirde oraya gittim hamile kalmayı kolaylaştırıcı kür önerdiler kullanan var mı aranızda:)
ben de o kdr doktora gittim hic biri soylemedı. sonra bır gun bı doktor dank dıye soyledı sok oldum açıklama fln da yapmadı. sonra bı başka doktora sordum.endıse edilecek bsy yok. gebelıge engel degıl doğuma etkısı yok. normalde soylemeyız bıle korkutmamak ıcın dedı.Vajinal muayenede doktor soyledi tersten kasit aslinda normal rahme gore daha geride olmasi.. eskiden duzeltiyolarmis hatta ebeler bile yapiyomus. Ama artik yapilmadigi soylendi
ben de o kdr doktora gittim hic biri soylemedı. sonra bır gun bı doktor dank dıye soyledı sok oldum açıklama fln da yapmadı. sonra bı başka doktora sordum.endıse edilecek bsy yok. gebelıge engel degıl doğuma etkısı yok. normalde soylemeyız bıle korkutmamak ıcın dedı.
ben de 11 aydır deniyorum hala bsy yok. rahım fılmı cektırecem artık.
Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim ocak ayinda dis gebelik gecirdim ve malesef sag tupum baglandi sol tupum saglammi ogrenmemiz lazim gebelik icin ama benim korkum rahmim ters acaba o yuzden sikinti yasarmiyim bide istanbulda anestezi ile neresi yapiyor bu islemi yardimci olurmusunuz..
canım bende cekildim 6 ayı gectı bır umut vardı sol tarafım kapalı cıktı ve yok gecen aylarda kımyasal mı ne gecırdım cok mutluydum hamıleyım dıye kanama geldi bır hafta sonra gitti : ((Kizlar bende bisey soylycem martta film cekildm hala kalmadm hamile ustune duzensizdim iyice berbat oldu 42 gune cikmalar 20 gun sonra bi daha dun gelmeye basladi kahverengi akintim var kasinti falan Allah askina ben nasil hamile kalcam hicbisey yaramiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?