- 15 Mart 2016
- 271
- 431
- 103
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.841
Sendemi gecen ay cektirdin tatlım hsgyi yok ben artık ped koydum altıma gelmis tatlım bayada agrım var bakalım doktorum adet olursan 3gün gel demişti cuma gidicem iştecanım dur bakalım belki olmazsın benim adetten bigün önce kahve lekelenme başladı 3gün sürdü adet olana kadar ahaaa dedim yerleşme falan galiba çünkü benim direk gelir pembeyle başlar bence tutunamadı döllenme oldu gibi bilmiom belkide öyle ümit ediyorum ama senin adet gelmeden aceleci davranma inşallah gelmez
evet 22 martta çektirdim cnm bu ilk adetim işte hsgden sonraSendemi gecen ay cektirdin tatlım hsgyi yok ben artık ped koydum altıma gelmis tatlım bayada agrım var bakalım doktorum adet olursan 3gün gel demişti cuma gidicem işte
Hayırlısı artık tatlım diger aya kaldık benimde söktü adetim işte doktor 3.günü cagırdıya herhalde hormonlara bakcak herhalde ama pıhtılı baya söktü ya ilk günüm hiç böyle olmazdıevet 22 martta çektirdim cnm bu ilk adetim işte hsgden sonra
Kızlar bende son çare rhim filmi düşünüyorum tıkalı tüpleri açıyormus hem fakat bende rahim ters yani geride olayı varmış daha cok acır dimi bu yüzden kesin aneztezili yaptırayım diyorum
ben hsg ye yordum inşallah bu ay temizlendi basınçla :) sen nezamandır istiyosunHayırlısı artık tatlım diger aya kaldık benimde söktü adetim işte doktor 3.günü cagırdıya herhalde hormonlara bakcak herhalde ama pıhtılı baya söktü ya ilk günüm hiç böyle olmazdı
mart 10 da adet oldum 18 martta rahim filmi çekildim anestezili çünkü ağrı eşiğim çok düşük çok da korkuyordum hiç bir şey hissetmedim :) 11 nisan da hamile olduğumu öğrendim
1.5 yıldır istiyoruz tatlım daha önce bi kimyasal gebelik yasadım 10 ay önce felan hsgden 2 ay öncede tanı amaclı kürtaj oldum regli düzenim cok bozulmustu doktorumda neden oldugunu anlamak için probe küretaj yaptı sonrada hsg işte canım siz ne kadardır istiyorsunuzben hsg ye yordum inşallah bu ay temizlendi basınçla :) sen nezamandır istiyosun
benimde 13.ay bi gebelik oluştu 6küsür haftalık düşük oldu keseyi gördüm kalbi duyamadan düştü düşüktenden beride 7.aydayım hiç bi sorun yok sebepsiz1.5 yıldır istiyoruz tatlım daha önce bi kimyasal gebelik yasadım 10 ay önce felan hsgden 2 ay öncede tanı amaclı kürtaj oldum regli düzenim cok bozulmustu doktorumda neden oldugunu anlamak için probe küretaj yaptı sonrada hsg işte canım siz ne kadardır istiyorsunuz
Canım rahimin ters olduğunu nasıl anladiniz
Adet bitiminden sonra 8 9 10 11. Günlerde cekiliyor canımKızlat rahim filmi adetten kaç gün sonra çekiliyor
Rabbim sabrımızla imtihan etmesin canım en yakın zamanda güzel sağlıklı haberler alalım inşallah bizdede sebebi yok nasip degilmiş demekkibenimde 13.ay bi gebelik oluştu 6küsür haftalık düşük oldu keseyi gördüm kalbi duyamadan düştü düşüktenden beride 7.aydayım hiç bi sorun yok sebepsiz
amin canım inşallah hayırlı haberler alırız daha fazla beklemedenRabbim sabrımızla imtihan etmesin canım en yakın zamanda güzel sağlıklı haberler alalım inşallah bizdede sebebi yok nasip degilmiş demekki
Anestezili mi çektirdin cnm ne kadr sürede kendimize geliyoruz onu merak ettimdeAdet bitiminden sonra 8 9 10 11. Günlerde cekiliyor canım
Amin inşallah canım ama benim iyiden iyiye beklentim düşüyoamin canım inşallah hayırlı haberler alırız daha fazla beklemeden
Ben anestezi almadan cekildim canım iki üç günde toparladım ama hemen ertesi güne toparlanan beraberlik yaşayan arkadaslarda var ben biraz fazla kastım sanırım kendimi agrım oldu giderken yanına ped al mutlaka iki üç gün kanama ya da lekelenme olabiliyor kişiden kişiye degişiyor ama işlem sonrası kalkıp hayatına devam edebiliyosun ben filmden sonra yemege gittim esimle kasılmalar yaşanabiliyormus doktorum normal oldugunu söylemişti benimAnestezili mi çektirdin cnm ne kadr sürede kendimize geliyoruz onu merak ettimde
Çok saol cnm bilgilendirdiğin için hamile kalan çok fazla rahim filminden sonra belki bizede bir umut olurBen anestezi almadan cekildim canım iki üç günde toparladım ama hemen ertesi güne toparlanan beraberlik yaşayan arkadaslarda var ben biraz fazla kastım sanırım kendimi agrım oldu giderken yanına ped al mutlaka iki üç gün kanama ya da lekelenme olabiliyor kişiden kişiye degişiyor ama işlem sonrası kalkıp hayatına devam edebiliyosun ben filmden sonra yemege gittim esimle kasılmalar yaşanabiliyormus doktorum normal oldugunu söylemişti benim
İnşallah tatlım ben 31 martta cekindim işte bugun regl oldum gelecek aya inşallah sağlıklı sekilde hamile kalırım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahhh canım sen ne zaman çekinceksinÇok saol cnm bilgilendirdiğin için hamile kalan çok fazla rahim filminden sonra belki bizede bir umut olur
30 nisanda regl olmam gerekiyor regl bitince çekinirim cnm ama klomen kullanıştım kist yaptı dr adetle atarsın dedi belki kist regl geciktirebilir.inş cnm hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişlerimizİnşallah tatlım ben 31 martta cekindim işte bugun regl oldum gelecek aya inşallah sağlıklı sekilde hamile kalırım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahhh canım sen ne zaman çekinceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?