- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.081
SAfsa Radyasyon aldın bi sorun olmasın sonra dedi.
Anladim canim. Rabbim hayirlisini versin ya. Bilmiyorum o kadarini. Bana korunmam hakkinda bir sey demediler cunkuSAfsa Radyasyon aldın bi sorun olmasın sonra dedi.
hayırlısı olsun canım sonuçtan sonra bizide bilgilendirirsin burda haber bekliycem eşimede sonucu perşembe vericeklermiş bizimde perşembe gunu sanırım doktor görüşmemiz
valla canım tekrar bi 450 tl veremem ben ectomardan randevu aldım fakat gidemedım izin alamadım canım acıdıkça sinirlerim daha cok bozuluyoCanim tekrar gideceksen ara echomari irem hanim var onunla gorus cok tatli bir bayan sana yardimci olacaktır.
canım sen gittiğin yerin numarasını verirmisin eşimi oraya yönlendireyimo nerde yaptıracak test? biz onuda sabah gitmişti eşim öğleden sonra almıştık sonucu.
Cumarteside mi calisiyorsun canim. Ya zor valla ama o doktorun pesini birakma yazik gunah yavalla canım tekrar bi 450 tl veremem ben ectomardan randevu aldım fakat gidemedım izin alamadım canım acıdıkça sinirlerim daha cok bozuluyo
in vitro laboratuvar - (0216) 414 4455 ama kadıköy ve ümraniye de yerleri var yakınsa eeğer size aynı gün veriyor sabahtan gidince.canım sen gittiğin yerin numarasını verirmisin eşimi oraya yönlendireyim
canım siz kadıkoydemi verdiniz bizim için sorun olmaz ama bi sperm için kabul ederlermi tedavi görmüyoruz orda sonuçtain vitro laboratuvar - (0216) 414 4455 ama kadıköy ve ümraniye de yerleri var yakınsa eeğer size aynı gün veriyor sabahtan gidince.
canım siz kadıkoydemi verdiniz bizim için sorun olmaz ama bi sperm için kabul ederlermi tedavi görmüyoruz orda sonuçta
aaaa iyiymiş peki ücreti ne kadar ? yani gopta veriyo degilmi spermiyok yok orası zaten laboratuvar test yaptırcam diyosun hemen alıyolar tedavi falan yok orda, arayın önce bir sorun hangi sabah gidecekse en erken saatte gidince akşam 4 gibi veriyorlar sonucu. biz sonucu mail istemiştik atmışlardı.
aaaa iyiymiş peki ücreti ne kadar ? yani gopta veriyo degilmi spermi
100tl idi temmuz ayında, oraya gidip sabah verdi akşam üstü de sonucu mail attılar.
canım randevu için senin verdiğin bu numarayımı arıycak yoksa bu goptakı kadınsaglıgı merkezinimi100tl idi temmuz ayında, oraya gidip sabah verdi akşam üstü de sonucu mail attılar.
canım randevu için senin verdiğin bu numarayımı arıycak yoksa bu goptakı kadınsaglıgı merkezinimi
bu numarayı arasın gopla alakası yok bu testi istediğin yerde yaptırabilirsin biz burayı bulmuştuk.
doktor sonuca bakıyor nerede yaptırdığın sana bağlı[/Q
peki teşekkür ederim canım sanırım gopta yaptırıcak yine yine aynı şeye geliyo dıyo eşim sımdı bizim doktorun saatleri çok az hafta içi çalışıyo 9-11 % 1-16 gün içerisinde cokta hastası var yogun oluyo ona yetişmek zor anlıycagınız kızlar şimdi eşim bir gün izin almış çarşamba günü ertesi günü tekrar izin alma şansı yoksabah gitse 16 ya kadar yetişmiş olması gerek sonucuo yuzden gop.hast.sine yaptırıcak testi mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?