• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Bende echomara yapilan ovguleri okuyunca reklam saniyordum.rahim filmini baska yere cektirecektim ogun.ama hastanede yasadigim olay moralimi bozunca ayni gun internetten orayi bulup aradim.direk cevat bey acti teli.2saat sonraya 15dklik bir bosluk varmis hemen not aldilar beni.ve sikintisiz halletim .zaten yazdim bu konya daha ince.filmden yaklasik 3hafta kadar sonra hamile oldugumu ogrendim.13.ayin sonunda hamile kalmistim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin arkadaşım biz de senin gibi şanslılardan oluruz inşlh :) hamilelerin duaları daha makbul olurmuş dualarını bekleriz

Arkadaşlar bugün bende echomarda çektirdim bunu yazdığıma inanamıyorum ama çektirdim çok şükür hem korkumu yendim hemde güzel sonuçlar aldım boşu boşuna o kadarbüyütmüşüm hiç acı hissetmeden 10 dk da bitti echomara Cevat beye ve ekibine çok teşekkürler
echomara nedir canim

Slm kizlar bende dun anestezili cektirdim cok sukur temiz cikti sonuclar 3 gun iliski yasak dedi doktor. Film cekilmeden once korunmasiz iliski oldu aklima takildi simdi doktorda bisi dememisti ama bisi olur mu acaba :/

Slm kizlar bende dun anestezili cektirdim cok sukur temiz cikti sonuclar 3 gun iliski yasak dedi doktor. Film cekilmeden once korunmasiz iliski oldu aklima takildi simdi doktorda bisi dememisti ama bisi olur mu acaba :/

Bir şey olmaz inşallah canım bebek varsa zarar olmasın diye diyorlar. Benimde olmuştu hsg den önce ilişki yapcak bisi yok :)

Kizlar merhaba size umut olsun diye yaziyorum. Sat 2010 19 ekimdi. 26 ekimde hsg cektirdim, bir senedir cocugum olmuyordu. 26 sinda hsg cektirdim ayin 30 unda bir kez iliski oldu. Cunku cok agrim vardi. Zaten drum bu ay olmasini beklemiyoruz demisti bende rahat davrandim tabi. Yine 2010 bat 19 kasim da pembe kanamam geldi. Tamam hasta oluyorum dedim ki bu benim icin iyiydi birdaha ki ay icin calismalara baslayacaktim adet sonrasi. Ama 20 si oldu hic bir sey yok bende. Oylesine idrarda test yaptim veeee çift çizgi. Inanamadim tabi kan verdim ve ne goreyim 718 bthcg. Yani hsg cektirdigim ay hamile kaldim sol tüpüm tikaliydi acildi hsg de. Simdi kizim 4 yasinda 2. Cocuk istiyorum ama 3 aydir olmadi hsg yolu gozuktu yine

Yakin zamanda kontrole gittigimde dr um hsg küçük tikanikliklarida actigi icin hamile kalmayi kolaylastiriyor dedi, saglikli bir evledimiz olsun diye katlanilmicak şey degil. Rabbim isteyen herkese versin

Bende radyotomda cekildim biraz canim yandi vr korktum ama neyseki gecti. Sonucumda da iyi seyler cikmadi rahim anormalisi cikti hitereskopi olucam aranizda olan varmi
Canim bendede rahim anomalisi vardi ama sorun olmadi ameliyatada gerek gormediler. Kendi doktorum haric butun doktorlar bebek duser olmadi cok erken dogar demisti ama Allaha sukurler olsun kocaman bir karnim vardi ve hamileleigim ara ara lekelenmeler disinda sorunsuz gecti

kızlar geçen hafta cuma günü film çektirdim hala sağ ve sol kasığımda ara ara batmalar derinden oluyor. hadi o neyse ilişki sırasında çok canım yanıyor etkiliyor ilişkiyi... çekim sonrası ilişki de sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda
Canim bende de oldu ama sorun yapma hafif zedelenmeler oluyor sen calismalara devam et

Merhaba bayanlar yakın zamanda çektirmeyi düşünüyorum.
İstanbul'da nereyi önerirsiniz??

Merhaba bayanlar yakın zamanda çektirmeyi düşünüyorum.
İstanbul'da nereyi önerirsiniz??
Ben de yeni çektirdim cnm hatta daha önce burda araştırdım çok korkuyodum 1 yıldır hamile kalamiyorum çikolata kistim var inş filmden sonra kalırım sana tavsiyem sislide echomar da cektir 450 tl ama değer inan 5 dk sürüyor ve ne ağrı ne bişey gerçekten normal muayene gibi kesinlikle tavsiye ederim inş gidince dua edersin

Ben de yeni çektirdim cnm hatta daha önce burda araştırdım çok korkuyodum 1 yıldır hamile kalamiyorum çikolata kistim var inş filmden sonra kalırım sana tavsiyem sislide echomar da cektir 450 tl ama değer inan 5 dk sürüyor ve ne ağrı ne bişey gerçekten normal muayene gibi kesinlikle tavsiye ederim inş gidince dua edersin

Sağol canım benim de pko var. Orayı duymuştum zaten, acı olmasın da canım değer parasına..
Adetin kaçıncı günü çağırıyolar önceden randevu alman gerekiyo dimi,
İnşallah rahim filminden sonra hamile kalanlar kervanına bizde katılırız H hrsygzl :KK46::KK200: ;)

Sağol canım benim de pko var. Orayı duymuştum zaten, acı olmasın da canım değer parasına..
Adetin kaçıncı günü çağırıyolar önceden randevu alman gerekiyo dimi,
İnşallah rahim filminden sonra hamile kalanlar kervanına bizde katılırız H hrsygzl :KK46::KK200: :KK66:
Evet cnm randevu alıyorsun ben adet bittikten bigün sonra gittim adet başlayınca randevunu al ama geç kalmasın gerçekten çok kısa sürdü ve sonrasında da hiçbir agrim fln olmadı hatta gezdim inş bebislerimize kavusuruz

Canim bendede rahim anomalisi vardi ama sorun olmadi ameliyatada gerek gormediler. Kendi doktorum haric butun doktorlar bebek duser olmadi cok erken dogar demisti ama Allaha sukurler olsun kocaman bir karnim vardi ve hamileleigim ara ara lekelenmeler disinda sorunsuz gecti

Merhaba ne tur bir anormali vardi sende . Bana ameliyat dedi ama duzelmeyebilirde dediler rahmin dis zarina bagliymis hamileliktr de dusuk veya erken dogum riski olabilir yada hic sorun yasamayabilirain bu rahminin genisligine bagli dedi ama bilmiyorum ve cok korkuyorum unikolis bikornis var bendd yani cift sekilli rahim

Back