• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

T
Teşekkür ederim sebogelin çok sağol inş bende senin gibi rahat atlatırım ama başka bir yer bulmam gerek keşke bayan olsaydı
Evet ben de bayan olsun isterdim ama düzgün bir yer bulmak zor oluyor. Buraya gidenlerden güzel ve rahat geçtiği yorumlarını okuyunca sağlık için dedik gittik yeşilyıldız. Gideceğin yeri ve varsa tecrübe edenleri mutlaka araştır. Benim hsg hakkında yazdığım yorumlar burası için geçerliydi. Her yer aynı yöntemle yapmıyor bildiğim kadarıyla. İnşlh seninki de güzel geçer ve güzel haberler alırsın :)

kızlar geçen hafta cuma günü film çektirdim hala sağ ve sol kasığımda ara ara batmalar derinden oluyor. hadi o neyse ilişki sırasında çok canım yanıyor etkiliyor ilişkiyi... çekim sonrası ilişki de sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda

kızlar geçen hafta cuma günü film çektirdim hala sağ ve sol kasığımda ara ara batmalar derinden oluyor. hadi o neyse ilişki sırasında çok canım yanıyor etkiliyor ilişkiyi... çekim sonrası ilişki de sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda
osay3 merhaba, ben de dün yaptırdım. Ama sonrasında ne ağrı ne sızı ne kanama çok şükür hiç bişey olmadı, normal hayatıma devam ediyorum. doktoruna bir danışmalısın bence çünkü bana rahim filmini çeken doktor dedi ki eğer şiddetli karın ağrısı olur ve ateşin çıkarsa hemen doktorunu ara dedi. Ben de bişey olmadı aramadım ama ağrım olsaydı ben de arardım.

osay3 merhaba, ben de dün yaptırdım. Ama sonrasında ne ağrı ne sızı ne kanama çok şükür hiç bişey olmadı, normal hayatıma devam ediyorum. doktoruna bir danışmalısın bence çünkü bana rahim filmini çeken doktor dedi ki eğer şiddetli karın ağrısı olur ve ateşin çıkarsa hemen doktorunu ara dedi. Ben de bişey olmadı aramadım ama ağrım olsaydı ben de arardım.

sağol canım teşekkür ederim ilgin için. benım kanamam 2 gün sürdü leke halinde ağrılarımda hafifti ben adet sancısını çok şiddetli gören biri olduğum için bu normaldir herhalde dedim. bi şilik hassasiyet ve ilişki de acılı oluyor :( gittiğim doktor da 2 saat uzaklıkta en iyisi bi aramak

sağol canım teşekkür ederim ilgin için. benım kanamam 2 gün sürdü leke halinde ağrılarımda hafifti ben adet sancısını çok şiddetli gören biri olduğum için bu normaldir herhalde dedim. bi şilik hassasiyet ve ilişki de acılı oluyor :KK43: gittiğim doktor da 2 saat uzaklıkta en iyisi bi aramak
rica ederim canım ne demek anlıyorum ben seni. ama doktoru mutlaka aramalısın, oraya bi uygulama yapıyorlar belki bu kadar ağrının sebebi ufak bir enfeksiyondur. filmi çeken doktor bana ağrı olursa muhtemelen doktorunuz antibiyotik başlatacaktır hemen dedi, bundan çıkardım ben de, demek ki vücut maddeyi yadırgayabiliyor ya da enfeksiyona sebep olabiliyor. Ara ara hiç ihmal etme, geçer bence kafana da takma ciddi bişey değildir :)

rica ederim canım ne demek anlıyorum ben seni. ama doktoru mutlaka aramalısın, oraya bi uygulama yapıyorlar belki bu kadar ağrının sebebi ufak bir enfeksiyondur. filmi çeken doktor bana ağrı olursa muhtemelen doktorunuz antibiyotik başlatacaktır hemen dedi, bundan çıkardım ben de, demek ki vücut maddeyi yadırgayabiliyor ya da enfeksiyona sebep olabiliyor. Ara ara hiç ihmal etme, geçer bence kafana da takma ciddi bişey değildir :)

tamam kuzum sağol =)

Doktor la görüştüm normal dedi ara ver ilişkiye dedi :)

Cok agri veriyirmu persembe gunu bende cekilicem ve cok korkuyorum. Doktoe gelmeden agri kesici al bitane dedi
Kullanılan cihaz, doktorun deneyimi ve aletleri kullanışına göre değişecektir. Konuya yazan diğer arkadaşların yazılarını da okursanız ağrı çeken de olmuş benim gibi hiç ağrısı olmayanlar da var. En sağlıklı bilgiyi hsg çektireceğiniz yerde tecrübe etmiş birine sormanız. Nerde çektireceğinizi yazın belki forumda tecrübe etmiş olan çıkar.

Arkadaşlar bugün bende echomarda çektirdim bunu yazdığıma inanamıyorum ama çektirdim çok şükür hem korkumu yendim hemde güzel sonuçlar aldım boşu boşuna o kadarbüyütmüşüm hiç acı hissetmeden 10 dk da bitti echomara Cevat beye ve ekibine çok teşekkürler

Bende radyotomda cekildim biraz canim yandi vr korktum ama neyseki gecti. Sonucumda da iyi seyler cikmadi rahim anormalisi cikti hitereskopi olucam aranizda olan varmi

Herkese merhaba. Forumu çok uzun süredir takip ediyorum ama konular hakkında tecrübe sahibi olmadığımdan birşey paylaşamam diyerek üye olmamıştım.

Evleneli 3 sene oluyor ve eşimle 1 yıldan beri çocuk sahibi olamayınca doktorumuza başvurduk. Yumurtalarımın gelişmediğini dolayısıyla çatlamadığını ve hamile kalamadığımı öğrendik. Yaklaşık 4-5 aydır klomen ile tedavi görüyorum, yumurtalıklarım cevap veriyor, herhangi bir sıkıntı görünmemesine rağmen hamile kalamadım. Doktorum son seferde hamile kalamazsam rahim filmi isteyeceğini söylemişti. BEnde tabiki önceden araştırmamı internetten yaptım. Doktorumla son adetimin 5. günü buluşmak için randevu aldım. Bu sırada tam bir gün önce internette Echomar Şişlinin sistesine rastladım ve aradım. Direk doktor ile görüştürdüler, internette okuduğum korkunç yöntemlerden anesteziden filan bahsettim. Doktor Cevat Bey bunların hiçbirinin gerekli olmadığını kendi cihazlarıyla çok kısa sürede sonucu alacağımızı söyledi. 450 TL ücreti varmış. Ben doktorumla henüz konuşmadığımı (onun başka biryere yönlendirebileceğini) ama her ihtimale karşı açıkta kalmamak için (adetin7/8. günü çekilebiliyor sadece) randevumu aldım. Doktorumla da görüştüm, bir hastasının da çok memnun kaldığını çekimlerin kaliteli olduğunu söyleyince randevumu iptal etmedim. Ki şunu da belirtmek isterim ki Sonomed KAdıköy 900 küsür + anestezi parası istiyor, Koşuyolu görüntüleme ise (doktorum normalde buraya yönlendiriyormuş) 900 küsür istedi. Doktor indirimimle 600 oluyormuş. Her halükarda Echomar ucuz oldu ve doktorun yardımı ve internetteki yorumlarla orada karar kıldım.

Geçtiğimiz hafta sonu (21.03.2015) cumartesi sabah saat 9.30'da rahim filmi çektirmek için şişlideydim. Çok güzel ilgilendiler, giydirdiler. Odaya aldılar, herkes selam verdi güler yüzlüydü, bu insanı gerçekten rahatlatıyor. Cevat Bey ile tanıştık, durumumu sordu, nasıl yapılacağını anlattı. Kendimde rahmimi görebileceğim ekranı gösterdi. Ve işleme başladılar. Doktor hep odadaydı ve görüntülerin alındığı yer ile haberleşiyordu. Sadece rahmime aynen jinekolojik muayenedeki gibi plastik birşey takıldı. ki hiç acıtmadan. daha sonra ne olduğunu bile inanın anlamadım. tek hissettiğim adetin en yoğun günündeki sancıydı, sol yumurtalığımdan sağa doğru hissettim. Doktorum ekranda ne gördüğümü anlattı. Ben kesin tıkalı tüplerim ve hiçbir çözümü yok inancıyla oraya gitmişken, hiçbir tıkanıklık ya da sorun olmadığını söyledi, kulaklarıma ve gözlerime inanamadım. Adet sancısı geçti, masadan kalktım, üzerimi değiştirdim ve eşimin ve annemin yanına gittim. Hemen ardından tuvalete bile gittiğimde ne bir acı ne bir yanma hissetmedim.

Bunu yaşadıktan sonra üye olup sizlerle paylaşmak istedim. Anestezi dediğiniz şey iyi bir şey değildir. Anestezi ile bu işlemi yapan yer bana hiç mi hiç güven vermedi zaten. Bir arkadaş bir kaç mesaj önce yanılmıyorsam Echomar'ı öven üyelerde nedense hep yeni üyeler diye bir yorum yapmış. Belli ki reklam vs zannetmiş. Ama inanın öyle sorunsuz öyle rahat bir tecrübe yaşadım ki endişelenen ya da tekrar aynı kötü tecrübeyi yaşamasını istemeyeceğim herkes duysun bilsin diye üye oldum paylaşıyorum. Doktorumun bahsettiği diğer memnun kalan hastasının örneğin kanalları tıkalı çıkmış, buna rağmen ne bir acı ne bir ağrı hissetmemiş çok memnun kalmış. Herkese sonuna kadar Dr. Cevat Bey ve ekibini Echomar Şişli'yi tavsiye ediyorum. Allah onlardan razı olsun, okuduklarım ve duyduklarımdan sonra bana neredeyse güzel diyebileceğim bir tecrübe yaşattılar. Umarım buradaki herkes de aynı şekilde memnun kalır ve dileklerine kavuşur.

sevgiler...
Bende echomara yapilan ovguleri okuyunca reklam saniyordum.rahim filmini baska yere cektirecektim ogun.ama hastanede yasadigim olay moralimi bozunca ayni gun internetten orayi bulup aradim.direk cevat bey acti teli.2saat sonraya 15dklik bir bosluk varmis hemen not aldilar beni.ve sikintisiz halletim .zaten yazdim bu konya daha ince.filmden yaklasik 3hafta kadar sonra hamile oldugumu ogrendim.13.ayin sonunda hamile kalmistim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaşlar bugün bende echomarda çektirdim bunu yazdığıma inanamıyorum ama çektirdim çok şükür hem korkumu yendim hemde güzel sonuçlar aldım boşu boşuna o kadarbüyütmüşüm hiç acı hissetmeden 10 dk da bitti echomara Cevat beye ve ekibine çok teşekkürler
Geçmiş olsun yeşilyıldız :)

Back