- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.801
kiymetlimiz bende şişli echomarda bu sabah çektirdim.Çok memnun kaldım,çok ilgililer ve ağrı yok, sonrasında ped verdiler, ilk anda 1 lekelenme oldu, sonra hiç birşey yok. son sistem kullanan bir yerde yaptırmanızı tavsiye ederim
benim ayaklarım titriyordu masada yani o kadar korkuyordum, ama Dr.Cevat bey gelip bana olacakları anlattı yanındakilerde çok güleryüzlü, yani teyze kızınız orada çalışsa ancak bu kadar olurdu. bana zor gelen yanı spekulum takılması oldu, hafif bir yanma hissettim ilacı verirkende birşey hissetmedim 1 an hafif bir adet sancısı evet başladı devamı gelecek mi dediğimde kalkabilirsin dediler. bu kadar ... öncesinde ağrı kesicide almamıştım. şimdi içim çok rahat
yeşilyıldız korkma sakın, bak ben çekimden sonra şişliden meciyeköye yürüdüm ve metrobüse bindim, otobüs hoplattığında hafif bir sızı hissettim , yani sonrasında karnınızda hafif bir hassasiyet oluyor ama ağrı değil bu, adetiykende zaten böyle hissediyorsun.Belki eski eski sistemde ağrı olurdu ama bu yeni sistemde korkmaya gerek yok, gönül rahatlığıyla echomar'ı öneriyorum, çünkü benden öneceki bayanada sordum nasıl ağrı var mı diye o da telaş etme birşey yok dedi.İçin rahat olsun
spekulumun küçük boyunu kullanıyorlar sanırım, öncesinde de dr Cevat bey gelip güleryüzle sana bilgi veriyor, diyorum ya herkez güleryüzlü , konuşunca rahatlıyorsun kendini daha rahat hissediyorsun, sonuçta bu bizim iyiliğimiz için yapılıyor diye kendini telkin et, yani birden hop diye başlamıyorlar işleme, ayrıca yan taraftan ekrandan filmi izleme şansın var.Dido123 benim çikolata kistlerim var maalesef her iki over de de ondanmıdır bilmem muayenede bile çok kasıyorum doktor spekulum bile takmadı bende ondan korkuyorum acaba anestezi alsammı birde burda okuduğum kadarıyla tüpü tıkalı olanlar daha çok acı hissediyormuş senin bilgin varmı çok teşekkür ederim şimdiden
Canım çok teşekkür ederim çok sağol nasıl rahatlattın benispekulumun küçük boyunu kullanıyorlar sanırım, öncesinde de dr Cevat bey gelip güleryüzle sana bilgi veriyor, diyorum ya herkez güleryüzlü , konuşunca rahatlıyorsun kendini daha rahat hissediyorsun, sonuçta bu bizim iyiliğimiz için yapılıyor diye kendini telkin et, yani birden hop diye başlamıyorlar işleme, ayrıca yan taraftan ekrandan filmi izleme şansın var.
Tüp tıkalıysa ilaç gitmez zaten niye acısın ki? belki küçük yapışıklık açıldıysa acı olmuştur bilmiyorum yani, o zamanda sevinmeliyiz bencekolay yoldan açıldı diye
Dido 123 canım birşey daha sorsam sana umarım cevaplarsın şimdi Hsg yi isteyen doktorum adet bitiminden sonraki 3.yada 4.gün çektir dedi Şişli echomar ı Aradım randevu için direk Cevat beyi bağladılar o da adetimin Bittiği gün gelmem gerektiğini söyledi eşimde yurtdışında oluyor o tarihte Offfff ya bilemedim hangi gün doğru zaman oluyor sen hangi gün çektirdinBirşey değil canım, güzel haberini bekliyorum
Merhaba yesilyildiz, ben de bugün echomarda rahim filmi çektirdim. Adet bittikten 3 gün içerisinde gitmemiz istiyorlar ki herhangi bir gebelik oluşursa zarad görmesin diye. En garanti zaman da bu tarihler oluyormuş. Benim adetim dün bitmişti bugün çektirdim, cumartesi gitmek istemiştim oysa ki ama cumartesi geç olur dediler. Doktorum da aynı şeyi söylemişti adet bitince 3 gün içinde çektir demişti. Ve Cevay bey çok ilgiliydi personel de öyle ben çok korkarak gitmiştim ama hiç de korkulacak bişey olmadı adet sancısı gibiydi sadece. Anesteziye hiç gerek yok inan benim canım çok tatlıdır :)Dido 123 canım birşey daha sorsam sana umarım cevaplarsın şimdi Hsg yi isteyen doktorum adet bitiminden sonraki 3.yada 4.gün çektir dedi Şişli echomar ı Aradım randevu için direk Cevat beyi bağladılar o da adetimin Bittiği gün gelmem gerektiğini söyledi eşimde yurtdışında oluyor o tarihte Offfff ya bilemedim hangi gün doğru zaman oluyor sen hangi gün çektirdin
Canım ben adetimin 8. gün çektirmiştim, 5. gün son gün desem 3 gün içinde çektirmiş oldum, sen adet tarihini söyle onlar hesaplayıp söylerler, annen eşlik edebilir sana, günü geçirirsen 1ay aklında bunu döndürüp duracaksın boşver gerek yokDido 123 canım birşey daha sorsam sana umarım cevaplarsın şimdi Hsg yi isteyen doktorum adet bitiminden sonraki 3.yada 4.gün çektir dedi Şişli echomar ı Aradım randevu için direk Cevat beyi bağladılar o da adetimin Bittiği gün gelmem gerektiğini söyledi eşimde yurtdışında oluyor o tarihte Offfff ya bilemedim hangi gün doğru zaman oluyor sen hangi gün çektirdin
çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız sebogelin Cevat bey mi çekiyor bayan radyolog yokmuMerhaba yesilyildiz, ben de bugün echomarda rahim filmi çektirdim. Adet bittikten 3 gün içerisinde gitmemiz istiyorlar ki herhangi bir gebelik oluşursa zarad görmesin diye. En garanti zaman da bu tarihler oluyormuş. Benim adetim dün bitmişti bugün çektirdim, cumartesi gitmek istemiştim oysa ki ama cumartesi geç olur dediler. Doktorum da aynı şeyi söylemişti adet bitince 3 gün içinde çektir demişti. Ve Cevay bey çok ilgiliydi personel de öyle ben çok korkarak gitmiştim ama hiç de korkulacak bişey olmadı adet sancısı gibiydi sadece. Anesteziye hiç gerek yok inan benim canım çok tatlıdır :)
Bende bayan olsun istemiştim ama yoktu yeşilyıldız. Çekim ekibinde 3-4 bayan var yanında bir cam arkasında durup Cevat bey in talimatlarına göre cihazı yönlendiriyorlar. Ama asıl işlemi yapan Cevat bey. Aletlerin yerleştirilmesi falan yani. Ama çok rahatlatıyorlar çok tatlı bir adam. Ben gerginim umarım bu filmi etkilemiyordur dedim o da hayır hiç merak etme gerilmek de haklısın sen beni bi de dişçi de gör dedi :) Sen sakin ve hazırım dediğinde başlıyorlar.Ç
çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız sebogelin Cevat bey mi çekiyor bayan radyolog yokmu
Teşekkür ederim sebogelin çok sağol inş bende senin gibi rahat atlatırım ama başka bir yer bulmam gerek keşke bayan olsaydıBen de
Bende bayan olsun istemiştim ama yoktu yeşilyıldız. Çekim ekibinde 3-4 bayan var yanında bir cam arkasında durup Cevat bey in talimatlarına göre cihazı yönlendiriyorlar. Ama asıl işlemi yapan Cevat bey. Aletlerin yerleştirilmesi falan yani. Ama çok rahatlatıyorlar çok tatlı bir adam. Ben gerginim umarım bu filmi etkilemiyordur dedim o da hayır hiç merak etme gerilmek de haklısın sen beni bi de dişçi de gör dedi :) Sen sakin ve hazırım dediğinde başlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?