- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.781
Cnm tüp bebek tutmadı demissin tüp bebek için rahim filmi çektirmedim miydinBende salı günü çektiricem anestezisiz.korkuyordum ama artık korkmuyorum doktor anestezisiz yapabilirsin dedi.bi kızım var ama sezeryanda tüplerde tıkanıklık olabiliyormus tüp bebek tutmadı bu ay onun için hsg çekilicek
Yok canım ilk kızım oldugu için doktor bunlarda isteemdiama belkı seEryandan dokayı tıkanıklık olmus olabilir dedi.Cnm tüp bebek tutmadı demissin tüp bebek için rahim filmi çektirmedim miydin
korkulacak bir şey değil. yeni cihazlar kullanan hastanelerde hiç bir sorun yaşamadan yapılıyor. ben yaptırmıştım çok kolay olmuştu. işlemi takip eden 2.ay hamile kaldım.tedavisiz.Bende salı günü çektiricem anestezisiz.korkuyordum ama artık korkmuyorum doktor anestezisiz yapabilirsin dedi.bi kızım var ama sezeryanda tüplerde tıkanıklık olabiliyormus tüp bebek tutmadı bu ay onun için hsg çekilicek
Merhaba dun doktor bendende istedi echomarda cektirecektim agrisiz 450 cekiyor.medicine hastanesine gittim 200 anestesisiz anestesi olursa 350 asistan anestesiye gerek yok adet sancisi kadar agrisi oluyor dedi.ve ikna oldum haziran adetimde ins cektircemAnladım Teşekkürler ben ist yım burda araştırıyorum ve anestezi istiyorum
Hmm anladım cnm ikinci bebek için tüp yapacaksın sanırım nerde yaptircaksun bende dusunuyorumdaYok canım ilk kızım oldugu için doktor bunlarda isteemdiama belkı seEryandan dokayı tıkanıklık olmus olabilir dedi.
İkinci denememde negatif aldım ayın 14 de.şimdi hazıranda tekrar istanbuk gözteoe medical parkta yaptırıyorum.sen görüştün mü biyerlerle?Hmm anladım cnm ikinci bebek için tüp yapacaksın sanırım nerde yaptircaksun bende dusunuyorumda
Evet fiyat sormak için ist tüp bebek merkeziyle görüştüm 5000+ilaçlar 2000 fln bide acibadem maslak görüştüm oda hemen hemen aynı sana ne fiyat verdiler cnm birde daha öncesini nerde yaptirmistin bende düşünüyorum ama çikolata kistim var bilmiyorumİkinci denememde negatif aldım ayın 14 de.şimdi hazıranda tekrar istanbuk gözteoe medical parkta yaptırıyorum.sen görüştün mü biyerlerle?
Medicine hangi Şubesinde cektirceksinMerhaba dun doktor bendende istedi echomarda cektirecektim agrisiz 450 cekiyor.medicine hastanesine gittim 200 anestesisiz anestesi olursa 350 asistan anestesiye gerek yok adet sancisi kadar agrisi oluyor dedi.ve ikna oldum haziran adetimde ins cektircem
Ins bizde filmden sonra kalırız tüpler acikmiydi sizin bide sorun varmiydi bendede çikolata kisti var belki filimden sonra hamile kalirim inş yoksa tüp bebek yapcamkorkulacak bir şey değil. yeni cihazlar kullanan hastanelerde hiç bir sorun yaşamadan yapılıyor. ben yaptırmıştım çok kolay olmuştu. işlemi takip eden 2.ay hamile kaldım.tedavisiz.
Benimde aynı fiyat canım.ilk kızım memorialde yaptırdım doktorum medical parka geçti kadro yenilendi memorialde güvenemedim medical parka gittim memnunum cok.ben b.düzünden gidiyorumEvet fiyat sormak için ist tüp bebek merkeziyle görüştüm 5000+ilaçlar 2000 fln bide acibadem maslak görüştüm oda hemen hemen aynı sana ne fiyat verdiler cnm birde daha öncesini nerde yaptirmistin bende düşünüyorum ama çikolata kistim var bilmiyorum
Sanirim 7 bin fln buluyor toplamda bide sen daha önceden yaptirdinya sunuda sorym elimizde bütün testler varsa fsh amh gibi bunları yeniden istiyolarmiBenimde aynı fiyat canım.ilk kızım memorialde yaptırdım doktorum medical parka geçti kadro yenilendi memorialde güvenemedim medical parka gittim memnunum cok.ben b.düzünden gidiyorum
Evet canım ilaç artı tedavi o kadar tutuyor.yakın zamanda yapılmadıysa istiyorşar bende kızımın tedavisine baslarken yapılmıstı o yüzden bu sefer yine istedi doktorum.Sanirim 7 bin fln buluyor toplamda bide sen daha önceden yaptirdinya sunuda sorym elimizde bütün testler varsa fsh amh gibi bunları yeniden istiyolarmi
hakkında hayırlısı canımmerhaba kızlar
3 gün önce rahim filmi çekildi. gidene kadar hiç korkmamıştım ama o tuhaf sert masaya yatınca resmen çok korktum. doktorum narkozla çekilmesini önerdi. işlem sırasında kasılma olmasın tüpler açıksada kapalı görünmesin diyey
ilk narkozda bayılmamışım ben kendimden geçtiğim halde, 2 doz daha vermişler sonra da ayıltamamışlar. zor olmus uyanmam..
neyse film çekildi bu arada 17 aydır bebeğimiz olmuyordu eşimde bende sağlıklıyız tabi bende ki tek tüpün tıkalı olduğunu anlayana kadar öyleydi.
sağ kasığım tıkalıymış naptıysam acamadım dedi doktor. bu ay adet gördükten sonra gel tüp bebek için konusacağız deddi... tek tüple hamile kalan çok kişi varmış neden hemen tüp bebek dedi ki.. kaldı ki doktorum çok iyi herşey için acele ettirmezdi.. bi bildiğimi var ki... hakkımızda hayırlısı
bende sorun yokmuş. ikisi de açık çıkmıştı. kistle hamile kalan arkadaşlarım var. umutsuzluğa düşmemek lazım. en kötüsü dediğiniz gibi tüp bebek olur hatta tüp bebekten sonra kistler de gidiyormuş.arkadşaımın ilk bebeği kist yüzünden tüp bebek oldu daha sonra kendiliğinden 2.ye hamile kaldı. Allah gönlünüze göre versin.Ins bizde filmden sonra kalırız tüpler acikmiydi sizin bide sorun varmiydi bendede çikolata kisti var belki filimden sonra hamile kalirim inş yoksa tüp bebek yapcam
bu film adetinin 7-8-9.günleir çekiliyor.erken çektirme.doktor söylemedi mi sanaArkadaşlar bende de kist var dediler hormon testi yaptılar testler güzel cikti simdi renkli rahim filmi cekilicem adetime bi kaç günkala acaba gebeysem belli olur mu film de ya da doktor bakarken anlar mi rahime merak ediyorum,
hakkında hayırlısı canım
Ben ankaradayım, medicanada çektirdim. Aslında işlem 560,anestezi 240 lira ama benim özel sağlık sigortam karşılıyor.
Gunesli subesinde insMedicine hangi Şubesinde cektirceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?