Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Cnm tüp bebek tutmadı demissin tüp bebek için rahim filmi çektirmedim miydin

korkulacak bir şey değil. yeni cihazlar kullanan hastanelerde hiç bir sorun yaşamadan yapılıyor. ben yaptırmıştım çok kolay olmuştu. işlemi takip eden 2.ay hamile kaldım.tedavisiz.

Anladım Teşekkürler ben ist yım burda araştırıyorum ve anestezi istiyorum
Merhaba dun doktor bendende istedi echomarda cektirecektim agrisiz 450 cekiyor.medicine hastanesine gittim 200 anestesisiz anestesi olursa 350 asistan anestesiye gerek yok adet sancisi kadar agrisi oluyor dedi.ve ikna oldum haziran adetimde ins cektircem

Arkadaşlar bende de kist var dediler hormon testi yaptılar testler güzel cikti simdi renkli rahim filmi cekilicem adetime bi kaç günkala acaba gebeysem belli olur mu film de ya da doktor bakarken anlar mi rahime merak ediyorum ,

İkinci denememde negatif aldım ayın 14 de.şimdi hazıranda tekrar istanbuk gözteoe medical parkta yaptırıyorum.sen görüştün mü biyerlerle?
Evet fiyat sormak için ist tüp bebek merkeziyle görüştüm 5000+ilaçlar 2000 fln bide acibadem maslak görüştüm oda hemen hemen aynı sana ne fiyat verdiler cnm birde daha öncesini nerde yaptirmistin bende düşünüyorum ama çikolata kistim var bilmiyorum

korkulacak bir şey değil. yeni cihazlar kullanan hastanelerde hiç bir sorun yaşamadan yapılıyor. ben yaptırmıştım çok kolay olmuştu. işlemi takip eden 2.ay hamile kaldım.tedavisiz.
Ins bizde filmden sonra kalırız tüpler acikmiydi sizin bide sorun varmiydi bendede çikolata kisti var belki filimden sonra hamile kalirim inş yoksa tüp bebek yapcam

Benimde aynı fiyat canım.ilk kızım memorialde yaptırdım doktorum medical parka geçti kadro yenilendi memorialde güvenemedim medical parka gittim memnunum cok.ben b.düzünden gidiyorum

Benimde aynı fiyat canım.ilk kızım memorialde yaptırdım doktorum medical parka geçti kadro yenilendi memorialde güvenemedim medical parka gittim memnunum cok.ben b.düzünden gidiyorum
Sanirim 7 bin fln buluyor toplamda bide sen daha önceden yaptirdinya sunuda sorym elimizde bütün testler varsa fsh amh gibi bunları yeniden istiyolarmi

Sanirim 7 bin fln buluyor toplamda bide sen daha önceden yaptirdinya sunuda sorym elimizde bütün testler varsa fsh amh gibi bunları yeniden istiyolarmi
Evet canım ilaç artı tedavi o kadar tutuyor.yakın zamanda yapılmadıysa istiyorşar bende kızımın tedavisine baslarken yapılmıstı o yüzden bu sefer yine istedi doktorum.

merhaba kızlar
3 gün önce rahim filmi çekildi. gidene kadar hiç korkmamıştım ama o tuhaf sert masaya yatınca resmen çok korktum. doktorum narkozla çekilmesini önerdi. işlem sırasında kasılma olmasın tüpler açıksada kapalı görünmesin diyey
ilk narkozda bayılmamışım ben kendimden geçtiğim halde, 2 doz daha vermişler sonra da ayıltamamışlar. zor olmus uyanmam..
neyse film çekildi bu arada 17 aydır bebeğimiz olmuyordu eşimde bende sağlıklıyız tabi bende ki tek tüpün tıkalı olduğunu anlayana kadar öyleydi.
sağ kasığım tıkalıymış naptıysam acamadım dedi doktor. bu ay adet gördükten sonra gel tüp bebek için konusacağız deddi... tek tüple hamile kalan çok kişi varmış neden hemen tüp bebek dedi ki.. kaldı ki doktorum çok iyi herşey için acele ettirmezdi.. bi bildiğimi var ki... hakkımızda hayırlısı

hakkında hayırlısı canım

Ins bizde filmden sonra kalırız tüpler acikmiydi sizin bide sorun varmiydi bendede çikolata kisti var belki filimden sonra hamile kalirim inş yoksa tüp bebek yapcam
bende sorun yokmuş. ikisi de açık çıkmıştı. kistle hamile kalan arkadaşlarım var. umutsuzluğa düşmemek lazım. en kötüsü dediğiniz gibi tüp bebek olur hatta tüp bebekten sonra kistler de gidiyormuş.arkadşaımın ilk bebeği kist yüzünden tüp bebek oldu daha sonra kendiliğinden 2.ye hamile kaldı. Allah gönlünüze göre versin.

bu film adetinin 7
Arkadaşlar bende de kist var dediler hormon testi yaptılar testler güzel cikti simdi renkli rahim filmi cekilicem adetime bi kaç günkala acaba gebeysem belli olur mu film de ya da doktor bakarken anlar mi rahime merak ediyorum ,
bu film adetinin 7-8-9.günleir çekiliyor.erken çektirme.doktor söylemedi mi sana

Ben ankaradayım, medicanada çektirdim. Aslında işlem 560,anestezi 240 lira ama benim özel sağlık sigortam karşılıyor.

ben özelde yaptırdım 3 gün önce emekli sandığından sigortam var 55 tl işlem ücreti ve 80 tl anestezi için aldılar. batmanda medicalparkda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…