Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Arkadaşlar slm, önümüzdeki ay hsg cektircem korkmuyorum merak.ettigim bisey var rahime igne yapılıyor mu ilav verilmeden once yoksa direk ilacimi saliyorlar. ?

Ne kadara çektirdiniz acaba bende anestezili dusunuyorumda

merhaba bir şey soracaktım..siz hsg den sonra mı hamile kaldınız öncesinde ne kadar süre ile ve ne gibi tedaviler gördünüz anlatır mısnız

Anestezi ile birlikteyse 350 çok iyi peki memnun kaldinizmi fiyat uygun ama
Dediğim gibi anestezili olduğu için bir sıkıntı olmadı, Beylikdüzü şubesinde çektirdim, ama başka bir hastaneye doktora götürsem belki görüntü kalitesini falan beğenmeyebilir, bilemiyorum fiyatın düşük olmasının nedenini..Çünkü bu işlemi 1.600 liraya yapan yerler de var İstanbulda. Ben tıkanıklık olduğunu düşünmediğim için sadece içim rahat etsin diye çok da önemli değil görüntü ya da kullanılan malzeme diye düşündüm. Bu arada forumlarda yazılanlardan anladığım ve çevremden duyduğum kadarıyla bir şey paylaşmak isterim. HSG'nin ağrılı olup olmayacağı tamamen tüplerdeki tıkanıklık durumuyla alakalı.O yüzden insanların benim hiç canım yanmadı anesteziye gerek yok , ya da çok canım yandı kesin anestezili olmalı gibi söylemlerini çok dikkate almayın derim.Bireysel bir durum bu özellikle tıkalı tüplerde ilaç basıncını artırarak yapışıklığı açmaya çalışıyor doktor, anestezisiz bir müdahalede bu basınca dayanamazsanız doktor da yapacağı işi tam olarak yapamayabilir diye düşünüyorum.

Anladım cnm bende medilife nin başka şubesini aradım fiyat konusunda bilgi vermediler bende tüplerimin durumunu bilmiyorum o yüzden anestezi düşündüm bende çikolata kisti var o yüzden bilmiyorum

Anladım cnm bende medilife nin başka şubesini aradım fiyat konusunda bilgi vermediler bende tüplerimin durumunu bilmiyorum o yüzden anestezi düşündüm bende çikolata kisti var o yüzden bilmiyorum
Merhabalar ben bugün çektirdin.araştırma hastanesinde ücretsiz bende çok korkuyodum bayağı kasmistim kendimi ama gerek yokmuş tabiki hissediliyo ama ağrı olmuyor bittikten sonra adet sancısı gibi 1dk ara ile ağrı oluyor az birsey de kanama oluyor okadar korkulcak birşey yok anestezi almakta çok sağlıklı deil ben onun için tercih etmedim inşaallah bir an önce hamile kalırız da daha fazla tedavi ile ugrasmayiz

Merhaba ben gecen sene radyomarda çektirdim o kadar korkuyordum ki ama inanırmısınız uzanmam ile tekrar kalkmam bir oldu ne ağrı nede başka birşey hissetmedim bence en iyi yer orası tavsiye ederim ben anestezi olmadan cektirdim

Evet herkes orayı tavsiye ediyo ama tüpler tikali olunca çok agriyomus bende ondan korkuyorum ama söyledikleriniz içimi biraz rahatlattı

Inşallah tez zamanda kavusuruz sizin filmden sonra gebelik olmadimi sorun ne bende çikolata kisti var bide filmden sonra denicem inş hamile kalırız

merhaba bir şey soracaktım..siz hsg den sonra mı hamile kaldınız öncesinde ne kadar süre ile ve ne gibi tedaviler gördünüz anlatır mısnız

Merhaba.. hsg cektirmem ilk tanı Amaçlı idi.. 2 yıl bebegimiz olmamıştı.. hiç dr a gitmedik.. sonra gitmeye karar verdiğimizde ilk hsg istemisti dr.. sonra problemin pkos olduğu anlaşıldı.. yaklaşık 4 ay kadar şeker düzenleyici ilaç ve folicasid kullandım.. ilk bebegime hamile kaldım.. kısacası böyle oldu.. farklı hiç bir tedavi görmedim.. ikinci gebeligimde de hikayem aynidir..

Bende salı günü çektiricem anestezisiz.korkuyordum ama artık korkmuyorum doktor anestezisiz yapabilirsin dedi.bi kızım var ama sezeryanda tüplerde tıkanıklık olabiliyormus tüp bebek tutmadı bu ay onun için hsg çekilicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…