- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.761
Ben ne yaptığını görmedim ama Ağrılı adet gibiydi sadece bu kadarArkadaşlar slm, önümüzdeki ay hsg cektircem korkmuyorum merak.ettigim bisey var rahime igne yapılıyor mu ilav verilmeden once yoksa direk ilacimi saliyorlar. ?
Ben ne yaptığını görmedim ama Ağrılı adet gibiydi sadece bu kadar
Ne kadara çektirdiniz acaba bende anestezili dusunuyorumdaMerhaba bayanlar, bugün çektirdim İstanbul'da Medilife'da, anestezili tercih ettim, normalde ağrıya dayanıklıyımdır ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için riske atmadım, kendimi çok fazla kasabilirim ve sonuç doğru çıkmayabilir diye düşündüm. 10 dk sürdü uyandığımda hafif ağrım vardı adet sancısı gibi ağrı kesici kullanmadım. Sonuca gelince tüplerin ikisinde de şekil bozukluğu var, olur da diyemem olmaz da diyemem dedi, ama ilginç olan benim daha önce bir gebeliğim var, 10 haftalıkken kalbinin durması nedeniyle kürtaj olduğum. Şu an kafam son derece karışık, beklemediğim bir sonuç oldu sadece kafamı rahatlatmak için bi de onu çektireyim diye gittim...İlk etapta aşılama önerdi şimdi aşılama için regl olmayı bekleyeceğim.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
ben anestezisiz 400 tl verdimNe kadara çektirdiniz acaba bende anestezili dusunuyorumda
Nerde çektirdiniz bende cektircemde araştırıyorum ama korktuğum için anestezili düşünüyorumben anestezisiz 400 tl verdim
Medilife'da 350 lira ,çok araştırdım en uygun fiyat buradaydı.Ne kadara çektirdiniz acaba bende anestezili dusunuyorumda
Anestezi ile birlikteyse 350 çok iyi peki memnun kaldinizmi fiyat uygun amaMedilife'da 350 lira ,çok araştırdım en uygun fiyat buradaydı.
Bide medilife hangi Şubesinde çektirdiniz onu soracaktımMedilife'da 350 lira ,çok araştırdım en uygun fiyat buradaydı.
kayseri hümada canmNerde çektirdiniz bende cektircemde araştırıyorum ama korktuğum için anestezili düşünüyorum
merhaba bir şey soracaktım..siz hsg den sonra mı hamile kaldınız öncesinde ne kadar süre ile ve ne gibi tedaviler gördünüz anlatır mısnızBence anesteziye gerek yok.. Kasilacak bisi degil ben de yaptirdim 1 dakikalik ara ara sanci hissediliyor sadece.. ve iliski meselesini ilk kez duyuyorum.. ben dr sordugumda mesele yok agrin olmadigi surece ilisiye girebilirsin demisti.. Hastaneden ciktim hatta aksama kadar esimle gezdik dolastik.. ertesi gun iliski oldu.. ve agri aci filan hissetmedim.. bence o kadar buyutulecek bir hal degil.. anestezi sureci de uzatir bana kalirsa..
Dediğim gibi anestezili olduğu için bir sıkıntı olmadı, Beylikdüzü şubesinde çektirdim, ama başka bir hastaneye doktora götürsem belki görüntü kalitesini falan beğenmeyebilir, bilemiyorum fiyatın düşük olmasının nedenini..Çünkü bu işlemi 1.600 liraya yapan yerler de var İstanbulda. Ben tıkanıklık olduğunu düşünmediğim için sadece içim rahat etsin diye çok da önemli değil görüntü ya da kullanılan malzeme diye düşündüm. Bu arada forumlarda yazılanlardan anladığım ve çevremden duyduğum kadarıyla bir şey paylaşmak isterim. HSG'nin ağrılı olup olmayacağı tamamen tüplerdeki tıkanıklık durumuyla alakalı.O yüzden insanların benim hiç canım yanmadı anesteziye gerek yok , ya da çok canım yandı kesin anestezili olmalı gibi söylemlerini çok dikkate almayın derim.Bireysel bir durum bu özellikle tıkalı tüplerde ilaç basıncını artırarak yapışıklığı açmaya çalışıyor doktor, anestezisiz bir müdahalede bu basınca dayanamazsanız doktor da yapacağı işi tam olarak yapamayabilir diye düşünüyorum.Anestezi ile birlikteyse 350 çok iyi peki memnun kaldinizmi fiyat uygun ama
Anladım cnm bende medilife nin başka şubesini aradım fiyat konusunda bilgi vermediler bende tüplerimin durumunu bilmiyorum o yüzden anestezi düşündüm bende çikolata kisti var o yüzden bilmiyorumDediğim gibi anestezili olduğu için bir sıkıntı olmadı, Beylikdüzü şubesinde çektirdim, ama başka bir hastaneye doktora götürsem belki görüntü kalitesini falan beğenmeyebilir, bilemiyorum fiyatın düşük olmasının nedenini..Çünkü bu işlemi 1.600 liraya yapan yerler de var İstanbulda. Ben tıkanıklık olduğunu düşünmediğim için sadece içim rahat etsin diye çok da önemli değil görüntü ya da kullanılan malzeme diye düşündüm. Bu arada forumlarda yazılanlardan anladığım ve çevremden duyduğum kadarıyla bir şey paylaşmak isterim. HSG'nin ağrılı olup olmayacağı tamamen tüplerdeki tıkanıklık durumuyla alakalı.O yüzden insanların benim hiç canım yanmadı anesteziye gerek yok , ya da çok canım yandı kesin anestezili olmalı gibi söylemlerini çok dikkate almayın derim.Bireysel bir durum bu özellikle tıkalı tüplerde ilaç basıncını artırarak yapışıklığı açmaya çalışıyor doktor, anestezisiz bir müdahalede bu basınca dayanamazsanız doktor da yapacağı işi tam olarak yapamayabilir diye düşünüyorum.
Merhabalar ben bugün çektirdin.araştırma hastanesinde ücretsiz bende çok korkuyodum bayağı kasmistim kendimi ama gerek yokmuş tabiki hissediliyo ama ağrı olmuyor bittikten sonra adet sancısı gibi 1dk ara ile ağrı oluyor az birsey de kanama oluyor okadar korkulcak birşey yok anestezi almakta çok sağlıklı deil ben onun için tercih etmedim inşaallah bir an önce hamile kalırız da daha fazla tedavi ile ugrasmayizAnladım cnm bende medilife nin başka şubesini aradım fiyat konusunda bilgi vermediler bende tüplerimin durumunu bilmiyorum o yüzden anestezi düşündüm bende çikolata kisti var o yüzden bilmiyorum
Merhaba ben gecen sene radyomarda çektirdim o kadar korkuyordum ki ama inanırmısınız uzanmam ile tekrar kalkmam bir oldu ne ağrı nede başka birşey hissetmedim bence en iyi yer orası tavsiye ederim ben anestezi olmadan cektirdimAnladım cnm bende medilife nin başka şubesini aradım fiyat konusunda bilgi vermediler bende tüplerimin durumunu bilmiyorum o yüzden anestezi düşündüm bende çikolata kisti var o yüzden bilmiyorum
Evet herkes orayı tavsiye ediyo ama tüpler tikali olunca çok agriyomus bende ondan korkuyorum ama söyledikleriniz içimi biraz rahatlattıMerhaba ben gecen sene radyomarda çektirdim o kadar korkuyordum ki ama inanırmısınız uzanmam ile tekrar kalkmam bir oldu ne ağrı nede başka birşey hissetmedim bence en iyi yer orası tavsiye ederim ben anestezi olmadan cektirdim
Inşallah tez zamanda kavusuruz sizin filmden sonra gebelik olmadimi sorun ne bende çikolata kisti var bide filmden sonra denicem inş hamile kalırızMerhabalar ben bugün çektirdin.araştırma hastanesinde ücretsiz bende çok korkuyodum bayağı kasmistim kendimi ama gerek yokmuş tabiki hissediliyo ama ağrı olmuyor bittikten sonra adet sancısı gibi 1dk ara ile ağrı oluyor az birsey de kanama oluyor okadar korkulcak birşey yok anestezi almakta çok sağlıklı deil ben onun için tercih etmedim inşaallah bir an önce hamile kalırız da daha fazla tedavi ile ugrasmayiz
Korkma canım gerçekten anlamadan bitiyoEvet herkes orayı tavsiye ediyo ama tüpler tikali olunca çok agriyomus bende ondan korkuyorum ama söyledikleriniz içimi biraz rahatlattı
merhaba bir şey soracaktım..siz hsg den sonra mı hamile kaldınız öncesinde ne kadar süre ile ve ne gibi tedaviler gördünüz anlatır mısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?