E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
merhaba arkadaşlar.bende rahim filmi çektiricem ama çok korkuyorum.anastezi yaptırsammı acaba?rahme bi zararı oluyomuymuş?bilgisi olan varmı?
canım çok teşekkür ederim ilgin için.böyle durumlarda insan çok çaresiz kalıyo.ben 2 senelik evliyim ve 3 düşüğüm oldu.neye uğradığımı şaşırdım resmen.ama şimdi iyiyim allaha şükür.sonuçta herşey allahtan vardır bundada bi hayır.mart ayı gibi çektiricem inşallah ama ben acıya pek dayanıklı değilim.buradaki yazıları okudum gözüm korktu valla.senin problem neydi?rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.merhaba gelincik, canım benim inanki hiç korkulcak birşey yok tabi bu kişiden kişiye değişir ama ben geçen ay çektirdim sadece biraz fazla adet sancısı gibi işlemin toplamı içeri girmen, masya uzanman giyinip çıkman falan hepsiii 10 dk sürdü. ben biraz acıya dayanıklıyım hiç anestezi ağrı kesici bile almadım işlemden sonra yarım saat kırk dk.sancım oldu okadar.biliyorum zor ama kendini kasmazsan daha az ağrın olur.şimdiden Allah kolalık versin. İnşallah tüplerin açıktır . bebişini hayalet iyi geliyor..
merhaba arkadaslar, 7 aydır birdahaki ay diye yedikere ertelediğim rahim filmini nihayet çektirebildim. pendik ve çevresinde oturan arkadaşların bilgisi olsun diye nerde nekadar çektirdiğimi soylemek istiyorum. Pendikte Medet beyın özel muaynehanesine gidiyorum ben. muayne ücreti 50 ytl. ama rahim filmini kendisi başka bir klınıkte çekiyor. ilk sorduğum makina eskimi yenimi , eski oldğunu duyunca direk anestesi istedim. fiyatı anestesi olmadan 250 lira, anestesili 350 lira. beni uyuttular, hiç bir aleti gormedim, gorupte stres olmadım. doktorum çok profesyonel zaten medet beyide bu sitede olan ve bu gunlerde yeni doğum yapmış olan kelebek diye bir arkadasın tavsiyei üzerine bulmuştum... dediğim gibi kızlar beni masada uyuttular hiç bir aleti gormedim. ve uyan esraaa diye bir sesle uyandım. eşim çıkdırıyordu açık tuplerin ıkısıde acıkmış aşkım dıye:)))))))) sanki doğum yapmısım gibi:))) 15 dk sonra uyanmıştım ne bir acı ne bir kanama, hiçç kanamam olmamıştı:))) allaha şükür.
Cumartesi Günü saat 11.30ta Çekileceğim Dr.ısrarla narkosa hayır diyor
Kızlarcık..yarım saat erken gel de aletlerini verelim dedi o ne demek oluyor tutuştu biryerlerim :çok üzgünüm:
kızlar selamm.. ben de pzt gunu cektirdim hsgyi..gitmeden bu linki okumus gitmiştim ve acayip korkuyordum,hatta bir arkadas bayılmıs falan.. neyse hiç korkulacak bir şey degil.. sadece ilaç tüplere dogru giderken adet sancısı gibi bir sancı cekiyorsun sonrasında da haifif bir agrın oluyor.. bence normal muayenede problem yaşamıyorsan anestezi olmadan yaptır.. buarada tuplerim açık çıktı bir problem yokmus sukur..hepinizin guzel haberlerini bekliyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?