- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.241
Canm mrb tedavn hayrli olsn bnde ozelde cekildm 200 tl verdm ve ck agrm olmadi ckildkten snra agrm oldu o da adet sancisi gbibende 1.5 senelik evliyim 1 senedir bebek istiyoruz ama bir türlü olmadı benim tahlillerimde herhangi bir şey çıkmadı bu cuma rahim filmi çekecek doktorum birde eşimle ilgili tahlil vereceğiz ben özel hastanede çektireceğim rahim filmini ücreti ne kadar bilmiyorum ama öyle düşündüm
arkadaşlar bişey daha varda aklımı kurcalayan rahim filminin çekilceği gün yumurtlama günüm olucak zararı olmaz dimi?adetim bitti benim haftaya olucam ama .aradım bi hafta erken bitti zararı olurmud edim hayır olmaz dediler ama.yumurtlama günüm olması açısından bi zararı olurmu acaba
ya valla bilmiyorum ki adetim bitti rahim filmi gününü gelmesini bekliyorum.hatat aradım söyledi,mde benim adetim bitti geç olmıycakmı diye yok öyle bir şey yok. ilşkiye girmeyin yeter dedi.valla ne biliyim.yumurtlama günümde olmam sebebiyle ya bi zararı olursa ya birdaha yumurtlama olmazsa aklıma herşey geliyor ne bileyim yacanım rahim filmiyle ilgili yazdıklarını okudumda. bende aralık ayında çektircem. bende korkuyorum ama bu filmden sonra gebe kalma ihtimalimiz yükselicek. bebeğimiz için değer. hem düşünsene normal doğum yapanları nelere maruz kalıyorlar biz bunun üstesinden gelemeyeckmiyiz. hem cidden korkma etrafımda bu filmi cektirenlerden öğrendim abartılacak bişey yok diyorlar. aa tabiki agrın olacak ama bu dayanılmayacak bişey değilmiş. zatn 5dk sürüyor. oyuzden korkma ve git filmini çektir derim. ha birde panik olan hastalar için mutlaka anestezi uyguluyorlarmış. ama yumurtlama dönemine denk gelmemesi lazım aslında.doktorun niye oyle denk getirdiki acaba. tüplerinin acılması ve yumurtlama günündede ilişki önerilir. hatta o ay gebelik şansıda artacagından yumurtlama gününden önce cekilmesi lazım diye biliyorum..
ya kızlar söyleyin lütfen bişey olurmu yumurtlama gününde çekicekler filmimi ne bileyimm daha kötü bişey olursaya valla bilmiyorum ki adetim bitti rahim filmi gününü gelmesini bekliyorum.hatat aradım söyledi,mde benim adetim bitti geç olmıycakmı diye yok öyle bir şey yok. ilşkiye girmeyin yeter dedi.valla ne biliyim.yumurtlama günümde olmam sebebiyle ya bi zararı olursa ya birdaha yumurtlama olmazsa aklıma herşey geliyor ne bileyim yaoff allahım herşey niye beni buluyor
ya valla bilmiyorum ki adetim bitti rahim filmi gününü gelmesini bekliyorum.hatat aradım söyledi,mde benim adetim bitti geç olmıycakmı diye yok öyle bir şey yok. ilşkiye girmeyin yeter dedi.valla ne biliyim.yumurtlama günümde olmam sebebiyle ya bi zararı olursa ya birdaha yumurtlama olmazsa aklıma herşey geliyor ne bileyim yaoff allahım herşey niye beni buluyor
aynen rahim filminden bi kaç gün ilişki yasak diyorlar sanırım. bi hafta sonra başlarız artık allah büyük inşallah olurcanım bi zararı olmaz ama bebek için 1 ay daha beklemek zorunda kalcanız.çünkü rahim filmi yumurtlamadan evvel yapılıp gün aşırı ilişkiye devam edilebilsin ve o ay gebe kalma şansın olsun diye yapıyorlar. ama sen muhakkak korun filme kadar. ne olur neolmaz. bri sonraki ay devam edersiniz çalışmalara artık.
aynen rahim filminden bi kaç gün ilişki yasak diyorlar sanırım. bi hafta sonra başlarız artık allah büyük inşallah olurya başka bi sorun olmasında rahimle alakalı yumurtlama günü die ben okadarına razıyım bir ay geç denemelere başlarım napıyım :)buarada çok sağol yazın için azcık cesaretlendim haftaya çekilir çekilmez yazıcam burdan neler hissettiğimi:)
Ben hamile kalmadan 1 ay evvel cektırmıstım. Anestezi istemedim. Öyle ağrım sızımda olmadı. 1 ay sonra Rabbim nasip etti. Hamile olduğumu ögrendim. :)
Kızlar merhaba. Bende HSG yaptırıcam. Ama çok korkuyorum onun için anestezili yaptırmak istiyorum. Özellere sordum 450-500 fiyat söylediler. Özelde yaptırmamda bi sorun olmaz değil mi? Fikir verir misiniz lütfen..
ya benim yumurtlama günüme denk geliyor.üstelik defalarca yineledim doktora söledim hiç bir engel olmaz sadece film gününe kadar ilişki olmasın dediBirde filmi yumurtlama Günü'nde çekmemeleri Lazım. Özellikle tarih soruyorlar. Iyıce araştırmanızı dilerim.
haftaya film çekilcek canım.5.5 yıllıke vliyimmrahimfilminden 1 gün sonra ilişki olabilir diye biliyorum ama doktorun en dogru zamanı söyleyecektir.. ayrıca dua edelimde tüpler tıkanmış olmasın. ama rahim filminden sonra gebe kalma şansımız artacak inşallah. ne zamandı film tarihin?? birde kaç yıllık evlisin canım?
ben 1 kaSIMDA ADET OLDUM. 6 KASIMDA HSG ÇEKİLDİM. 12 KASIMDA TEKRAR ADET OLDUM VALLA.NORMALMİ BENDE BİLEMEDİMkızlar rahim filmi sonrası günümde adet oldum 4 gün sürer bugün 6. günüm ve hala devam ediyo rahim filminden sonra böyle bişey yaşayan varmı
normaldir heralde ben bi daha doktora gitmediğim i.çin soramadım 3 kere adet oldum biri 6 gün -ikisi 5 gün sürdü leke leke geliyo bitmek bilmiyo hep böylemi devam etcek bilmemben 1 kaSIMDA ADET OLDUM. 6 KASIMDA HSG ÇEKİLDİM. 12 KASIMDA TEKRAR ADET OLDUM VALLA.NORMALMİ BENDE BİLEMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?