Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Canim agri kesici cekildktn snra agrn olmasn dye bna antibiyotk vermemslrdi diger ilacida bizim hastane almisti ama cektrmek icin para vermistk bz sn sakin kasma kendini hic bsey anlamicaksn tuplere ilac verrlerkwn hafif sizi olck o kdar ama cekildkten snra agrin olck ama onn icinde agri kesici vermsler o da olmaz dye tahmn edesiyorm

arkadaşlar kafama bir şey takıldıda rahim filmi için randevu aldım fakat şöyle bir durum var bana iki hafta sonrası için gün verdiler yani adetim bir hafta önceden bitmiş oluyor...yani hemen adet bitim ertesi günü yapılmıyormu rahim filmi?herhangi bir sakıncası olurmu acaba?adetim baya bitmiş olucak çünküüüü

bana adetn bttkten 2yada3. gün dedi çnkü nedeni daha fazla gün geçerse gebelik oluşablir dye korunmadığımız için o süre zarfnda bencede çok uzun süre olucak bence korunun derim 2 hasta sonraya verdyse

adetin başladığı 1.günden itibaren 10.gününe kadar çekim yapıyorlar.

merhaba,
bende rahim filmi çektirmiştim 5-6 ay önce.. rahim filmi çekilmesi ne kadar gerekli önce bunu araştırın derim çünkü benim şuanki doktorum gereksiz yere çektirmiş olduğumu söyledi..yaş ve kaç yıllık evli olduğun önemli doktor bizim durumumuzdaki biri için erken bi uygulama olduğunu söyledi..

2 yıllık evliyim 8 ay kadar korunmadık hamile kalmadım ve üreme sağlığı merkezine gittik ve eşim ve bana bi sürü testler yapıldı.. herşey normal çıktı. rahim filmi çektirdikten 1 ay sonra hamile kaldım..

rahim filmi evet adet bitiminin 2. haftasında çektirmiştim bende.. yani doktor verdi bu tarihi..
gözünüzü korkutmak istemem ama benimki gerçekten çok ağrılı geçti.. ben tıp fakültesinde yaptırdım doktor bana özelde anestezi ile yapılıyor biz burda anestezi yapmıyoruz demişti. biraz ağrı olacağını söyledi ama.. ne birazı o sıvı enjekte edilirken saniyelikte olsa korkunç bir acı hissetttim sanki içimdeki tüm organlar patlıcak gibi oldu. çünkü tüplerdeki hafif tıkanıkları açmak için basınçla veriliyor ve o esnada film çekiliyor. işlem bittikten sonra hiç bişey hissetmedim taki 1 saat sonrasına kadar. korkunç bir kasık ağrısı ve şişkinlik hissettim doktorum bana ağrı kesici kullan demediği için ve bende böyle bi ağrı yaşayacağımı bilmediğimden kıvrandım diyebilirim. sonrasında doktoru aradık ve ağrı kesici içmem gerektiğini söyledi. bir kaç gün sürekli ağrı kesici kullandım..1 hafta kadar sürdü diyebilirim etkisi aynı zamanda hafif lekelenme oluyor. bu normalmiş enjekte edilen sıvının akması sonucu böyle olurmuş..

size şimdiden geçmiş olsun umarım herşey sorunsuz geçer..

yaaa ben çok korktum şimdii inanılmaz derecede ama rahim filmine direk hastane yönelendirdi prosödür gereği aşılama yapmadan önce rahim filmi yapmaları gerekiyormuş... erkek infirtebilitesi olsa bile durumumuz bende bi sorun varmı yokmu bakıcaklarmış... adetim bittikten iki hafta sonra çekicekler ama inanılmaz korktum şimdi ben ya.antibiyotik ve ağrı kesici yazdılar bana gelmeden kullan die ama off korktum ben ya

bana adetn bttkten 2yada3. gün dedi çnkü nedeni daha fazla gün geçerse gebelik oluşablir dye korunmadığımız için o süre zarfnda bencede çok uzun süre olucak bence korunun derim 2 hasta sonraya verdyse
aynen korunurum yaa o sorun değil yeterki başka bi sorun olmasındaaa ..

umarım herşey normal çıkar ben gerçekte ne yaşanıyor onu belirtmek istedim bazı arkadaşlar hiç acı duymadım falan yazmış öyle değil bunu belirtmek istedim..

sizin durumunuzun detaylarını bilmiyorum ama rahim filmi için en az 2 yıl evli olmak ve uzun süre korunmamanıza rağmen hamile kalmamanız gerek.. benim doktorum hiçbir sorunu olmayıpta gebe kalamayan hastalarının olduğunu söylemişti bazen tıp dilinde açıklanamayan şeylerde olabiliyo.. psikolojiyle alakalı olabiliyo.. önce rahim filmi sonrada aşılama yapılıyo..

Sizi korkutmak istemedim asla.. bakın sizin doktorunuz öncesinde ilaç kullanmanız gerektiğini söylemiş ne güzel keşke benimki de söyleseydi de bunca ağrıyı çekmeseydim.. ilaçlara fazla takılmayın.. iltihap falan vardır o yüzden antibiyotik yazmıştır..ağrı kesici de zaten alınması şart.. içinizi ferah tutun.. umarım bi sorun çıkmaz ve aşılamaya gerek kalmadan doğal yolla en kısa zamanda hamile kalırsınız..:)

tatlim kullanman gereken hangi ilaclari yazdilar sana ogrenebilirmiyim

gerçekten aşırı korkuyorum her an vazgeçebilirim bile o dereceyim henüz o tarihe var zaten bilemiyorum yaa.bilmiyorum galiba bayılırım zaten ben gibi gewliyor bana.

korkacak bir şey öncelikle sakin olun.Bakın herkesi acı eşiği bir değildir. Herkesin doktoru yöntemi farklıdır. 10 senelik evliyim 4 senedir bebek düşünüyorduk fakat üzerine çok düşmemiştik son iki yılda bütün doktorlar psikolojik dedi.Fakat en son doktorum aşama aşama tarif ederek yapmamız gerekenleri belirtti.Ben filmde çekildim anestezili oldum ama. Evet arkasından kasıklarım hafif ağrıdı vs ama alışverişe bile gittim.
ve filmden sonra netice ortaya çıktı rahminde çok hafif bir yapı bozukluğu vardı.Temmuz ayında 15 dk operasyon geçirdim ve eylül ayında hamile kaldım. Aslında küçücük bir sebepten dolayı öyle bekliyor muşum.
korkmayın hiçbir şeyden bende çok korkaktım ben olduktan herkes olur emin olun.

gerçekten aşırı korkuyorum her an vazgeçebilirim bile o dereceyim henüz o tarihe var zaten bilemiyorum yaa.bilmiyorum galiba bayılırım zaten ben gibi gewliyor bana.
karamel1985 korkma ya saniyelik bişey bak ben kimseden bilgi almadan gittim yani kendimi böyle bi acıya hazırlamamıştım o yüzden belkide bu kadar etkilendim.. doktorun sana ilaç kullan demiş eminim ağrı kesici benimki kadar acı hissetmeni önleyecektir.. saniyelik bi operasyon.. sonrasında hiçbişey hissetmiyosun hemen arkasından bi ağrı kesici daha al eminim ağrın olmayacak.. :) ben bayılmadıysam kimse bayılmaz inan bana :)

inşallahhhhh :)rüyalarıma giriyor artık .:)

yaaa bendede belki öyle bir şey çıkcaktır bilemiyorum ki.ama en azından sebebini bilirim yani o na göre tedavimi devam eder. gerçi bize direk sölediler aşılama diye ama olsun eşimde sorun ama belki bendede vardır bilmiyoruz ki şaun.yazdıklarınızla cerat toplıycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…