- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.261
bence çektirme adet bitiminden 2 gün sonra çekilir rahim filmi şimdi drumla konuştum hemde bende adet tarihimi bekliyorum...ya valla bilmiyorum ki adetim bitti rahim filmi gününü gelmesini bekliyorum.hatat aradım söyledi,mde benim adetim bitti geç olmıycakmı diye yok öyle bir şey yok. ilşkiye girmeyin yeter dedi.valla ne biliyim.yumurtlama günümde olmam sebebiyle ya bi zararı olursa ya birdaha yumurtlama olmazsa aklıma herşey geliyor ne bileyim yaoff allahım herşey niye beni buluyor
CANIM BENDE ÖNCESİNDE VE SONRASINDA ilaç kullanmadım sadece işlemden önce iğne yaptılarr..canım korkma ben çektirdiim çok kolay bir iişlemmiş inşALLAH SENDE ÖLE DİYECEKSİİN..kizlar merhaba cumartesi gunu film cekilicem ama doktorum oncesinde kullanmam icin hic bir ilac soylemedi burdan okudugum kadariyla islemden once agri kesici ve kas gevşetici icenler olmus ve sonrasindada antibiotik kullanmislar. bana bu konuda yardimci olurmusunuz
ay canim benim hemen duydun beni :)CANIM BENDE ÖNCESİNDE VE SONRASINDA ilaç kullanmadım sadece işlemden önce iğne yaptılarr..canım korkma ben çektirdiim çok kolay bir iişlemmiş inşALLAH SENDE ÖLE DİYECEKSİİN..
:) ayıpsın canım benim..bana da öncesinde dememişlerdi iğne vurulacak ameliyathanede olacak diye..tek başıma gitmiştimm ben tekk beklemek kimsesiz gii hissedip kötü olmuştum tek gitme senn biri olsun yanındaa..sen sordun mu iğne filn olacak mı diyee ben ilmiyordum iğne vurulacağımı orda hazırlanırken öğrendimm ..ay canim benim hemen duydun beni :)
iste bana igne falanda bisey demediler sabah agri kesici iciyim diyorum kendim
eşim olucak canım cumartesi sabah 9 da olucak.yalniz olmak kötü olur ya ankaradaysan haber verseydin bana gelirdim seninle :):) ayıpsın canım benim..bana da öncesinde dememişlerdi iğne vurulacak ameliyathanede olacak diye..tek başıma gitmiştimm ben tekk beklemek kimsesiz gii hissedip kötü olmuştum tek gitme senn biri olsun yanındaa..sen sordun mu iğne filn olacak mı diyee ben ilmiyordum iğne vurulacağımı orda hazırlanırken öğrendimm ..
OY CANIM BENİ SAĞOLASINN bende bileydim eşimi götürrüdüm yanımda ben normal muayene olduğum yerde olacak sanıyoduumm ..ayy çantamı koydum ortalığa hemşire dedi kimse yok mu yook tek geldim dedim o an çok kötü olmuştuumm. şükür geçti artıık..seni de kolayca geçer inşALLAH..eşim olucak canım cumartesi sabah 9 da olucak.yalniz olmak kötü olur ya ankaradaysan haber verseydin bana gelirdim seninle :)
insallah canim. sen ne yaptin adet olmussun sanirimOY CANIM BENİ SAĞOLASINN bende bileydim eşimi götürrüdüm yanımda ben normal muayene olduğum yerde olacak sanıyoduumm ..ayy çantamı koydum ortalığa hemşire dedi kimse yok mu yook tek geldim dedim o an çok kötü olmuştuumm. şükür geçti artıık..seni de kolayca geçer inşALLAH..
insallah canim. sen ne yaptin adet olmussun sanirimtedavi devam ediyor dimi
klomen sonra catlatma ignesi tedavisi dimievet canım adet oldum yarın klomene başlıyorum ..dr devam dedii bu ayne olacak bakalım..prseed jeli sipariş verdim eşime keçiboynuzu ürü yapıyorum..birde aklımda maydonoz süt buharına oturma varr aklımda onu da yapmak istiyorum bu ayy bakalıım..
bu ay iğne vermedi sonra ultrasyonla baktı yumut çatlamış dedii bu ay ne olur bilmem..klomen sonra catlatma ignesi tedavisi dimi
Günaydın herkese. Bende rahim filmi çektirdikten sonraki ay adet oldum ondan sonraki ayda hamile kalmıştım Rabbim bu mübarek günde hepinize nasip eder inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hadi inşallah sana da hayırlı gelirde bir an önce kavuşursun miniğine :)ayy süper. ben de pazartesi çekildim.
Hadi inşallah sana da hayırlı gelirde bir an önce kavuşursun miniğine :)
Belli olmuyor işte Allahın nasip ettiği bi zaman var bizimkide sonrasında oldu çok da iyi oldu :)inşallah. hsg den sonra hamile kalanı duydum da bu kadar tez kalanı duymamıştım pek hoşuma gitti
kafam çok karıştı(bence çektirme adet bitiminden 2 gün sonra çekilir rahim filmi şimdi drumla konuştum hemde bende adet tarihimi bekliyorum...
ya bende tekrar aradım tersledi doktor benidevlet hastanesi işte nerdeözel ilgi alaka...ben butarihte çekiyorum sorgulayıp durma dedi ya offf ..çok kötü bişey olurmu ya ne bileyim en kötü nolur öbür ayamı sarkar hamile kalma şansım ona razıyım geri dönülmez bişi olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?