Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Bugun cektirdim ben de. Allaha sukur her iki tupumde acik. Cekilirken bir ekrandan gordum ilacin gidisini. Hemen sonucu da aldim. Yaram var haftaya da onu yaktiracagim insallah. Ondan sonra bir sorun kalmiyor Allahin izniyle. Film cok kolay gecti. Alet takilirken cok hafif bir aci oldu. Sonra hicbir sey hissetmedim. Az miktarda kanama oldu tahris oldugu icin. Filmden sonra bes dk yattim sonra kalktim. Yarim saat kadar sonra hafif bir karin agrisi oldu o da normalmis. 65 tl verdim film icin trabzonda imperial hastahanesinde cektirdim. Ve en sonunda iyi de bir doktor buldum. Burasi istanbul ankara gibi degil kizlar 3.dr da tutturdum ama. Kisaca filmden korkmayin. Sanirim aciksa pek aci sizi olmuyor.Allah hepimize saglikli bebekler versin insallah.

kızlar kasıklarımda acayip bir ağrı var dün film çekildi. film çekilirken sorun olmadı acı da hissetmedim filmden sonra da aprım olmadı ama akşam üzeri ve gece fena ağrım oldu. böyle yumurtalıklarınız ağrır ya onun gibi birde göbeğim düşük yerine getiremiyorum o da etki eder mi acaba. bilgilerinizi lütfen paylaşır mısınız

Arkadaşlar bende rahim filmi çektirdim tüpümün biri kapalı çıktı ve rahimin tepesinde çöküklük var tedavisi nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı

Bende bugün çektirdim.anestezili tercih etmiştim ağrı eşiğim düşük olduğu için. Fakat hemşire 5 dk.lik işlem işlem için gerek olmadığını ve dayanabilecegimi söyledi. Bende maalesef kabul ettim ve olanlar oldu. Hayatimda böyle bir ağrı gormedim. Doktorum ilacı verdiği andan itibaren bayilmanin eşiğine geldim. Ve sonrasında 1bucuk saat kivrandim. Kaç tane ağrı kesici yaptılar onu bile hatırlamıyorum. Adetleriniz ağrılı, rahminiz dar veya ilişki ve doktor kontrollerinde acı çekiyorsaniz kesinlikle anestezili olun derim. Tesellim tuplerim açık. 😊😇😊

Arkadaşlar normal muayenede rahmin şeklini anlayabilir mi dr usg çekilmeden bana kalp şeklinde dedi üzüldüm böyle olan var mı engel değil dedi ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar filmi izmirde çektiren varmı? nerde ne kadara çektirdiniz arkadaşlar?

Ben çektirdim medicalparkta iki hafta önce. Kendimi kasarımda tüpler kapalı çıkar die korktum anestezili oldum. Gerçi anestezidende korkuodum ama korkacak bişey yokmuş. Fiyatı diğer yerlere göre biraz fazla ama durumun iyi ise tavsiye ederim. Gayet güzel ilgileniyorlar. Yarım saat sonra ayıldım. Kendimi toplayıncaya kadarda yattım. Yemek falan verdiler en son ağrı kesici iğne yaptılar ve çıktım. Fiyatı 600 e yakın bişeydi. Araştırdım 450 den aşağı yok güvenilir hastanelerde oda anestezisiz fiyatıydı. Bende doktorum medikalde diye orda çektirdim.

Merhaba arkadaşlar, dün Fındıkzade'deki Radyotom&Radyomar'a rahim filmi (dijital hsg) çektirdim. Gitmeden önce internette farklı farklı yerlerde rahim filmi çektirenlerin mesajlarını okumuş ve o kadar çok korkmuştum ki anlatamam. Kapıdan içeri girdiğimde çok ama çok gergindim, güleryüzlü çalışanların ve Rad. Dr. Cevat Bayrak'ın nazik karşılaması sayesinde üzerimdeki gerginlikten eser kalmadı. Cevat Bey gerçekten müthiş bir hekim, yapılacak işlemi öyle güzel, tane tane ve güleryüzle anlatıyor ki rahatlamamanız imkansız. Şunu itiraf etmeliyim, endişelerim ve korkum nedeniyle döktüğüm gözyaşımlarından çok ama çok utandım. Hiç mi hiç acımadı ve sonrasında hiç ağrım sancım olmadı. İşlemin normal süresi 5 dk. ama ben kendi kendime süreyi uzattım. Nasıl derseniz, rahatlamam için Cevat Bey'i biraz fazla konuşturdum da ondan... Sizlere tavsiyem sağda solda yazılan tüm olumsuz ve korkutucu mesajları boşverin, sakın ciddiye almayın ve rahim filmi için mutlaka Radyotom&Radyomar'ı tercih edin. Bu arada diğer çalışanların da hakkını vermeliyim, onlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Tüm ekibe nazımı çektikleri için, gösterdikleri sabır ve anlayış için çok ama çok teşekkür ederim.

Pardon Fındıkzade de ne kadar a çektirdiniz rahim filmini algodermia? ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek dr mu cekti canım?

kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?

Ben cektirdim ama şuan nezamn hatırlamıyom ama bazı hastaneler agrılı diye uyutuyomş ben ilacla yapıldı cok agrılı olmadı hafif okadar ama fiyat yüksek diyokar benim gittim yerde 300 felandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…