- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.081
çok sevindim adına canım hayırlısı olsun.
Tesekkurler.darisi sizlere olsun insallah.
arkadaşlar filmi izmirde çektiren varmı? nerde ne kadara çektirdiniz arkadaşlar?
Erkek dr mu cekti canım?Merhaba arkadaşlar, dün Fındıkzade'deki Radyotom&Radyomar'a rahim filmi (dijital hsg) çektirdim. Gitmeden önce internette farklı farklı yerlerde rahim filmi çektirenlerin mesajlarını okumuş ve o kadar çok korkmuştum ki anlatamam. Kapıdan içeri girdiğimde çok ama çok gergindim, güleryüzlü çalışanların ve Rad. Dr. Cevat Bayrak'ın nazik karşılaması sayesinde üzerimdeki gerginlikten eser kalmadı. Cevat Bey gerçekten müthiş bir hekim, yapılacak işlemi öyle güzel, tane tane ve güleryüzle anlatıyor ki rahatlamamanız imkansız. Şunu itiraf etmeliyim, endişelerim ve korkum nedeniyle döktüğüm gözyaşımlarından çok ama çok utandım. Hiç mi hiç acımadı ve sonrasında hiç ağrım sancım olmadı. İşlemin normal süresi 5 dk. ama ben kendi kendime süreyi uzattım. Nasıl derseniz, rahatlamam için Cevat Bey'i biraz fazla konuşturdum da ondan...Sizlere tavsiyem sağda solda yazılan tüm olumsuz ve korkutucu mesajları boşverin, sakın ciddiye almayın ve rahim filmi için mutlaka Radyotom&Radyomar'ı tercih edin. Bu arada diğer çalışanların da hakkını vermeliyim, onlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Tüm ekibe nazımı çektikleri için, gösterdikleri sabır ve anlayış için çok ama çok teşekkür ederim.
Erkek dr mu cekti canım?
kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?
Ben cektirdim ama şuan nezamn hatırlamıyom ama bazı hastaneler agrılı diye uyutuyomş ben ilacla yapıldı cok agrılı olmadı hafif okadar ama fiyat yüksek diyokar benim gittim yerde 300 felandı
sağol canım. o ay hamılelığe engel midir?
Hayır degil hatta o cekimden sonra kolaylaşıyo diyolar ilac actgı için eger acıksa kanaların
Dk sor oda bilgi verir ama belki ilac oldugu için o ayı normele bırakıro zaman bu ay hem çektirip hemde tedaviye devam edebilirim
Dk sor oda bilgi verir ama belki ilac oldugu için o ayı normele bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?