- 20 Mart 2014
- 142
- 101
- 53
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.061
Insallah canim.hepimizin kucaklari bebislerle dolsun.amiiiiinnn
14 ay cok sure. Bu surecte esine spermiogram yapildi mi
Aa ne guzel.rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah
bende rahim filmi çektircem . normal rontgen odasında mı çekiliyor nasıl çekiliyor oda içinde kaç kişi olcak ücreti ne kadar ayrıca regli kesildikten kaç gün içinde gitmek gerekiyo :44:
yok canım röntgen odası değil ayrı bir oda seni yatırıyorlar üstünde makina oluyo kısa sürede çekiyolar canım anlık bir sancın olacak ama 10 saniyede geçiyor çekim sırasında muhtemelen birtek doktorun olur bi de ona yardım eden bi asistan bende öyle olmuştu regliden sonra 5-6 gün içinde gitmen lazım adetin 9-10 ve 11.günleri çekiyolar yardımcı olabilmişimdir umarım
merhaba kızlar nerede ve ne kadara çektirdiniz bende regl im bitince çektireceğim. ve bu film çekildikten sonra hamilelik şansı artıyormuş doğru mu acaba
Canim ben findikzade radyotomda 400e cektirdi.adet sancisi gibi bi sanci cektim sadece.korkulacak hic bisey yok rahat ol.filmden 15 gun sonra hamile kaldim.(masallah diyin)ALlahim hepimize hayirli salih evlatlar versin insallah
Canim ben findikzade radyotomda 400e cektirdi.adet sancisi gibi bi sanci cektim sadece.korkulacak hic bisey yok rahat ol.filmden 15 gun sonra hamile kaldim.(masallah diyin)ALlahim hepimize hayirli salih evlatlar versin insallah
yok canım röntgen odası değil ayrı bir oda seni yatırıyorlar üstünde makina oluyo kısa sürede çekiyolar canım anlık bir sancın olacak ama 10 saniyede geçiyor çekim sırasında muhtemelen birtek doktorun olur bi de ona yardım eden bi asistan bende öyle olmuştu regliden sonra 5-6 gün içinde gitmen lazım adetin 9-10 ve 11.günleri çekiyolar yardımcı olabilmişimdir umarım
MaşAllah canım maşAllah.film sonucunda bişi çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?