Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Insallah canim.hepimizin kucaklari bebislerle dolsun.amiiiiinnn
14 ay cok sure. Bu surecte esine spermiogram yapildi mi

yapildi canim uroloji dr gosterdik bir sorun yok dedi kendi dr biraz hareket problemi var oda sorun degil dedi hag istedi bir o kalmis dedi bende hallettim sonunda bakalim hayirlisi ☺️

Ne zamandir yazicam yazicam bi turlu firsat bulamadim. Benim de bir bucuk yil korunmama ragmen bebegim olmadi ve rahim filmi cektirmem gerekti. Cok korktum cok arastirdim ve findikzadedeki radyotomda cektirmeye karar verdim. Ilk sivjyi verdiklerinde ekrandaki gruntuye baktkm bi tupe sivi gitti digerinde tikandi kaldi. O anladim bi terslik oldugunu o ana kadar canim hic yanmamisti. Dr. Bi tupun tikali bi daha deniycem dedi. Sanirim siviyi tazyikli verip acmaa calisti. Ve siviyi verince ikinci tupe dogru yol aldi.O an cok canim yandi ama dayanilmiycak bi aci degildi. Adet oldugum zaman arada gelen sert sancilar gibiydi. Majezik alip giricektim unuttum sanirim majezik alsaydim bu kadsr acimazdi. Cikinca da biraz agrim oldu hemen majezik ictim. Bes dkya biseyim kalmadi. Hatta arkadasimla yuruyerek kapali carsiya fln gittik. O ay ne olur ne olmaz diye korundum. Ve diger ay hamile kaldim. Simdi uc aylkk bi kizim var.
Film cektirmesi gerekenler korkulucak bisey yok, bence ertelemeyin.

kızlar rahim filmi sonucunda rahminde yapışıklık tüplerinde tıkanıklık olmasına ragmen hamile kalıp çocuk sahibi olan varmı?benim iki düşüğüm oldu film çektirecem rahim filmi adetin kaçıcı günleri çekiliyor acaba

bende rahim filmi çektircem . normal rontgen odasında mı çekiliyor nasıl çekiliyor oda içinde kaç kişi olcak ücreti ne kadar ayrıca regli kesildikten kaç gün içinde gitmek gerekiyo :44:

bende rahim filmi çektircem . normal rontgen odasında mı çekiliyor nasıl çekiliyor oda içinde kaç kişi olcak ücreti ne kadar ayrıca regli kesildikten kaç gün içinde gitmek gerekiyo :44:

yok canım röntgen odası değil ayrı bir oda seni yatırıyorlar üstünde makina oluyo kısa sürede çekiyolar canım anlık bir sancın olacak ama 10 saniyede geçiyor çekim sırasında muhtemelen birtek doktorun olur bi de ona yardım eden bi asistan bende öyle olmuştu regliden sonra 5-6 gün içinde gitmen lazım adetin 9-10 ve 11.günleri çekiyolar yardımcı olabilmişimdir umarım

oldun canım ya olmamı :) bir yazı okudum rontgen odasında yüz üstü uzanyorsun bacaklarını aralıyorsun sıvı verilyor teknisyende olyor vazgeçme düşüncesi bürücü resmen :) t.ederim canım

merhaba kızlar nerede ve ne kadara çektirdiniz bende regl im bitince çektireceğim. ve bu film çekildikten sonra hamilelik şansı artıyormuş doğru mu acaba

Canim ben findikzade radyotomda 400e cektirdi.adet sancisi gibi bi sanci cektim sadece.korkulacak hic bisey yok rahat ol.filmden 15 gun sonra hamile kaldim.(masallah diyin)ALlahim hepimize hayirli salih evlatlar versin insallah

günaydın arkadaşlar bu hafta bende cektireceğim .görüşecceğim hastanelerin röntgen bölümüne göz attımda. birinde DİGİTALİZE DİREKT GRAFİ , diğerindede DİGİTAL RADYOGRAFİ yazıyor. bunlar son sistem mi oluyor yani. az ağrı çektiren bu tarz makineler miydi?

kizlar ben de rahim filmini cektirmeden once cok korkup stres yapan cani tatlilardandim ama gercekten hic korktugum gibi olmadi, islem bitmis ben hala bekliorum, dr a sordum bitti mi die sonrasinda dr filmle ilgili bilgi verdi, kalkip giyindim ve eve geldik, kanama bile olmadi.

yani bosuna kendinizi yipratmayin ve korktugunuz icin geciktirmeyin ki varsa birsey biran once ortaya ciksin.

bazılarınız ne şanslı maşallah 41 kere! tu tu tu ben kısmetse c.tesi gün ikinci kez giriyorum hsg'ye. hakkımızda hayırlısı olsun

Ben şubat ayında anestezi ile çektirdim çok şükür duymadım bişey..3-4 gün kanamam oldu az az..ve ikiside açık çıktı ama o ay yumurta oluşmadı ertesi ay 1 tane yumurta olmuştu ve bu ay hamile olduğumu öğrendim😃😃😃sakın korkmayın
Çektirin kesinlikle hem içiniz rahatlıyo hemde varsa ufak tıkanıklık ilaçla berber açılıyo..çok şükür Rabb'ime Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese merhaba canlar bende gecen ayin 21 nde cekildim cok sukur acik cikti tuplerim ama bat tarihim 10 mayisti ben 5 inde adet oldum umudum onumuzdeki aylara kaldi

Canim ben findikzade radyotomda 400e cektirdi.adet sancisi gibi bi sanci cektim sadece.korkulacak hic bisey yok rahat ol.filmden 15 gun sonra hamile kaldim.(masallah diyin)ALlahim hepimize hayirli salih evlatlar versin insallah

MaşAllah canım maşAllah.film sonucunda bişi çıktı mı

teşekkür ederim canım. bende çektireceğim ama bir türlü fırsat bulamadım aksiliklerle giden bir ay. bugünlerde kısmetse gideceğim inşallah. şirinevlerde alfamed de çektireceğiö ende 250 tl dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…