Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhabalar.rahim filmi çektirmiş birisi olarak bende tecrübemi paylaşmak istedim.bu konu da deneyim yaşamış 2 arkadaşımla görüştükten sonra anestezi ile çektirmeye karar vermiştim.kimisi çok ağrılı olduğunu kimisi çok az adet sancısı gibi sancı çektiğini yazmıştı nette.okuduklarımdan sonra baya bi strese girmiştim.oyüzden eğer imkanınız varsa anestezi ile çektirin derim.hiç bişey hissetmedim ve sonrasında hiç ağrım kanamam olmadı.ve utanma duygum minimum düzeydeydi.çok şükür tüplerim açıktı.500 tl ye özel hastanede çektirdim.rahim filmini kasım ayında çektirdim şubat ayında hamile olduğumu öğrendim.

Merhaba arkadaşlar bende çektirdim rahim filmi.adet sancısı gibi bir sancı oldu sadece sonra 5 dk oturdum.çok şüķür temiz cikti sonuçlar .hafif pembe yani kanla karisik olarak sıvı aktı. Oda ilacın etkisiymiş doktor öyle söyledi. Gün boyunca ara ara bu akıntı geldi ve akşam olunca bidaha gelmedi. Kadın doğum doktorumda ertesi gün ilişkiye girebileceğimi söyledi. 2 ay daha korunmadan ilişkiye girin dedi. Çünkü rahim filminden sonra hamile kalma şansı bekledigimiz bi durum dedi.bakalim hamilelik olucakmi umutlandim bende...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende geçen hafta çektirdim film ve keşke internetten okuyupta hiç telaş etmeseydim diyorum. çok korkarak gittim ilk cihazı yerleştirirken çok kastım kendimi o an biraz acıdı ama sonrasında ilacı hissetmedim bile. arkadaşlar boşuna sitrese girmeyin adet sancısının 1/10 kadar bişrey. ben küçükköy de asya sağlıkta çekildim 200 tl çokta temiz biryer herkeze tavsiye ederim. anestezi isteyenler içinde 250 tl sgk ile anlaşmalı fiyatları bu.

Canim ben de findikzade radyotomda cektirdim.400e .islem 2 dk falan surdu ve hakikaten korkulacak bisey yokmus dedim ciktigimda.benimkini bayan doktor cekti ama ismini bilmiyorum.

Çok sağol canim. Benim doktorumda orayi önerdi. Bu ay gebelik olmazsa temmuzda bende cektiricem. Anestesisiz yaptirdin galiba.

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakon doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yakın bir akrabamın 3 yıldır korunmasız düzenli ilişkisi oldugu halde gebe kalamıyordu.her ikisinde de sorun yoktu tıbbı açıdan.2 ay önce rahim filmi çektirdi.herhangi bir sorun film dede çıkmamış,lakin doktor filmden sonra birkaç ay içerisinde gebe kalabilirsin demiş ve o ay gebe kalmıştı.çok sevinçliydi.demekki tüplerde ciddi bir sorun olmasa bile ufak tefek filmle bile fark edilemeyen tıkanıklıklar bile engelleyebiliyor gebeliği.aklıma yatmadı değil aslında :44: neden olmasın ki dedim.yaşım 32.hiç hamile kalmadım ciddi anlamda endişelerim ve korkularım var.önümüzde ki birkaç ay daha kendi şartlarımla gebe kalamaz isem rahim filmini çektireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…