• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Aslinda bende o kadar cok korkuyorm ki cuma gunu gelmsn die dua ediorm resmn melekotu snn yazdklarni okuyunca brz icime su serptin sagl cnm

Son düzenleme:
Aslinda bende o kadar cok korkuyorm ki cuma gunu gelmsn die dua ediorm resmn melekotu snn yazdklarni okuyunca brz icime su serptin sagl cnm

Son düzenleme:

rica ederim canım inan hiç korkulacak birsey yok için rahat olsun.. ben burda arkadasların yazdıklarına inandım dedim kendikendime korkulacak birsey yok hatta anestezili mi olsam diye düşündüm bir arkadas böyle ufak bir işlem için anestezi almaya degmez yazmıstı evet dedim kendi kendime madem 10dk lık birsey ne gerek var bildigin kendi kendimi gaza getirdim annem benden daha endişeliydi :) ama hiç de korkuya endişeye gerek yokmuş.. bi de faydası oldumu bilmiyorum yarım saat önce agrı kesici aldım.. Allah yardımcın olsun kolaycacık gecsin inşallah ..

rica ederim canım inan hiç korkulacak birsey yok için rahat olsun.. ben burda arkadasların yazdıklarına inandım dedim kendikendime korkulacak birsey yok hatta anestezili mi olsam diye düşündüm bir arkadas böyle ufak bir işlem için anestezi almaya degmez yazmıstı evet dedim kendi kendime madem 10dk lık birsey ne gerek var bildigin kendi kendimi gaza getirdim annem benden daha endişeliydi :) ama hiç de korkuya endişeye gerek yokmuş.. bi de faydası oldumu bilmiyorum yarım saat önce agrı kesici aldım.. Allah yardımcın olsun kolaycacık gecsin inşallah ..

Cok sagl cnm bnm annemde bndn daha heyecanli ins bir an once biterde saglikli bir seklde bnde bebegimi kucagima alirim sn ne icin ugrasiosun bilmiorm ama allah snnde gonlune gore versin

Cok sagl cnm bnm annemde bndn daha heyecanli ins bir an once biterde saglikli bir seklde bnde bebegimi kucagima alirim sn ne icin ugrasiosun bilmiorm ama allah snnde gonlune gore versin

sağol canım Allahın izniyle biz de bebiş istiyoruz.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .

arkadaşlar ben geçen hafta fındıkzade radyotom radyomarda çektirdim. çekitrmeden önce uykularım kaçtı. öyleki dudağımda kocaman bir ucuk çıktı. ama bu kadar endişelenmeye değmezmiş.işlem ortalama 2 dk sürüyor. ilacı ilk verdiklerinde adet sancısı gibi bir ağrı oluyor. hemen ayağa kalkabiliyorsunuz. yalnız bende 3 gün boyunca adet şişliği gibi vücudumda hassasiyet ve şişlik oldu o da rahatsız edici boyutta değildi. bu arada fiyatı 400 tl

arkadaşlar ben geçen hafta fındıkzade radyotom radyomarda çektirdim. çekitrmeden önce uykularım kaçtı. öyleki dudağımda kocaman bir ucuk çıktı. ama bu kadar endişelenmeye değmezmiş.işlem ortalama 2 dk sürüyor. ilacı ilk verdiklerinde adet sancısı gibi bir ağrı oluyor. hemen ayağa kalkabiliyorsunuz. yalnız bende 3 gün boyunca adet şişliği gibi vücudumda hassasiyet ve şişlik oldu o da rahatsız edici boyutta değildi. bu arada fiyatı 400 tl

detaylı anlatabilirmisin tam olarak nasıl yapılıyo

detaylı anlatabilirmisin tam olarak nasıl yapılıyo

tatlım seni normal röntgen masasına yatırıyorlar. rahime çok ince uçlu bir alet yerleştirip yavaşça içine mavi bir sıvı veriyorlar. işlem çok kısa ve doktor her yaptığı işlemi anlatıyor anında. o esnada tepedeki film makinesi de senin röntgenini çekiyor bu kadar. yani öyle korkulacak ayılacak bayılacak bişey yok bence tabi istisnai durumlar hariç

tatlım seni normal röntgen masasına yatırıyorlar. rahime çok ince uçlu bir alet yerleştirip yavaşça içine mavi bir sıvı veriyorlar. işlem çok kısa ve doktor her yaptığı işlemi anlatıyor anında. o esnada tepedeki film makinesi de senin röntgenini çekiyor bu kadar. yani öyle korkulacak ayılacak bayılacak bişey yok bence tabi istisnai durumlar hariç

ben bekarım ama kötü bi ameliyet geçirdim şuan doktorların rahim yapışıklığı vs şphesi var evlilik nasip olursa çektirmem gerekeceğinden eminim sağlıklı değilim farkındayım. teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun sana

Kızlar ben dün çaktirdim, yaklaşık 3 aydır erteliyorum, korkudan kabuslar gördüm , bir dakika bile çıkmadı aklımdan o kadar korktum ki uçuk hemde kocaman çıktı. Sonra en yakın arkadaşımla gittik. Ben anestezili istedim, sonra doktorlar beni ikna etti, film odasına girdiğimde heyecandan dizlerim titriyordu . Sonr a o masaya yattım, bir dakika bile sürmedi inanın buna ve hiç ağrı olmadı, sadece karnımda çok az bir yanma oldu.çektircek olanlara tek diyeceğim bu ne olur inanın buna, hiç ama hiç ağrımıyor, ama benden sonra giren kız vardı , ben im orda işim vardı, bar bar bağırıyordu, bekledim onu, sordum o rahimden ameliyat olmuş,ondanmış , yani ben herkesin ağrı eşiğinden farklı, olarak bence ahimde bir bozukluk varsa ağrıyor, bu arada benim normal muayenem bile çok zor geçiyor , aylarca vajinşsmus tedavisi oldum ,bunu belki korkan birilerine faydam olur diye yazıyorum. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

Bende 1 bucuk yil vajinismustum sukur kurtulali 1 yili geciyor. Ama cok korkuyorum ya.hangi cesaretle cektiririm bilmiyorum.dedigin gibi normal jinekolojik muayenesinde bile kasiliyorum :(

bende acıbadem atakentte çektirdim rahim filmini. sağolsun burdaki bazı arkadaşların ayıldım, bayıldım, yok anestezi falan yazdıklarını okuduğum için hastaneye gittiğimde heyecandan bayılcaktım. kesinlikle ve de kesinlikle söyleyebilirim öyle abartılacak bir acı değil. belki 1 dakika kadar şiddetli bir adet sancısı düşünün. yani çoğu kadının her ay yaşadığı sancının 1 dakikasını ! fakat öğrendiğime göre tüpler tıkası olursa biraz daha sancılı olabiliyormuş.

çocuk sahibi olabilmenin en temel tetkiklerinden biri bu arkadaşlar. korkup kaçmakla olmuyo bu işler. daha hamile kalıp çocuk doğuracaksınız yahuuu ! cesaretlenin ! kendinizi motive edin. belkide bundan kaçıp yaptırmadığınız için bunca zamandır teşhisiniz koyulamıyor ve yanlış sularda yüzüyosunuz.

Bende 1 bucuk yil vajinismustum sukur kurtulali 1 yili geciyor. Ama cok korkuyorum ya.hangi cesaretle cektiririm bilmiyorum.dedigin gibi normal jinekolojik muayenesinde bile kasiliyorum :(
bem de de vajinşsmus vardı canım hem ne zor atlattım. Ama nolur şuna inanış zor bişi değil. Çok hemde çok çok kolay bişi.5 saniyelik bişi . Ben kalbim küt küt attı . Midem bulandı kustum korkudan.seni rahatlatmak için demiyorum . Realiteden. Bahsediyorum

bem de de vajinşsmus vardı canım hem ne zor atlattım. Ama nolur şuna inanış zor bişi değil. Çok hemde çok çok kolay bişi.5 saniyelik bişi . Ben kalbim küt küt attı . Midem bulandı kustum korkudan.seni rahatlatmak için demiyorum . Realiteden. Bahsediyorum

Ins dediğin gibi kolay geçer. Gecen hafta dr kan tahlili , ultrason ve smir istedi. Sonucu pazartesi belli olur. Hangi asamadan sonra rahim filmi istiyorlar bi bilgin varmi

Ins dediğin gibi kolay geçer. Gecen hafta dr kan tahlili , ultrason ve smir istedi. Sonucu pazartesi belli olur. Hangi asamadan sonra rahim filmi istiyorlar bi bilgin varmi
canım bir sırası yok . Adetin bittikten sonraki en geç 1 hafta içinde çekiyorlar. Rahim de yapısal bozuluk. Tüplerde tıkanıklık var mı diye. Sakın ama sakın korkma ben de aylarca erteledim . Normal muayeneden bir farkı yok

kızlar size moral olsun diye yazıyorum.bu ay rahim filmi çektirdim ve hala inanamıyorum ama hamileyim :))) çok korkuyorsaız beniml gibi anestezili çektirin ama mutlaka çektirin.ben çok inanarak çektirdim bu filmi ve mucizem gerçek oldu.darısı en kısa zamanda sizin başınıza inşallah :))

Kizlar 10 aydir cocugum olmuyordu.rahim filmini cektirdikten 15 gun sonra hamile kaldim.doktorum sansli gruptansin.rahim filmini cektirenlerin yuzde 50si filmden sonra hemen hamile kalir dedi

Kizlar 10 aydir cocugum olmuyordu.rahim filmini cektirdikten 15 gun sonra hamile kaldim.doktorum sansli gruptansin.rahim filmini cektirenlerin yuzde 50si filmden sonra hemen hamile kalir dedi

Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insaallah. Senin yazini okuyunca bende biraz olsun umitlendim benimde 14 aydir olmuyordu pazRtesi cekildim cuma sonucimu aldim ama dr ma daha gosteremdim ama raporda aciktir yaziyor insaallah Rabbimin izniyle benimde bu ay tutar :16:

Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insaallah. Senin yazini okuyunca bende biraz olsun umitlendim benimde 14 aydir olmuyordu pazRtesi cekildim cuma sonucimu aldim ama dr ma daha gosteremdim ama raporda aciktir yaziyor insaallah Rabbimin izniyle benimde bu ay tutar :16:

Insallah canim.hepimizin kucaklari bebislerle dolsun.amiiiiinnn
14 ay cok sure. Bu surecte esine spermiogram yapildi mi

seninle aynı olmuş durumumuz.bende film çektirdiğim ay hamile kaldım.darısı diğer arkadaşlarımıza olsun inş...

Back