Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhaba geçmiş olsun. Bende Bursa'da oturuyorum. 5 şubatta bende Rentıpta rahim filmi çektiricem. Sizden de böyle bir yorum okuyunca içim biraz daha rahatladı. Toplamda işlem ne kadar sürdü acaba?

merhaba..sizi rahatlattıysam ne mutlu bana..
ilk gittiğimde iğne vurdular ağrı kesici 20dk sonra kadar çekime aldı doktor hanım çok konuşkan çok rahatlatıcı biri toplamda 10dk sürmedi bile..
ben çok korktum giderken ama korktuğuma değmedi..geçmiş olsun sizede..

ciddimisin inşallah öyle bir şey olmamıştır .ben cuma günü tüp bebek doktoruma gidicem bakalım ne diyecek sen ne zaman ve nerde çektirdin

İnşallah.. ankara devlet hastanesinde cektirdim.. hakında hayırlısı olsun rabbim hayırlı günde hayırlı ewlatlar nasip etsin. dktorundan bilgi edinirsen banada haber verirsin değilmi...

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. İnşallah sonuç da güzel çıkar.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. İnşallah sonuç da güzel çıkar.

rica ederim ..inşallah canım..
zaten duygular çok karışık oluyor korku,heyacan,sonuçlar..ben sonucunu duyunca hiç stresim felan kalmadı..
inşallah seninde güzel çıkar..kaç yıldır istiyorsun bebek.?

rica ederim ..inşallah canım..
zaten duygular çok karışık oluyor korku,heyacan,sonuçlar..ben sonucunu duyunca hiç stresim felan kalmadı..
inşallah seninde güzel çıkar..kaç yıldır istiyorsun bebek.?

2,5 senelik evliyim. Evlendiğimizden beri de istiyoruz. İnşallah doktorun istediği tetkiklerin hepsi olumlu çıkar. En son rahim filmi kaldı ondan sonra bakalım ne diyecek doktor. Sizin sonuçlarınız nasıl çıktı?

bende 3,5 yıldır evliyim sadece 1 kaç ay istemedik sonra istedik ama olmadı bir kaç kez kimyasal oldu..benimde son olarak rahim filmi kalmıştı çekildim tüplerim açık çıktı çok şükür..doktorun kim..? ben sühandan hanıma gidiyorum..

Bende Sühendan Hanım'a gidiyorum bir tavsiye üzerine. Daha önce Zübeyde Hanım Doğumevi'nde bir doktora gidiyordum hatta küçük bir operasyon bile oldum ama orda rahim filmi çekmediler nedense. Sühendan Hanım çok titiz bir doktor ve ben çok sevdim kendisini.

aa çok sevindim çok iyi bir tercih bende kendisini çok beğeniyorum tam bir iş aşığı doktor..
onun sayesinde iyi yol katediyorum

merhabalar
bende bugün çektirdim filmimi nette yazılanlara cok takmayın hatta çeken kız da nette çok abartılıyor adet sancısından öte bir ağrın olmayacak diye beni rahatlattı sağolsun
tüpler açık mı diye sordum biz açıklama yapamıyoruz doktorunuz inceleyecek,iyi görünüyordu dedi
inşallah kötü bir şey yoktur

yer;bakırköy bilson görüntüleme merkezi doktorla anlaşmalı 230 tl röntgen + 37 tl ilaç parası ödedik

Kızlar ben burda yazanları okudum. Kafam o kadar çok karıştı ki sonunda anestezili istedim.ama çok korkuyorum Ağıza tüplemi oksijen veriyorlar cuma bende çektircem

Bugün ikinci rahim filmimi çektirdim.

İlk filmimi 1 Ekim de çektirdim. İnanılmaz bir ağrım oldu ve bayıldım çekim sırasında.
Bazı insanlar abartılıyor diyorlar ya, şunu gözden kaçırıyorlar. Herkesin bünyesi, acı eşiği, rahim durumu farklı. Kuzenim çektirdi adet sancısı gibiydi dedi ben çektirdim bayıldım. Çektirmeden anlayamayız vücudumuzun nasıl tepki vereceğini. Ama net olan tek şey çok kısa sürmesi..
İlk filmimi 1 Ekim'de çektirdim. Çeken doktorumun beceriksizliğini aylar sonra başka bir doktora filmi gösterdiğimde anladım. Çekim net görüntülenmemişti. Rahmim ve tüplerim net görünmüyordu.

Bu yüzden bugün yeniden başka hastanede ve anestezili olarak çektirdim. Çok rahat geçti. Şükür herşey normal çıktı. Varsayımlar doğru çıkmadı.
Umarım herkes acısız yaşar bu süreci. Herkes tez vakitte kavuşur bebeklerine..

Insallah en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize dua edelim birbirimize

Nihayet rahim filmini bugün çektirdim. Hatta 2 saat oldu bile. Kısaca neler yaşadıklarımı anlatayım. Öncelikle Bursa Rentıp Hastanesi'nde çektirdiğimi belirteyim. İlk olarak ağrı kesici vuruyor hemşire hanım ardından yarım saat bekledim. Sonra çekim odasına aldılar orda hazırlandım. Doktor geldiğinde işleme başladılar. Bende çift rahim olduğu ve her rahim bir tüpe bağlı olduğu için iki kere ilaç verme işlemi yapıldı ve haliyle uzun sürdü. Buna rağmen sadece ilaç verme işleminde yaptıranların hep söylediği gibi adet ağrısı hissettim yani dayanılmayacak bir ağrı değil. Ayrıca doktor hanım çok konuşkan ve güleryüzlü. Her işlem sırasında bilgilendirerek sizi rahatlatmaya çalışıyor. İşlem bittiğinde hiçbirşey hissetmedim çok az bir kanama oldu ve çok şükür ki tüplerim de açık çıktı.

Canim bisey sormak istiyoRum isteyen merkeze anestezi uyguluyorlar mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…