- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.981
sağol canım ben gaziantepteyim burda 2 hastane çekiyordu zaten bitanesi üniverste hastanesiydi anestezi yapmadıkları için özelde yaptırdım ben inş adet olmazsın da gerek kalmaz filme sennde hakkından hayırlısı olsun saana nekadar dediler ki fiyat 300 bile bana çok fazla geldi
Bende dun cektirdim kanallar acik cikti ama.rahim.agzi dardi onu actilar ne zaman hamile kalirim.sizce kizlar
slm kızlar beni bilgilendirirseniz sevinirim benimde yumurta takibinde 4. ayım doktorum bu ay adet görürsen rahim filmi çektirmemi istedi ben araştırmalara başladım istanbul avrupa yakasındayım devlet hastanesi hsg için dışardan hasta kabul etmediklerni söledi ya orda sil baştan tedaviye başlıcam yada özelde çektircem ama özellerde ki fiyatlar baya pahalı uygun çektirebileceğim bir yer arıyorum 8 sene öncede çektirmiştim özelde tedavi oluyordum ve hsg yi devlette çektirmiştim hiçte zorlanmadım ne ağrı nede kanama ki benim tüpler tıkalı çıkmıştı bana kaç tl yaptırdığınızı adres yada tlf no özel msj la iletirseniz çok memnun olucam ALLAH hepinzden razı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar doğurup büyütmek nasip olsun tüm isteyen herkese a.e.olun
bende bugün çekildim rahim filmi Bursa'da oturuyotum ren tıp'da çekildim o kadar rahat ve kolay olduki çook korkuyordum ama korktuguma değmedi çok şükür...
Slm bende 19unda cekildim..1 saat önce agrıkrsici alarak. İllaki agrısı oluyo ama dayanılmıycak turden degil..lakin benim cekildikten sonra anlamsızlıklar oldu. Hsgden 7 gun sonra kanamm basladı azcık azcık geldi 3 gun sürdü kahverengi adet degıldi yani.. şimdidekarnımda gerginlik var bide adet olacam hissi sancı var ama sancının nerden geldiğini hissedemiyorum cok tuhaf acaba hsgyle baglantısı varmıdır ki..
Slm bende 19unda cekildim..1 saat önce agrıkrsici alarak. İllaki agrısı oluyo ama dayanılmıycak turden degil..lakin benim cekildikten sonra anlamsızlıklar oldu. Hsgden 7 gun sonra kanamm basladı azcık azcık geldi 3 gun sürdü kahverengi adet degıldi yani.. şimdidekarnımda gerginlik var bide adet olacam hissi sancı var ama sancının nerden geldiğini hissedemiyorum cok tuhaf acaba hsgyle baglantısı varmıdır ki..
E......canım bendede kahverengi akıntı şeklinde adet kanaması var hatta bahsettiğin ağrı ve sancı oluyor galiba hsg debn kaynaklanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?