Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar dün hsg çekimi yapıldı, Genel anestezi ile yaptık. Sonrasında çoooooook hafif bir kasık ağrım vardı. Şuandada sadece azıcık kanamam var. Anestezi olduğu için ben hiç bir şey hissetmedim. 1 hafta ilişki ve bu ay çocuk denemesi yasak. Bana kalsa çocuğu denerdim ama doktor yapmayın dedi. Niye dedi bilmiyorum :S

Benim doktorum da tam tersine 3 gün ilişki yasak ama 3 gün sonra ilişkinizi aksatmayın bu ay şansınız daha yüksek dedi. Tabi nasip olmadı bana ben adet oldum.

Benim doktorum da tam tersine 3 gün ilişki yasak ama 3 gün sonra ilişkinizi aksatmayın bu ay şansınız daha yüksek dedi. Tabi nasip olmadı bana ben adet oldum.

hayırlısı olsun canım üzülme nolur, internetteki yorumlara baktım da hgs de verilen ilaç ve az da olsa radyasyon engelliyormuş. Zaten radyasyon almış vücuda neden böyle bir gebelik planlansın. Bu riski almak doğru değil diyorlar

Artık doktorların bir dediği diğerini tutmuyor. İnternette herkes ayrı bişey söylüyor. Bizde artık kime inanacağımıza şaşırdık. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. .

Artık doktorların bir dediği diğerini tutmuyor. İnternette herkes ayrı bişey söylüyor. Bizde artık kime inanacağımıza şaşırdık. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. .

:))))))))))) çok haklısın canım. Aminnnnnnn.... Aynı test raporuna iki ayrı doktor birbirinden alakasız yorum yaptı. Sabredip hayırlısını dileyelim..

:))))))))))) çok haklısın canım. Aminnnnnnn.... Aynı test raporuna iki ayrı doktor birbirinden alakasız yorum yaptı. Sabredip hayırlısını dileyelim..

Aynen benim de öyle oldu. O yüzden iki kere film çektirdim. Şükür temiz çıktı. Sabırla umudumu kaybetmeden bekliyorum. .

Aynen benim de öyle oldu. O yüzden iki kere film çektirdim. Şükür temiz çıktı. Sabırla umudumu kaybetmeden bekliyorum. .

banada doktorun bi tanesi sonuçların harika, tertemiz dedi. Diğeri değerin çok yüksek menapoza giriyosun dedi 27 yaşındayım bu arada ...

banada doktorun bi tanesi sonuçların harika, tertemiz dedi. Diğeri değerin çok yüksek menapoza giriyosun dedi 27 yaşındayım bu arada ...

Annemin bir sözü vardır hep söyler
Rabbim sen bizi doktorların eline düşürme:)

Kızlar ben dün çaktirdim, yaklaşık 3 aydır erteliyorum, korkudan kabuslar gördüm , bir dakika bile çıkmadı aklımdan o kadar korktum ki uçuk hemde kocaman çıktı. Sonra en yakın arkadaşımla gittik. Ben anestezili istedim, sonra doktorlar beni ikna etti, film odasına girdiğimde heyecandan dizlerim titriyordu . Sonr a o masaya yattım, bir dakika bile sürmedi inanın buna ve hiç ağrı olmadı, sadece karnımda çok az bir yanma oldu.çektircek olanlara tek diyeceğim bu ne olur inanın buna, hiç ama hiç ağrımıyor, ama benden sonra giren kız vardı , ben im orda işim vardı, bar bar bağırıyordu, bekledim onu, sordum o rahimden ameliyat olmuş,ondanmış , yani ben herkesin ağrı eşiğinden farklı, olarak bence ahimde bir bozukluk varsa ağrıyor, bu arada benim normal muayenem bile çok zor geçiyor , aylarca vajinşsmus tedavisi oldum ,bunu belki korkan birilerine faydam olur diye yazıyorum. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

bu ilaçlı rahim filmi genelde ne için çekiliyor anlatabilirmisin,sadece hamile kalamayanlar mı çektiriyor
bende yıllardır açıklanamayan kronik pelvik ağrı(adet öncesi sendromu gibi)çekiyorum. bir sürü tetkik ve tahlil yaptırdım. sadece bu rahim filmini hemnüz yaptırmadım. acaba sıra buna mı geldi diyorum. ben sistoskopi ve kolonoskopiyi anestezi ile yaptırdım. bende de vaginimus geçmişi var.

rahimde problem var mı , tüpler açık mı diye bakılıyor canım?

bende bugün çekildim rahim filmi Bursa'da oturuyotum ren tıp'da çekildim o kadar rahat ve kolay olduki çook korkuyordum ama korktuguma değmedi çok şükür...

Arkadaşım rahim filmini nekadara cektiler rentıpta?

Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app

Tesekkurler canım mesajina orayi tercih ederim ozaman...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim canım hiç strest yapma..ben o kadar korkuyodum ki ama çeken doktor çok iyi çok yardımcı oluyor..
inşallah sonuçların temiz çıkar..

rica ederim canım hiç strest yapma..ben o kadar korkuyodum ki ama çeken doktor çok iyi çok yardımcı oluyor..
inşallah sonuçların temiz çıkar..

Çok sagol inşallah canımm..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar... benim rahim filmi tecrübem oldu .. girmeden önce burada tüm yorumları okudum fakat büyük bir korkuyla gittim...bu arada ben özelde çektirdim ama o kadar korkuya değmezmiş .. neden derseniz beni yönlendiren hemşire her aşamada yavaş yavaş beni bilgilendirdi.. işte şimdi ilaç gönderdim biraz acı duyabilirsin az sonra bitecek vs. gibi ..... acıya gelince ben çok nazlı biriyimdir... çok acı hissederim diye düşünmüştüm ...evet hissttim biraz sızlandım ayy offf gibi.. sonra geçti...çok şükür şimdi hamileyim .inşallahisteyen herkese nasip etsin ... ben film çekiminden 2 ay sonra hamile kaldım ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum sonra 4 ay korundum ve hemen hamile kaldım..bu arada bu sürece girmeden önce 1 buçuk senede korunmadığımız halde çocuk olmamıştı...
ben de içimi döktüm walla ....biliyorum bayanlar büyük bir bilgi açlığıyla forumdan ne öğrenebilirim diye merakla ne yazmışlar diye okuyorlar ben de yaşadım bunu ..umarım yazdıklarım birazınızın içini rahatlatmıştır.....SEVGİYLE

slm bayanlar sizlere sorum olucak rahim filmi çektirdiğiniz ay adetiniz geciktimi ? bende bende bu ay çektirdim son adet tarihim 16 şubat halen olmadım test yaptım tek çizgi beklemedeyim tşkler

bayanlar merhaba ben de bugun rahim filmi çektirdim ve sizinle paylaşmak istedim henüz çektirmemiş olan arkadaslara faydam olması amacıyla ne de olsa ben de gitmeden önce burda yazılanları satır satır okudum. diger bir konu başlığı altında radyomarı metheden arkadaslar vardı onlara güvenerek evime cok uzak oldugu halde orayı tercih ettim. o kadar kısa sürdü ki işlem şaşırırsınız ve neredeyse agrım hiç olmadı. ilk ilacı veriyorum dediklerinde hafif bir agrım oldu o da adet sancısı gibiydi en fazla 10dk sürmüştür inanın abartmıyorum. işlemden hemen sonra ayaga kaltım ve 10-15 dk da sonucu aldım. kötü deneyimler yasayan arkadaslar için cok üzgünüm ama su an yaptıracak arkadaslara şiddetle tavsiye ediyorum, hersey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…