Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım rahim filmini uyanıkken çektirdiysen aşılamayı 10 kere yaptırırsın emin ol 2 dk. sürüyor.. spermleri rahme bırakıyorlar bu kadar.. sonrada birkaç saat yatıyorsun. muayenenin aynısı cnm.. rahim filminden daha kolay... acı yok emin ol

hadi hayırlısı canım..kafandan atmaya calıs..ben öyle yaptım.Universiteye hazırlanıorum..sınav sorularını calısıyorum.bebek konusunu attım kafamdan:))) olursa olur olmasada Allahın bir bildiği vardır:))) geçmiş olsun canım.

Herkese merhaba... Ben aranıza yeni katıldım kızlar ama çoook uzun zamandır takip ediyorum ne zaman canım birşeye sıkılsa hemen burayı açıyor ve benimle aynı durumda olanları gördükçe bir nebze de olsa yükümü hafifletiyor ve kendimle birlikte sizler için de dua ediyorum. Ben yaklaşık 3 senelik evliyim. İlk doktora 7 aylık evliyken gittik 1 seneden önce olmaz dedi bebişimiz gelmeyince bir daha gittik glukofen verdi eşimin spermleri normalmiş benimse yumurta tembelliğim varmış geriden geliyor geç olgunlaşıyor ve zor çatlıyorlarmış bir de progesteron hormonum düşükmüş. Düzenli olarak glifor ve folik kullanıyorum. Bu ay ise klomen ovitrelle ve progestan kullanıyorum adetim 5 gün geçti ama adetim 1 gün geçince hemen fortel erken gebelik testi aldım yine o çift çizgiyi göremedim . Doktorum bekleyelim dedi bugün arıycam göğüslerim çatlıycak gibi ağrıyor arada hasta olucak gibi hissediyorum karnımın altında sanki adet sancısı gibi giriyor ama yok kırmızı da gelmiyor test almaktan artık nefret ediyorum çünkü hep sonu hüsran bugüne kadar kaçkere yapmışımdır bilemiyorum . Fortel alıp da yanlış sonucu gören varmı ki acaba hamişmiyim kızlarr???
Bu arada rahim filmimi fındıkzade radyomarda çektirdim ve inanın normal muayeneden hiçbir farkı yok ve size bebek gibi davranıyorlar endişeye kapılmamanız için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar 270 liraydı 7 ay önce şu an ne kadar bilemiyorum ama yaptırmadan önce çok araştırma yapmış ve günlerce korkudan ağlamıştım.Girmeden beni bayıltın lütfen diye yalvardım adeta hiç gerek yok bak görüceksin sakın korkma diye işlem boyunca sohbet ettiler 2 ya da 3 dk sürdü bitti dediler inanamadım. Normal muayenede bile korkudan titreyip kendimi kasarken inanın rahim filminde hiçbirşey anlamadan çıktım ayrıca en ufak bir kanamam olmadı sonrasında birazcık ağrım oldu karın ağrısı gibi hepsi bu.Hepinize tavsiye ederm...

kuşum zaten senin var bitane gerisi de gelir merak etme o zamaaan Allah zihin açıklığı versin sana kuşum

bende fındıkzadede cektırmısdım en ıyı sonucu orası verıyomus dıye duydum ıstanbulun en ıyı yerı orasıymıs bende cok korkmusdum hatta astımım oldugu ıcın 3 kadın bırdenn benı tuttu ama korktugum gıbı olmadı az bısey sıvıyı enjekte ederlerken sızladı okadar sankı et kopardılar içimden bı anlık orda olmusdum 3 ay once sonrada doktor tuplerın acık dedı bı sorun yokmus allaha cok sukur ... yumurtlama takıbıne basladık ve klomen kullandım ıkı tane yumurtm olusdu ılk ay catlatma ıgnesıyle catlattık.. sonra hemen hamıle kaldım 5 gun gecıkmısdı goguslerıme dokunamıyodum... idrar testınde cıkmadı hatta hassas testlerden yaptım 20 lıklerde cıkmadı aynı gun kan testı yaptım 1 aylık hamıle oldugumu ogrenmısdım ... ama malesef 3 gun sonra dusugum gerceklestı... şimdi dusuk kanamam yenı bıttı adetımı beklıyorum doktor kurtaj olmadıgın ıcın yumurtlama takıbıne hemen devam edıcez dedı... cunkı dırek yanıt verıyosun tedavıye dedı tutma olasılıgı cok yuksekmıs...:18: sadece yarın hormon ve kanda pıhtılaşma testi yaptırıcam dusuk neden kaynaklanmıs bılmek ıcın...:18: işallah sorun cıkmaz... cıkarsada yumurtlama takıbıyle bırlıkde ılac kullancam korunıcam yanıı ... ara vermek yok dedı doktor...

Allah sana ve hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah canım..

evet canım ya var benim bir tane...Onun için diyorum Allah önce olmayanlara sonrada bana bır tane daha versin.:)

ya aklıma izmirde bir arkadaş geldi üniversiteden.. kızın maddi durumu iyiydi.. yaş 33 tü evlendi beklemedi hiç direk tüp bebek yaptı.. 2 oğlan 1 kız oldu :)))))))) bazen diyom eşime hadi tüp bebek yaptıralım diye.. abbbooowwww böğürüyor hemen. saf ya şaka yapıyom diyom ben de

Canım benim ya okurken içimde nasıl bir heyecan oluştu bilemezsin aynı yaşadığım şeyler ama sonunu okuyunca çok geçmiş olsun tatlım . Muhtemelen progestoron hormonu dicektir progesteron hormonu düşüklüğü sebebiyle düşükler gerçekleşebiliyormuş. Benim progestoron hormonum düşük olduğundan doktorum öyle demişti. Benim de ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanışım ama aynı zamanda progestan da kullanıyorum olası gebeliği güçlendirsin ve gebelik varsa düşük olmasın diye .3 tane yumurtam vardı benim de 2si çatlamış demişti doktorum. Bugün doktorumu aradım cumartesi gidicem Allahım inşallah dua edin kızlarrrr bebişimize kavuşuruz inşallahhh hepimiz... Bir de progestoron hormonunu ölçtürdün mü sen canım kaç çıktı?

Ne güldüm ya :)))))))) Aynı şeyi annem de bana diyor ordan burdan komşuların kızından oğlundan giriyor herbiri de ne hikmetse tüp bebek yaptırmış hiçbiri beklemememiş :) Ben de kocişime söyliyeyim diyorum ama cesaret bile edemiyorum biliyorum çünkü bir söyle bin işit yaşıycam :)))

Bir de idrar testini 5 gün gecikince mi yaptın da çıkmadı? Ben de 1 gün gecikince o hassaslardan almıştım çünkü hani adet tarihi bile beklemeye gerek yok denenler fortel yani ve ümidimi kestim onun için merak ettim. Şimdiyse 5 gün geçti bakalım hayırlısı...

Kız valla eşim yapalım dese yaparım ama maddiyat yok maddiyat el verse belki o da yanaşırdı ama onda şöyle bişey var Allah verise alırız ne öyle Allah'ın takdirine karşımı geliyon diyor.. yumurta takibini bile Allah'a isyanmış gibi algılıyor, manyak yaa sen safmısın tedbiri al takdiri Allah'a bırak demişler olmasa tüp bebek de olmaz Allah istemeyince diyorum konuşturmuyor bile kapat konuyu diyor ne biçim duyguları var anlamadım.. doktorun 1 yıl bekleyeceksiniz dediğini o da öğrendiya töbe 1 yıldan önce tedavi istemez şimdi bu yandım valla ben de hemen olsun istiyom yaa aayy küçücük eli ayağı evde dolaşsın istiyom ne tatlı olurdu yaaa... Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar versin bize ve isteyen herkese

Canım benim yaaaa inşallah olucak hepimizin elbet var bir zamanı diyor herkes biliyyorum beklemek çok zor en iyi bilenlerdenim.. Sen evleneli daha 1 sene olmadı o zaman biz de 7 aylıkken gitmiştik doktorum 1 seneden önce girişmeyin bu işlere yıpranırsınız bırakın yaşayın biraz birbirinizi demişti 1sene geçtikten sonra hala olmazsa başlarız tetkiklere demişti biz de 2. seneye doğru gittik o yüzden :) Benim eşim de çok sabit fikirliydi şimdi ben ilaçlardan bunaldım aşkım ara mı versek diyorum olmaz diyor başladık bulana kadar uğraşıcaz diyor :) Tabi bu ara mı versek sözü sadece onu denemek için :) asla içten gelerek değil...
inşallah sende hiç gerek kalmadan bu süreçlere hamiş kalırsın canım Allahım kucaklarımızı boş bırakmazsın yuvalarımız bebiş dolsunnnnn İnşallahhhhhhhhhhhhhhh ....

kuşum ben 3,5 yıllık evliyim bir buçuk yıldır bebek istiyoz biz karıştırdın sanırsam ama dediğin gibi canım zamanı var tabi...

kuşum ben 3,5 yıllık evliyim bir buçuk yıldır bebek istiyoz biz karıştırdın sanırsam ama dediğin gibi canım zamanı var tabi...

Karıştırdım canım benim kkusura bakma hilbara yazıcaktım 6 ay yazıyo evleneli de onun için... Şu ara herşeyi karıştırıyor dalgın dalgın dolanıyorum zaten yarın doktor ne diycek acaba diye bir de o koltukta yine hüsrana uğramak var çok korkuyorum olumsuz cevap almaktan :S 6 gün oldu gecikeli herkes soruyor oldn mu oldn mu diye tek başına da yaşayamıyorsun birşeyi herkese tek tek anlat skldm inşallah yarın sizlere hayırlı haberler veririm dua edin olur mu... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

canım benim dualarım seninle...

bende bgn rahim filmi çektirdim..biraz strees olmuştum ama hiç korkulacak bişey yokmuş..çok şükür kanallarım açık çıktı..artık bekliyezzz:)

kızlar haftaya hsg çekilecek kanallar açıksa çok acı olmuyor dimi biraz korkuyorum bide sonucu hemen veriyorlar mı

kızlar haftaya hsg çekilecek kanallar açıksa çok acı olmuyor dimi biraz korkuyorum bide sonucu hemen veriyorlar mı

özel hastaneyse veriyorlar hemen cnm bu arada ben anestezili aldığımdan uyudum ve rahattı uyandım herşey bitmişti.. biraz adet ağrısı ve hafif kanama vardı ilk gün sonra geçti...

özel hastaneyse veriyorlar hemen cnm bu arada ben anestezili aldığımdan uyudum ve rahattı uyandım herşey bitmişti.. biraz adet ağrısı ve hafif kanama vardı ilk gün sonra geçti...

teşekkür ederim evet özel hastane ama dr anesteziye karşı boşuna uğraşma vermem dedi inşallah temiz çıkar sizin sonucunuz nasıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…