- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.561
Canım üzülme biliyorsun rahim filmi 1 yıl şansını yükseltiyor hemen olcak diye de bişi yokki ben de olucam kesin kasıklarım ağrıyor..üzülme sakın bak senin 1 tane var ikincisi de olur emin ol . ayrıca ilk ay korunmadım diye ben çok pişman olmuştum Allah'tan adet oldm diye sevindim... hatta doktorum ilk ay değerler biraz yüksek çıkınca düşük yapmış olabilirsin demişti.. sonra baktı öyle bişi yok sanırım dedi Allah'tan bu ay kalmamışsın dedi.. yani ilaç çok tesirli inşallah gelecek aya olur Allah'ın izniyle canım üzülme sakın
sagol canım ..ne bileyim yarın yine o kadar yolu tepeceğim...birde emeklerim boşa gidiyor...işte bir tane tedavisiz olmuşken ikincisi sorun cıkarıyor:S İnşallah sen olmazsin ya..kısmet diyelim ne diyelim:)
Canım hiçbir sorunun yok tüplerin açık demek.. tebrik ederim
canım çok teşekkür ederim yorumladığın için :)) filmden sonra korunmak gerekiyor mu doktorum birşey demedi..
canım inan benim de hiç umudum yok.. göğüs şişkinliklerim yavaş yavaş inmeye başladı benim öyle bir hafta adet sancım olup; sonra adet olmam canım.. yani demem o ki, benim 15 dk. önce sancım başlar bir de bakmışım ki adet olmuşum... o nedenle belirti için bişey diyemicem ama umut oranım %1 diyebilirim.. eşim benden daha mutlu eee çok yoruldu ondan heraldecanım neden gidiyorsun hastaneye ymurta takibin mi var bana doktor yumurta takibi de yapmadı git 1 yıl bekle herşey normal dedi ama ben bu ay adet olursam isticem yumurta takibi yapmasını.. hadi bakalım cnm hayırlısı olsunm hakkımızdan...
canım bende kist varmı yokmu dıye her ay bakıyor..klomende yaz dıyecem..bakalım yarın ne dıyecek.ondan dolayı gidecem.inşallah seninki tutar.:))) içimizden bir kişi en azından mutlu olsun.:))
Canım keşke dicem ama maalesef adet sancılarım başladı sanırım bu ay adet biraz daha erken gelecek yarın gelir diye tahmin ediyorum. bu ay hiiiç umudum kalmadı cnm.. sanki içten içe adet oluyorum akıntım da çoğaldı adetten hemen önce hep böyle olur.. bende gelecek ay gitcem valla yumurta takibi yaptırcam.. senin en azından bir tane var canım o nedenle ikincisi de olur.. benim hiç yok olacağını da bilmiyorm ya uffff
doktora gittim...bir yumurtan çatlamamış dedi:S bu ay tedavi vermedi gelecek aya bıraktı..Sende durumlar nasıl canım?
hadi bakalım sevindim cnm senin adına.. takip et de günleri kaçırma
cnm benim kasıklarımdaki ağrı farklılaştı iki gündür göbeğimin altına yayıldı sanki tam rahmin ortasında bir baskı adet ağrısı gibi ağrı. hiç böyle olmazdım ya ağrım olur 15 dk. sonra adet gelirdi.. ilk gün ağrım olur sonra geçerdi.. yaklaşık 3 saattir de başdönmesi var.. ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı.. bilmiyorum canım bu ağrı canımı sıkıyor... göğüsler de hala şiş.. eşim beni dinlemek bile istemiyor sen kendin yaratıyosun bu belirtileri diyor amaaann ne bileyim ya 16 ocak a kadar beklicem olmazsam test yapıcam hayırlısı olsun cnm
canım sen yanlıs anladın..çatlamamış..yanı adetle gıder dedı..bu ay tedavı vermedı gelecek aya kaldı ınsallah sende durumlar güzeldir.
Haaa anladım canım... ben de olgunlaşmayı bekleyen yumurtan var sandım...adetle atarsın evet dediği gibi bende sık yaşarım bu durumu bakarsın nasılsa tedavi olmadım diye bu ay kalırsın rahatlıktan :)) canım ben de sanırım adet oluyorum az önce bol bir akıntım geldi ve içindeki kırmızı lekeyi gördüm.. kesin yarın adet olmuş olucambu ay da gitti...
üzülme canım ya..banada aynı seyı dedi..Bu ay yüksek sansın var dedi..bence sırf psikolojikmen rahatlayalım dıye dıyordur..psikolojik rahatlarsak oda etkili olur:)) Kısmetse ve hayırlısı ise olsun..aksi ise olmasın.
kızlar bende ctes hsg çektiriyorum fiyatları nasıl ben ankaradayımm 500 tl bir fiyat verdi doktorum..piyasası nasıl..biraz tedirginim ama kendime güveniyorum acı eşiğim yüksekdir benim..
zeynebimmmm...
benim ssk yok .. ve zaten ssk da karşılamıyormuş... öle dediler.... ben 220+ilaç vereceğim ne tutar yarın belli olur... narkoz alırsam fiyat değişirmi onuda bilemiyorum....:1closedeyes:
evet pahalıymış o zaman benimde bide anestesisiz..benimde özel hast.olucak kendi doktorum yapacakmış ama genede pahalı ..zaten hayatımda ilk defa kadın doğuma gittim ilk muaneydi..acıkcası hsg isteyeceğini hiç düşünmemiştim. ne derse olur dedik hayırlısı artık :)
saol arkadaşım benim cvb için..
((( sendemi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?