Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

sagol canım ..ne bileyim yarın yine o kadar yolu tepeceğim...birde emeklerim boşa gidiyor...işte bir tane tedavisiz olmuşken ikincisi sorun cıkarıyor:S İnşallah sen olmazsin ya..kısmet diyelim ne diyelim:)

sagol canım ..ne bileyim yarın yine o kadar yolu tepeceğim...birde emeklerim boşa gidiyor...işte bir tane tedavisiz olmuşken ikincisi sorun cıkarıyor:S İnşallah sen olmazsin ya..kısmet diyelim ne diyelim:)

canım inan benim de hiç umudum yok.. göğüs şişkinliklerim yavaş yavaş inmeye başladı benim öyle bir hafta adet sancım olup; sonra adet olmam canım.. yani demem o ki, benim 15 dk. önce sancım başlar bir de bakmışım ki adet olmuşum... o nedenle belirti için bişey diyemicem ama umut oranım %1 diyebilirim.. eşim benden daha mutlu eee çok yoruldu ondan heralde canım neden gidiyorsun hastaneye ymurta takibin mi var bana doktor yumurta takibi de yapmadı git 1 yıl bekle herşey normal dedi ama ben bu ay adet olursam isticem yumurta takibi yapmasını.. hadi bakalım cnm hayırlısı olsun hakkımızdan...

canım çok teşekkür ederim yorumladığın için :)) filmden sonra korunmak gerekiyor mu doktorum birşey demedi..

canım ben korunmadım ama antibiyotil filan kullanmıştım o da ymurtlama tarihime denk gelmişti ara kanama yaşadım 15 gün kanamam oldu rahim filminden 10 gün sonra.. keşke korunsaydım dedim sonra.. doktorum düşük yapıyorum sanmıştı.baya bi inceledi ama emin olamadı. neyseki hamile değilsin dua et dedi.. benim rahim filmimi çeken doktorla sonradan kanama için gittiğim doktor farklıydı biri korunmayın derken diğeri kesinlikle korunun dedi.. bu da ikinci ayım cnm. 18 ocakı bekliyorum inşallah adet olmam ((

canım bende kist varmı yokmu dıye her ay bakıyor..klomende yaz dıyecem..bakalım yarın ne dıyecek.ondan dolayı gidecem.inşallah seninki tutar.:))) içimizden bir kişi en azından mutlu olsun.:))

canım bende kist varmı yokmu dıye her ay bakıyor..klomende yaz dıyecem..bakalım yarın ne dıyecek.ondan dolayı gidecem.inşallah seninki tutar.:))) içimizden bir kişi en azından mutlu olsun.:))

Canım keşke dicem ama maalesef adet sancılarım başladı sanırım bu ay adet biraz daha erken gelecek yarın gelir diye tahmin ediyorum. bu ay hiiiç umudum kalmadı cnm.. sanki içten içe adet oluyorum akıntım da çoğaldı adetten hemen önce hep böyle olur.. bende gelecek ay gitcem valla yumurta takibi yaptırcam.. senin en azından bir tane var canım o nedenle ikincisi de olur.. benim hiç yok olacağını da bilmiyorm ya uffff

doktora gittim...bir yumurtan çatlamamış dedi:S bu ay tedavi vermedi gelecek aya bıraktı..Sende durumlar nasıl canım?

doktora gittim...bir yumurtan çatlamamış dedi:S bu ay tedavi vermedi gelecek aya bıraktı..Sende durumlar nasıl canım?

hadi bakalım sevindim cnm senin adına.. takip et de günleri kaçırma
cnm benim kasıklarımdaki ağrı farklılaştı iki gündür göbeğimin altına yayıldı sanki tam rahmin ortasında bir baskı adet ağrısı gibi ağrı. hiç böyle olmazdım ya ağrım olur 15 dk. sonra adet gelirdi.. ilk gün ağrım olur sonra geçerdi.. yaklaşık 3 saattir de başdönmesi var.. ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı.. bilmiyorum canım bu ağrı canımı sıkıyor... göğüsler de hala şiş.. eşim beni dinlemek bile istemiyor sen kendin yaratıyosun bu belirtileri diyor amaaann ne bileyim ya 16 ocak a kadar beklicem olmazsam test yapıcam hayırlısı olsun cnm

canım sen yanlıs anladın..çatlamamış..yanı adetle gıder dedı..bu ay tedavı vermedı gelecek aya kaldı ınsallah sende durumlar güzeldir.

canım sen yanlıs anladın..çatlamamış..yanı adetle gıder dedı..bu ay tedavı vermedı gelecek aya kaldı ınsallah sende durumlar güzeldir.

Haaa anladım canım... ben de olgunlaşmayı bekleyen yumurtan var sandım...adetle atarsın evet dediği gibi bende sık yaşarım bu durumu bakarsın nasılsa tedavi olmadım diye bu ay kalırsın rahatlıktan :)) canım ben de sanırım adet oluyorum az önce bol bir akıntım geldi ve içindeki kırmızı lekeyi gördüm.. kesin yarın adet olmuş olucam bu ay da gitti...

üzülme canım ya..banada aynı seyı dedi..Bu ay yüksek sansın var dedi..bence sırf psikolojikmen rahatlayalım dıye dıyordur..psikolojik rahatlarsak oda etkili olur:)) Kısmetse ve hayırlısı ise olsun..aksi ise olmasın.

Aynen canım.. ağrım var hala hala adetim gelmedi o azcık lekeyi gördüm hala bişi yok.. zaten günüm de 14 ya da 15 i.. o zamana kadar gelir.. eşim de hayırlısı osun dedi ama içi burkuldu tabi biraz... hala hamile olma şansın yok mu diyor?? bu aya umut bağlamak istiyor ama bazen de amaaan gelecek ay var boşver takma diyor.. napcamı şaşırdım adetim bi açılsa anlıcam.. ama gelen bişi yok akıntı bembeyaz hala.. offf bu son günler yo mu insanı deli ediyorr

kızlar bende ctes hsg çektiriyorum fiyatları nasıl ben ankaradayımm 500 tl bir fiyat verdi doktorum..piyasası nasıl..biraz tedirginim ama kendime güveniyorum acı eşiğim yüksekdir benim..

kızlar bende ctes hsg çektiriyorum fiyatları nasıl ben ankaradayımm 500 tl bir fiyat verdi doktorum..piyasası nasıl..biraz tedirginim ama kendime güveniyorum acı eşiğim yüksekdir benim..

ben anestezili 400 tl. ye çektirmiştim. anestezisiz 250 tl idi. ama özel hastaneydi benimki.. sana çok demiş bence. piyasası 300 bilemedin 400 tl.

evet pahalıymış o zaman benimde bide anestesisiz..benimde özel hast.olucak kendi doktorum yapacakmış ama genede pahalı ..zaten hayatımda ilk defa kadın doğuma gittim ilk muaneydi..acıkcası hsg isteyeceğini hiç düşünmemiştim. ne derse olur dedik hayırlısı artık :)
saol arkadaşım benim cvb için..

zeynebimmmm...
benim ssk yok .. ve zaten ssk da karşılamıyormuş... öle dediler.... ben 220+ilaç vereceğim ne tutar yarın belli olur... narkoz alırsam fiyat değişirmi onuda bilemiyorum....:1closedeyes:

cnm ben geçen ay çekildim devlet karşılamıyor.özel hastenede çektirdim 200 tl narkozlu olursa 50 lira ek alıyorlar birde 10 tlyi geçmeyen bir ilaç alıyorsun eczaneden.krokmayın kızlar bende çok korkmuştum,korktugum gıbı değilmiş uyandığınızda hiçbişe hatırlamıyorsunuz.sadece yarım saat sonra bende ağrı başlamamıştı 1 tane ağrı kesici içtim ve o da geçticanım çok tatlıdır :) ben yaptırdıysam herkes yaptırır. şimdi kara kara düşünüyorum bu ay aşılama yapılacak onda bayıltmıyorlarmış nasıl olacak diye

Canım benim ne demek.. bu arada hemen hemen evlilik sürelerimiz aynı... ne zamandır bebek istiyorsun ve ne zamandır korunmuyorsun? ilk muayenede neden hsg istedin canım?

evet canım yaaa.. ((( yumurta takibi yaptıralım dedim eşime. haaayyııııııııırrr diye böğürdü ben de incir kürüne başladım bu ay.. ayrıca da bal çörekotu ve tarçın yiyorum karıştırıyorum onları 2 kaşık yiyorum günde.. eşime de keçiboynuzu kürüne başladım.. içmem diyor kusra bakma doktora gitmiyorsan içceksin dedim başında bekliyom içerken.. bir de canım kayınvalidem ve annem dediki; eskiden hamile kalmak isteyenler yakı vururdu kalçanın üstüne.. o ay hamile kalırdık dedi.. bana da yapcaklarmış :)))))))) bi de bunu denicem.. olmazsa da gelecek ay doktora gitmeyi planlıyorum canım... muhtemelen aynı zamanlara denk gelcek senle doktor muayenesi :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…