Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Arkadaşlar maddi durumunuz müsaidse Radyomar da çektirmenizi tavsiye ederim. Yeni bir alet getirmişler uyuşturmaya vs. gerek kalmıyor ve hiçbirşey hissetmiyorsunuz. İlacı verirken ağrı bile olmuyor 5dk. da çıkıp gidiyorsunuz...

elifcim sende durumlar nasıl?:)) naslsın???

slm cnm sağolasın sen nasılsın benim adetim 15 ocak gibi olcak... bir hafta var ama bende birkaç gündür özellikle sol kasığımda iğne batması gibi batmalar var, ve arada adet gibi hafif birkaç saniyelik ağrılar giriyor.. adet mi olcam acaba diyorum ama hamileyken de adet ağrısı oluyormuş.. göğüsler fena halde acıyor.. ağdaya gitcem ama korkuyorum gitmeye bişi varsa acaba mikrop kaparmıyım diye (( günler yaklaştıkça umudum da azalıyor.. eğer bu ay olmazsa eşim ve ben hayal kırıklığı yaşayacağız ((((( sen naptın cnm senin günün de yaklaştı 11 di galiba dimi.. belirtin varmı?

canım batmalar hamilelik belirtisi olabilir :)) ama yinede seni umutlandırmak istemem ,inş bebişin gelmiştir canım..Hakkımızda hayırlısı inş..

canım slm.

wallla bende yarın son gun işte..sabah bendede sol tarafta acayıp sancı oldu..senin dediğin gibi bir ağrı vardı..Acaba rahim filmindenmi kaynaklanıyor? bende umutsuzum..ne zaman umutlansam..hayal kırıklığı
en iyisi kendini kötüsüne alıstırmak:)))

Merhaba canım senin de çok az kalmış.. bu sancılar genelde hamilelik belirtisi oluyor ama hadi hayırlısı diyelim.. valla cnm ben de alıştırmaya çalışıyorum ama zor (( rahim filminin etkisi çoktan geçmiştir cnm ben 27 kasımda çektirdim sen ne zaman çektirdin yeni mi? ben üzerine adet bile oldum bu ikinci ayım.. ondan olduğunu sanmam

merhaba şekerim:)

wallahi bende kendimden birsey anlamadım..benimde ilk defa oluyor..seninki ikinci ayındı değilmi? ben birinci cocugumda birsey hissetmedim yada artık hatırlamıyorum 4 yıl önceydi..

yarınıda atlatırsam:))) korkudan wc ye gıdemıyorum orda acı gerçekle karsılasırım diye..bende son durum bu canım..Hayırlısı canım.

benım eltım 22 yasınnda 2 ay once dusuk yaptı sonra 2 ay ara verdı yıne hamıle kaldı buda tehlıkelı devamlı raporlu kanamasıda var hayırlısı ama ınsanların bakısları benı delı edıyor :)))

Canım merhaba yarın test yapınca bana hemen bildir inşallah adet olmazsın canım benim yaa benim daha adetime var canım ya geçmek bilmiyor 15 i ve 18 i arası olmazsam adet Allah dicem valla inşallah kimse adet olmaz da herkes hamile kalır

eltinin yaşı daha küçükmüş canım ne bileyim Rabbim herkesin evladını korusun inşallah bişi olmaz... benim eltimde sorun yok cnm şükür sağlıklı bebeği.. darısı bizlere inşallah. ama ben de çok sıkıldım bebek lafından ve etraftaki bakışlardan.. vebalı muamelesi görüyorum herkes bişi diyor yok ayağını sıcak tut yok ayaklarını tavana kaldır yok yakı yap.. offff

cnm sen ne zaman çektirmiştin. evet benim ikinci ayım cnm

kızlar dün film çektirdim sonucumu yorumlar mısınız?

kavum uteri normal form ve hacimde olup dolum defekti yoktur.Kontrast madde her iki tubaları doldurarak intraperitoneal mesafeye geçiş ve bu alanda dağılmıştır.Tubalar normal çapta konturları muntazamdır.Servikal kanal doğal görünümdedir.İnceleme alanına giren diğer oluşumlarda patoloji yoktur.

Tüplerden geçip karın bölgesine dağılmış mı diyor ben öyle yorumladım ..

ben aralıkta çektim.maalesefde adet oldum dün.

Canım üzülme biliyorsun rahim filmi 1 yıl şansını yükseltiyor hemen olcak diye de bişi yokki ben de olucam kesin kasıklarım ağrıyor..üzülme sakın bak senin 1 tane var ikincisi de olur emin ol . ayrıca ilk ay korunmadım diye ben çok pişman olmuştum Allah'tan adet oldm diye sevindim... hatta doktorum ilk ay değerler biraz yüksek çıkınca düşük yapmış olabilirsin demişti.. sonra baktı öyle bişi yok sanırım dedi Allah'tan bu ay kalmamışsın dedi.. yani ilaç çok tesirli inşallah gelecek aya olur Allah'ın izniyle canım üzülme sakın

Canım hiçbir sorunun yok tüplerin açık demek.. tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…