- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
iyide kizlar ben anlamiyorum ya nesi zor ya galiba biraz fazla abartiyosunuz kizlar ben hic bise hissetmedim bende 1 ay once cektirdim inanin hicdee korkmadim iyiki cektirmeden once sizin yazilarinizi okumadim kesin yaptirmazdim herhalde inanin kizlar korkulacak hicbise evet caniniz yanabilir ama cok az ya kizlar bizler neleri kaldiriyoruz bu neki !! bence hicbise yok korkulacak hersey saglimiz icin =))
tatlım haklısın....
ama burada yaşayan biri olarak.. acının varlığını sana samimi olarak söleyebilirim...
bu durumu ve neden kaynaklandığını ben dr a da sordum...bu kadar değişken neden oluyor kimi az kimi çok acı neden duyuyor diye...
dr bana kimi hastaların ağrı eşiğinin yüksek olduğunu ve yeni sisten cihazla çekildiğinden dolayı acı ve ağrıyı çok az hissettiklerini anlattı....
mesela ben eski sistem bir cihazda çekilmişim hsg mi...ve ağrı eşiğim düşük olduğundan acıdan bayıldım...çok samimiyim.. tansiyonum dibe vurdu...
burada bunu anlatmamın sebebi... kızların hsg çektirecekleri zaman mutlaka cihazın yeni sistem olup olmadığını araştırmaları içindi...
yoksa kimsenin gözünü korkutmak amaç değil.. yaşanılanı anlattım.. ve en içten samimi duygularımla....
umarım açıklamam yeterli olmuştur....
ben bebeğime kavuşmak için tabiki herşeye katlanırdım ve katlandımda.. rabbime şükürler olsun... rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasib etsin inşallah...:Saruboceq: