- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
cnm korkma ben 3 ay önce çektirdim ve o ay hamile kaldım 5 dakikalık bir işlem hiiiiç gözünde büyütme cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dr bana regliden sonra 5 gün içinde çekilmeli demişti benim hsg öle çeklidi.. ama sen dr na danış yinede....
kızlar yaa.ben salı günü anestezili rahim filmi çektirmiştim.ilk gün kanama fazla olmuştu.şimdide leke tarzı devam edior.karnımda zaman zaman gezen ağrılar oluyor.bi sağ kasığıma bi sol kasığıma bi mideme.bazen karnıma yayılıo.arada belime geçio.sonra geçio.dünden beri böyle. sıcak su torbası koyunca biraz rahatlıyorum.tüpler kapalı çıktı.ama film yanıltıo olabilir dendi.laparoskopi yapılcakmış.önümüzde ki ay ameliyata giricem.ya bu tarz ağrı yaşayan oldumu ve kanamanız kaç gün sürdü.yardım ya nolurrr:S
Arkadaşlar yazılarınızı okudukça rahatladım.Haftaya rahim filmi için randevu alıcam.
Bugüne kadar her HSG isteyen doktoru değiştirdim çok korkuyordum çünkü.Bukez kararlıyım vazgeçmek yok.Hepinize teşekkürler........
süpersin tatlım....hihoyyyt
iyi haberlerini bekliyorum...:CüvCüv:
hsg çektirceğin yeri önceden araştır.. digital olup olmadğını mutlaka sor.....a.s
Benim en sadık arkadaşım....:1hug:
Tavsiyelerine mutlaka uyucam canım...kaydirigubbakcemile5
kızlar rahim filmi tedavinin hangi aşamasında yapılıo yoksa kişiye göre değişiyormu ben hep ultrasonla muayene edildm doktorum bana başta rahim filmi çekcem demişti ama çekmedi merak ediyorum
merhaba kızlar benimde bu ay doktorum hsg isteyecek sanırım çok korkuyorum çektiren arkadaşlar filmi kaça çektirdiniz yazarsanız sevinirim
merhaba kızlar benimde bu ay doktorum hsg isteyecek sanırım çok korkuyorum çektiren arkadaşlar filmi kaça çektirdiniz yazarsanız sevinirim
korkma tatlım....
hsg çektireceğin yere göre değişiyor fiyatlar ben yalnış hatırlamıyorsam 275 ytl ye çektirmiştim... ama çok daha ucuza yada pahalıya çektirenler var...
mutlaka hsg çektireceğin yere digital olup olmadığını sor....a.s.