Gecmis olsun ibrahim saracoglu dogal nar suyunun iyi geldigini anlattigi bir video vardi bilmiyorum kullanip faydasini goren var miMerhaba kizlar.
Klomen tedavimde dr rahim duvarimin yeteri kadar kalinlasmadigini ince kaldigini söyledi. Zaten birkac aydir her zamankinden daha az oluyor kanamam daha kisa sürüyor reglim. Bunun için estrofem adlı ilacı da denedik faydası olmadı. Siz bu sorunu nasıl cozdunuz? Yada etrafinizda bu problemi yaşayan kişiler varsa nasıl hallettiler ? Lütfen bir bilginiz varsa benimle paylaşın....
İlacın ismini hatırlıyor musunuz? Rahime ne ilaç yaptığını yaniRahim duvarı inceliği sorununu bende yaşadım.Bunun için uzun bir süre estrofem de kullandım ancak fayda etmedi. Doktorumun rahim içine uyguladığı bir ilaç sayesinde bir senedir hiçbir değişiklik olmayan endometrium kalınlaştı ve sonraki ay hamile kaldım.
Neupogenİlacın ismini hatırlıyor musunuz? Rahime ne ilaç yaptığını yani
TeşekkürlerNeupogen
Bol bol nar yemiştim ben o zamanlarımda bir de doktorum kuru hurma ye demişti bu ikisini bolca tuketiyordum bir de çörek otu yağıMerhaba kizlar.
Klomen tedavimde dr rahim duvarimin yeteri kadar kalinlasmadigini ince kaldigini söyledi. Zaten birkac aydir her zamankinden daha az oluyor kanamam daha kisa sürüyor reglim. Bunun için estrofem adlı ilacı da denedik faydası olmadı. Siz bu sorunu nasıl cozdunuz? Yada etrafinizda bu problemi yaşayan kişiler varsa nasıl hallettiler ? Lütfen bir bilginiz varsa benimle paylaşın....
Canım İbrahim Saraçoğlu soğan kürü oneriyo kalın rahmi inceltiyo ince rahmi kalinlastiriyo bu mucize demişti bende rahimde terslik var soğan suyu içince hamile kalıyorum nedenseMerhaba kizlar.
Ne gibi belirtilerin oluyor pekiCanım İbrahim Saraçoğlu soğan kürü oneriyo kalın rahmi inceltiyo ince rahmi kalinlastiriyo bu mucize demişti bende rahimde terslik var soğan suyu içince hamile kalıyorum nedense
Ne gibi belirtilerin oluyor peki
Belirti yok doktorum söyledi ha şöyle birşey var rahim kasik ağrım hep oluyoNe gibi belirtilerin oluyor peki
Ya inşallah bendeki ağrılar da gebeliktendir ama daha 1 hafta var diye de bilemedimBelirti yok doktorum söyledi ha şöyle birşey var rahim kasik ağrım hep oluyo
İnşallah cnm herşeyin bir zamanı var hayırlısı olsun inşallahYa inşallah bendeki ağrılar da gebeliktendir ama daha 1 hafta var diye de bilemedim
Amin inşallahİnşallah cnm herşeyin bir zamanı var hayırlısı olsun inşallah
Merhaba bende de rahim.inceligi var...siz nasil kalinlastirdiniz baya zaman gecmis uzerinden ve neler kullandiniz acaba hatirliyormusnuzMerhaba kizlar.
Merhaba bu bahsettiginiz ilacin adi neydi hatirliyormusunuz?Rahim duvarı inceliği sorununu bende yaşadım.Bunun için uzun bir süre estrofem de kullandım ancak fayda etmedi. Doktorumun rahim içine uyguladığı bir ilaç sayesinde bir senedir hiçbir değişiklik olmayan endometrium kalınlaştı ve sonraki ay hamile kaldım.
Neupojen büyüme faktorlu hormon iğnesiMerhaba bu bahsettiginiz ilacin adi neydi hatirliyormusunuz?
Cok tesekkurlerNeupojen büyüme faktorlu hormon iğnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?