Merhaba kızlar, 8 haftalık gebeliğimde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. İşlemden sonra 25 gün kadar çok hafif kanamam oldu. Tüm kontrollerime gittim ve bir sorun gözükmedi.
Sonra 2 ay adet olamayınca tekrar kürtajı yapan doktora gittim rahim duvarı çok incelmiş 2mm dedi. 3 kutu cyclo proginova verdi. İşe yaramadı.
5 ay sonra tekrar gittiğimde yine rahim duvarı çok ince, günde 2 tane Estrofem verdi. İşe yaramadı.
6 ay sonra gittiğimde, rahim duvarı ince, tarlusal verdi. İşe yaramadı.
Bu arada kürtajı yapan doktoru değiştirmek için 5 farklı doktora gittim. Bir tanesi çok kazınmış dedi, diğeri rahime el fatiha diyebiliriz dedi,
tüp bebek uzmanı beyin MRı istedi. Beyninden rahime uyarı gitmiyordur hipo hipo olabilirsin dedi. Bir tanesi adet olunca gel yapıcak birşey yok dedi. En son bugün gittiğim doktor yine cyclo dene ama bitince 15 gün bekle belki adet olursun dedi.
Bu son gittiğim doktor rahim filmi istedi. Yapışıklık için ameliyat ederim dedi. Hemen HSG çektirdim ve sonuç
Rahim girişinde adet düzensizliğine sebep olmayacak yapışıklık varmış. Histerskopiye gerek yok dedi. Kalp şeklinde rahimmiş.
Hormon tahlillerim yapıldı ama adet görmediğim için sonuçlar güvenilir değilmiş.
Delirmek üzereyim. Ben şimdi ne yapacağım?
Hipo hipo doğuştan olurmuş ama benim hiçbir zaman adet problemim olmadı. Ayrıca 7 yaşında evladım var.
Fikri olan var mı?
Eki Görüntüle 3356219