Elbet vardır bir çözümü inşallah buluruz çaresiniStres, üzüntü de çok etkiliyor yumurtlama döngüsünü. Tabi incelemesine ekstra katkısı olmuş olabilir.. Ama benim yumurtlamamda sorun yok ona rağmen ince, rahim duvarıyla alakalı tek sorun.
İnşallah canım amiinElbet vardır bir çözümü inşallah buluruz çaresini
Moralim ve psikolojim o kadar bozuldu ki içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor rüyamda bile bu sorunla uğraşıyorumCanım doktor bana stres yapmayacaksın, plates yapacaksın, bisiklet süreceksin dedi. Rahim duvarı inceliği için. Bir de nar yemek ya da suyunu içmek iyi geliyormuş
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Yürüyüş yapmak da iyi geliyormuş öyle söyledi.Moralim ve psikolojim o kadar bozuldu ki içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor rüyamda bile bu sorunla uğraşıyorum
İnşallah psikolojimi toparlarsam bir şeyler yapacağım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Yürüyüş yapmak da iyi geliyormuş öyle söyledi.
Bende de aynı sorun rahim duvarım ince nasıl bır çözüm buldunuz ?Bu rahim inceliğine bir çözüm bulan var mı ben kafayı yemek üzereyim bir yılda 3 kere hamile kaldım biri dış gebelik ikisi düşük oldu t rahim ameliyatı oldum her şey düzelecek derken adet olmuyorum rahim duvarım 4.1 çıkıyor en fazla ben ne yapacağım ya
Ben henüz bir çözüm bulamadım bir doktor yumurtlamıyorsun iki aydır rahim de hazırlanmıyor bebeğe dedi klomen verdi bakalım ne olacakBende de aynı sorun rahim duvarım ince nasıl bır çözüm buldunuz ?
8mm ydi benimde olmadi henuz7.4 mm de bile olmadiysa ben cok heveslenmeyeyim ozaman nerelerde tedavi oldunuz acaba
Merhaba rahim inceliği için çözüm bulabildiniz mi8mm ydi benimde olmadi henuz
Yok canim biraktim artik cozum aramayi hast gitmiyorum. Tek tarafli caba olmuyor.Merhaba rahim inceliği için çözüm bulabildiniz mi