evet canım yaa yapışıklık var. yani adım adım geldim bu durumlara. soyle diyeyim. daha onceki hamileliklerin sonlandirilmasi sebebiyle yapisiklik var ameliyat olman gerekli dediler ben erteledim falan derken histeoroskopi yapildi oradan laporoskopiye donuldu. ve bagirsagim delindi bu operasyon sirasinda. sonra aradan bir sene gecti ben kendimi toplarladiktan sonra hsg film cekildi . bu sefer daha fazla yapisiklik cikti. histeo yapildi ve 2 tupbebek denemem oldu ama sonuc vermedi. endo hep ince kaldi. ondan bu kadar takıntılıyım bu konuya. aret beyle de gorustuk bi istanbula geldigimde. ancak izmirde oldugum icin gitmedim. nacizane endometriumu normal hale getirmemiz gerektigini dusunuyorum. cunku o da bir sebeb.
boyle oztunacim. icini baydim kusura bakma. haberlerini dört gözle bekliyorum.
fatos222'cugum allah razı olsun canim. valla zor zamanlar atlattım allah bundan sonra kolaylıklar hayırlar versin hepimize inşallah. bu meşakatli bir süreç. simdi kolaylıklara hayırlara cok ihtiyacimiz var. canim sende de rahim inceligi sorunu var mı??
bu arada ben rahim duvarini kalinlastiridigini ogrendigim farabim safranli tablet kullanmaya basladim. istanbulda omer nazar diye bir dahiliye doktorunun urettigi bir bitkisel karisim, tabet halinde. internette arastirin. bir faydasini gorursem yazarim hemen. inşallaah da gorurum.
bende 3 aydır rahim zarı inceliği için tedavi görüyordum birde bebek istiyorum 2. ay nar suyunu 15 gün içtim yumurtlamadan önce 13. gün kalınlık 8 mm idi o ay kalamadım bu ay adet oldum diye gittim 3. günü çok az geldi doktor baktı HAMİLESİN dedi şaşırdım rahim zarı 28. gün 4-5 mm di nasıl tuttu bende anlamadım peki bu şekilde düşme ihtimali yüksekmi oluyor?
hayırlı olsun. çok sevindim. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende de incelik varmış galiba çok emin değilim daha sonuçları doktora göstermedim ama anladığım kadarıyla öyle. allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. hamile haberleri alınca çok seviniyorum. bigün sıra bize de gelecek diyorum :) tekrar hayırlı olsun.... ama öyle kötü şeyler getirme aklına bence. eminim bunun içinn doktorların sana önerecekleri bitakım şeyler vardır...
Darısı senin başına canım benim böyle kalmam mucize değil sonuçta ALLAHın kaçınılmaz varlığının göstergesi Rabbim ol dedimi olur o istedimi altında yatan neden ne olursa olsun birşekilde oluyor sen canını sıkma dua et sadece...