Iyide adetin ikinci günü ovülasyon olmuyorsunki. Asilama desen olmaz, tüp bebek denemisindede yumurtalar önceden toplamasina ragmen, ovülasyonu beklemiyorlarmi?
Burnuma niyese iyi kokular gelmiyor. Günlerce kanama felan normal degil. Bende smear testinde zorlaniyorum mesela ama doktorum asla beni kanatacak duruma getirmedi.
Bence baska bir doktora git. Seninde rahat his ettigin doktor.
Arkadaşlar iki kez aşılama oldum olmadı tüpe geçmeye karar verdik ve öncesinde histereskopi olmam gerektiğini öğrendim beni genel anestezi ile histereskopi ye aldıklarında rahim ağzında darlık olduğu için işlemi gerceklestiremediklerini söylediler doktorum biraz daha zorlasam rahim delinirdi dedi ve rahimde darlık olduğu için tüp bebek yaptıramiyorum bu durumu Yasayan varmı aranızda ne yaptinz
Slm cnm naptın bebisin oldumu benim bir akrabama ebe rahim darligi var ondan dolayı çocuk tutmuyor demiş ve duphaston kullan adet olursun.diger adetin baslandi andan itibaren 14gun say ve tekrar içmeye basla demiş bunu 6ay kullan demiş şimdi kullanmaya başladı inşaallah hayırlı sonuçlar alırsıiniz