Ee nolacak pekiSpekulum girmiyor bu da tüp bebek de şansı çok zorluyor
Vajinada darlık yok rahim ağzında sıkıntı var tedaviye devam ediyoruz ama yine de son beni endiselendiriyorSpekulum girmiyorsa vajinada darlık vardır ve yapısaldır.Önce onu tespit edip tedavi etmeliler.Arkadaşım bu sebeple ameliyat oldu ve hiç tedavisiz doğal yolla şimdi 3 tane çocuğu var.
A pardon evet kanul şuan girmiyor aşılamada girmişti şuan girmiyorBi dakka tam anlatamamışsınız canım
Spekulum dediginiz sey vajinayı açmak icin kullanilan alet degil mi? Aşılama daki ince kanül sonucta girmiş ve enjekte edilmiş spermler. Tutmamis. Aşılama da tutma olasılığı zaten düşük. Rahim filminde ne çıktı peki? Cekildiniz mi?
Cok afedersin esinle cinsel iliskiye de giremiyorsun o zaman öyle mi ne degismis ki rahim ağzında onu anlamadım ya doktor ne diyorA pardon evet kanul şuan girmiyor aşılamada girmişti şuan girmiyor
Ee nolacak peki
Doktor ne dedi
3 kez kanul denemesi yapıldı ve doktor bu kez değişik bı işlem uyguladı makasla falan canım çok yandı ve üç gün kanaman oldu adetin ikinci günü gel ilaç vereceğiz dedi umarım bu sefer ise yararDoktor reglinin ikinci günü gel bı ilaç vereceğiz dedi nasıl olacak bilmiyorum kas gevşetici bir ilaç mı verecek yoksa başka bir şey mi deneycek bilmiyor m
3 kez kanul denemesi yapıldı ve doktor bu kez değişik bı işlem uyguladı makasla falan canım çok yandı ve üç gün kanaman oldu adetin ikinci günü gel ilaç vereceğiz dedi umarım bu sefer ise yarar(
Iyide adetin ikinci günü ovülasyon olmuyorsunki. Asilama desen olmaz, tüp bebek denemisindede yumurtalar önceden toplamasina ragmen, ovülasyonu beklemiyorlarmi?
Burnuma niyese iyi kokular gelmiyor. Günlerce kanama felan normal degil. Bende smear testinde zorlaniyorum mesela ama doktorum asla beni kanatacak duruma getirmedi.
Bence baska bir doktora git. Seninde rahat his ettigin doktor.
Ben ayrıca picoluyum ikinci günü kist falan olusmamissa başlayacak herhalde o kadar moralim psikoloji m bozuldu ki anlatamamAdet zamanı rahim ağzı açılır
O zaman biraz kendi açılır biraz gevşetici ilaç verir ve rahim içine bakacak şimdi yapamadığı işlemi yapacak
Muhtemelen perde vs var mı diye kontrol edecektir
Benim rahim agzi sonrasında kapandı çünkü öncesinde aşılama yapıldı başta öle bişi olsa kanul ozamanda girmezdi bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım ,Adet zamanı rahim ağzı açılır
O zaman biraz kendi açılır biraz gevşetici ilaç verir ve rahim içine bakacak şimdi yapamadığı işlemi yapacak
Muhtemelen perde vs var mı diye kontrol edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?