Bana ilaç yazmadi, sadece bana doğum kontrol hapı verdi 1 adetimden sonra kullanabilirsiniz söyledi, 2 adetimden sonra insallah transfer olucamBende pkosluyum ama 30. 32 günde bir adet olurum düzenlidir. Geçen ay bizde dondurmuştuk embriyoları. 24 eylül opu olmuştum. Ohss riskim olduğu için hormon ilaçları verdi 1 haftada toparlandım. Sonra adet söktürücü tarlusal ilacı verdi 5 gün ilacı içtikten hemen sonra adet oldum.
Ben ilk adetimi kendiliğinden oldum, opu dan bir gün sonraHangi ilaçtan bahsettiniz? Ilacın adını söylermisiniz?
Doktorunuzun bir bildiği vardır canım. Rahim dinlendirmede sadece hormon ilacı ve tarlusal içtim. Opu ile transferimin arası 1 ay oldu. Doktorunuza güvenin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Ben ilk adetimi kendiliğinden oldum, opu dan bir gün sonra
Merhaba arkadaşım. Benim doktorumda yumurta toplamadan sonra adet olduğumun ikinci günü doğum kontrol hapı içmemi söyledi. 2. Adet oluşumda da ilacı kesdi şimdi transfer için hazırlanıyorumMerhaba arkadaşlar, 18/10 yumurtalarım toplandı 34 tane çıktı, ve 18 tanesi embriyo oldu ve hepsi donduruldu! 3 gün önce adet kanamam oldu, ve gelcek adet dönemimin 2 günü hastaneye gidicem, bende pcos olduğundan kendim kendime adet olmuyorum ve Dr bana istersem Doğum kontrol hapı ala bileceğimi söyledi. Hiç duymadım rahim dinlendirme sürecinde Doğum kontrol hapı kullanan, sizden bir sormak istedim, sizler hiç kullandiniz mi rahim dinlendirme sürecinde? Lütfen sizden cevap bekliyorum
Benimde yunurtalarim 23.11.2020 de toplandi pcos var kendi kendime adet olamiyordum 26 adet yumurta toplandi 20 tanesi olgunlasmis 15 tanesi birleşmiş. Bana da 1 kutu antibiyotik 1 kutu parol ve bi ilac daha verdiler parol sadece agri oldukça icilecekmis ama hiç içmedim agrim olmadi. Kendi kendine adet olursun 2. Gün kontrole gel dediMerhaba arkadaşlar, 18/10 yumurtalarım toplandı 34 tane çıktı, ve 18 tanesi embriyo oldu ve hepsi donduruldu! 3 gün önce adet kanamam oldu, ve gelcek adet dönemimin 2 günü hastaneye gidicem, bende pcos olduğundan kendim kendime adet olmuyorum ve Dr bana istersem Doğum kontrol hapı ala bileceğimi söyledi. Hiç duymadım rahim dinlendirme sürecinde Doğum kontrol hapı kullanan, sizden bir sormak istedim, sizler hiç kullandiniz mi rahim dinlendirme sürecinde? Lütfen sizden cevap bekliyorum