• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme yöntemi ile tüp bebekte başarı sağlayanlar varmı

Yaşın kaç ben 27 yaşındayım 19da ewlendim evlendiğim günden bu yana çocuk düşündüm hep gittiğim doktorlar bilinçsizce sırf para uğruna saçma sapan tedaviler uyguladılar biri Rahmi'n ters dedi biri çift rahimlisin dedi biri dar olsun hiç problem değil dedi benim geçen yıllarım heba oldu dicem oki seni para için üzen doktorlara sakın fırsat verme
Allah onları bildiği gbi yapsın sende onca yılın emeğini inşallah en kısa zamanda alırsın cnm ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim yumurtaliklarimda çikolata kisti vardı evlenmeden öncede çok ağrılar çektim hemen evlen çocuk yap dedi doktorlar 1 sene olmazsa hemen tedavi olman lazm dediler olmadı ağrılarm da çoğaldı bi kez tup bebek denedim olmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı kist büyümeden tekrar tüp bebek yapalm dedm bnde uludağ ünv gidiyorum orda da parali olmadığından hiç ilgilenmiyolar arastrmiyo lar cnm

Allah onları bildiği gbi yapsın sende onca yılın emeğini inşallah en kısa zamanda alırsın cnm ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim yumurtaliklarimda çikolata kisti vardı evlenmeden öncede çok ağrılar çektim hemen evlen çocuk yap dedi doktorlar 1 sene olmazsa hemen tedavi olman lazm dediler olmadı ağrılarm da çoğaldı bi kez tup bebek denedim olmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı kist büyümeden tekrar tüp bebek yapalm dedm bnde uludağ ünv gidiyorum orda da parali olmadığından hiç ilgilenmiyolar arastrmiyo lar cnm
Aynen öyle umurlarında değil para yoksa benim şu anki doktorum özel bayağıda pahalı olcak ama para pul gözümüze görünmüyo maddi durumumuzda çok içaçıcı değil ama bişekilde olcak yapcak bişey yok

benim ikinci denememi bu şekilde yaptik. yumurtalar toplandiktan sonra 1ay boyunca farkli igne ve ilaclar kullandim hepsi rahim duvarini transfer icin hazirlamak icindi. ayrica gebelik aşisida yapildi.. yani yumurtanin tutunmasi icin rahmi dört dörtlük hazirlamaya calistik.. herseyde olumluydu ve 3 tane embriyo transfer edildi (yaşım 28) ve gebelik elde edildi ama kimyasal gebelik gecirdim. insallah siz olumlu sonuc alirsiniz
Çok üzüldüm inşlh daha iyi sonuçlar elde edersin

Aynen öyle umurlarında değil para yoksa benim şu anki doktorum özel bayağıda pahalı olcak ama para pul gözümüze görünmüyo maddi durumumuzda çok içaçıcı değil ama bişekilde olcak yapcak bişey yok
Rabbim yardımcımız olsun ya valla çok zor hayrlsyla mucizemize kavuşalm bu günlerimizi unuturuz diye bekliyrz

Arkadaşlar bana da dinledirme yöntemi uygulanacak merak ettiğim acaba bu işlem için verilen arada ilaç kullanmaya yada iğnelere devam ediliyor mu

Back