Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Rabbim şifa verfsin cümlemize öncelikle ,benim yumurta sorunum pek olmadı 1.tüp denemesinde 15 yumurta,11tanesi döllendi,5tanesi a kalite...
2.tüp denemesinde 13 yumurta,10tanesi döllendi,6tanesi a kalite ...Trabzon da yaptırdım iki ayrı hastane ...istanbul a gelmeyi istedim bende bir ara bilmiyorum yaa..bazen elindekileri değerlendirmeli insan diyorum...susuyorum...

Canım maşallah nazar değdirmeyim, 82liyim ben sende 82li veya 83lisündür. Bana 7 yumurtayla iki hastanede de yaşına göre çok iyi dediler. Bizim yaşımızda rezerv büyük bir hızla azalıyor. 35den sonra her sene rezervin %20si 40dan sonra %30’u azalırmış. Bizim yaşımızda çok kadın havuzla tedavi olmak zorunda kalıyor. Seninki Allah nazardan saklasın rezervin süper. Elindekiler tutar canım inşallah, hiç gerek kalmaz seninde İstanbul yada yeni tedavi düşünmene. Beklemek zor haklısın, geçmiş olumsuz tecrübeler hayalet gibi peşimizde ama güzel günler yakın inşallah.

Canım bende internet alıyorum ama ecza deposu olanları tercih ediyorum, onlarda sahte bulunmaz. Clife hiç duymadım canım vitamin gibi bişey mi?
bende burdan duymuştum ballı karışım yapmışlar. instagramdanda takip ediyorum hep olumlu şeyler paylaşıyorlar. ben 1 ay kullandım belkide sabredip 3 ay yemem gerekiyodu bilmiyorum.

bende burdan duymuştum ballı karışım yapmışlar. instagramdanda takip ediyorum hep olumlu şeyler paylaşıyorlar. ben 1 ay kullandım belkide sabredip 3 ay yemem gerekiyodu bilmiyorum.
Canım baktım şimdi bitkisel karışımmış. Benim çok şeye alerjim olduğu İçin cesaret edip bu tarz Ürünleri kullanamıyorum ama sen bir ay kullanmışsın yan etki görmediğine göre devam edebilirsin, böyle şeyler üç ay kullanınca faydasını gösteriyor diyorlar.

Bende hem panik hemde alejiyim ama korka korka yemiştim valla adet olunca veriyim beklerken yiyim bari belki faydası olur

Allah bağışlasın inşallah yine hamile kalır kızınıza bir kardeş daha gelir. İlk hamileliğiniz doğal yoldan mı olmuştu?
Ewt doğal yoldan olmuştu , kendimi dinlendireyim demiştim, tedavi sonrası 4 ay geçmişti...güzel dilekleriniz için amin inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alacağız

Merhaba. Şu süreçte benim gibi olan pek çok kadının aynı şeyler yaşadığını tahmin ediyordum ama bir topik altında toplanma düşüncesi çok başarılı ve sevindirici. Size katılmak istiyorum bende. Hikayeme gelirsek 39 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. 2 yıl düşünmedik çocuk yeni bir iş değişikliği yaşamıştım. Sonra bebek kararı aldıktan 3 ay sonra hamile kaldım. Ancak 2019 ocak ayında kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Genetik sonucu da sıkıntı yoktu. Dr 3 ay dinlenme verdi. Bu süreçte pıhtılaşma testi yaptırdım. Şu an gittiğim Dr bu test sonucunu normal buldu. Dinlenme süreci sırasında regl miktarının ciddi anlamda azaldığını farkettim. Bir buçuk güne düşmüştü.Normalde de kısa sürerdi ama bu durum beni kaygılandırdı. Bu arada tekrar gebe kalmaya çalışıyorum. Ankaradayım bir arkadaşımın tavsiyesiyle hacettepe ünv de görevli şu an ki Dr ile tanıştık. Histeroskopi önerdi ancak öncesinde tüp bebek için yumurta toplayalım sonra histeroskopi olsun dedi. Öylede yaptık sonuçta 2 tane 5. gün embriyom donduruldu. Ekimde ilk histeroskopi mi oldum. Septum varmış.Onu düzeltip. Muhtemelen gebeliğimin de bu yüzden ilerlediğini söyledi Dr. Ancak bir de rahim t şeklinde iş 2.kez histeroskopi olmak için bir 3 ay daha bekleyip ocak ayı sonunda yine histeroskopi oldum. 3 ay sonrası için sözleşmiştik. Ben şimdi 3.reglimi bekliyorum. Ancak mevcut durumdan dolayında daha da bekliyeceğim sanırım. Beni de eklerseniz çok sevinirim.

bende 14 yıllık evliyim ve 38 yaşına gireceğim bu süreçte dr.umun verdiği north vital kullanıyorum 3*1 transfere kadar kullanacağım d vitamini damla şeklinde vardı o bitti almayacağım bide folic asit vardı bitti onuda almayacağım. bu ay sonu dr.umu arayacağım tedavi süreci ile ilgili

Amin inşallah .. doğal beslenmeye çalışıyorum bal polen...yumurta toplama öncesinde havuç suyu her sabah...akşamda yine aslan pencesi içtim..bu ara hayıt tohumu içmeyi düşünüyorum...hormon dengeleyici olarak kontrollü bir şekilde... sabırsız biriyim ama geçse şu günler ...evde de sıkıldık artık ...

Canım hoş geldin. Çok ilginç bu topikte çocuğunlakla yaş grubu birbirine çok yakın, çoğunluk 4 yıllık evlik. İnanılmaz benzerlikler var. Ben de iki yıl istemedikten sonra 4 ayda hamile kaldım, 9 haftalıkken kürtaj oldum. Bir daha hamile kalamadım. Yazdıklarını okurken kendi yazdığımı mı okuyorum dedim. Hepimizin sıkıntısı ortak, umarım aynı anda feraha ereriz. Bu arada doktoruna çok saygı duydum, kürtajdan sonra çok ısrar ettim doktorum genetik test üç düşükten önce genetik bakmıyoruz demişti, hep içimde kaldı genetik olarak sağlıklı mıydı diye. Umarım iki embriyon da tutunur sana.

Genetik doğal beslen hepsi etkili oluyor bu meselelerde. Haklısın çok sıkıldık evlerde. normalde ben de inanılmaz sabırsızım, zaten o yüzden çocuk sahibi olmak uzadıkça kafayı yedim. Ama nedense bu günlerde Allah tarafından bir sakinlik var üzerimde, sanırım burda birbirimize destek olmanın da etkisi büyük.

aynen çok var tabi faydasını göremeyende vardır nasip ya
Canım birde ben bikaç aydır bıraktım ama arı sütü çokkkkk faydalıymış rahme. Üç dört ay bal arı sütü polen karışımı yemiştim günde bir kaşık. Bir araştır istersen

Canım birde ben bikaç aydır bıraktım ama arı sütü çokkkkk faydalıymış rahme. Üç dört ay bal arı sütü polen karışımı yemiştim günde bir kaşık. Bir araştır istersen
bende duydum onu arı sütünü siraiş vermiştim daha önce yedim hatta erkeklerde spermede çok iiymiş. ama propolis falan bana dokunuyor. tek arı sütü alıp tüketmek lazım

hikayelerimiz nekadarda aynı bende okudukça şaşırıyorum :)

bide şimdi geldi aklıma hurma poleni hiç duydunmu canım bilmiyorum onun içinde iyi şeyler söylüyolardı. herşey denemeye calışıyoruz :)

bende duydum onu arı sütünü siraiş vermiştim daha önce yedim hatta erkeklerde spermede çok iiymiş. ama propolis falan bana dokunuyor. tek arı sütü alıp tüketmek lazım
bide şimdi geldi aklıma hurma poleni hiç duydunmu canım bilmiyorum onun içinde iyi şeyler söylüyolardı. herşey denemeye calışıyoruz :)
Canım arı sütünü bana günde 50 gram ye diye tavsiye etmişlerdi ama bi denedim benim onu tek tüketmem imkansız, tadı çok kötü geldi bana. Bende aktardan polen ve propolis de aldım balla karıştırdım yedim. Rahme faydası oldu mu bilmem ama zımba gibi yaptı bünyemi, kış boyu hasta olmadım canım bu arada arı sütünün ampülleri var ama, gıda müh.yim ben, işlenmiş şeyleri hiç sevmiyorum, tüm niteliğini mahvediyorlar onu ampüle sokarken.

evet canı
tadı evet birz değişik bir çay kaşığı aç karnına yiyodum hatta bi 5 dakka damakta bekletiyodum onu :)) inşallah faydası olmuştur. hatta bir gün arısutunu aldım öyle arkasındanda hurma poleniyle bal bir terledim tansiyonum düşer gibi oldu kendimi öldürüyodum resmen :))) sonra dedim bunlar bana birlikte ağır geliyor sadece arı sütü yemeye başladım

Kızlar günaydın. Bugün nasılsınız. Moraller nasıl? Bugün dışarda hava çok güzel, hava böyle olunca bende kendimi daha iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…